Sevgiline sor bakalım dinde zorlama olur muymuş?Haklısın ama beni din ile sıkıştırıyor bu defa haram günah deyip zorluyor gerçekten daraldım aşırı derecede keşke beni biraz anlasa eskiden böyle hiç değildi ama çok Değişti beni üzdüğünü bile bile yapıyor bi mekanda sıcak diye ben hırkanı giydim Polo t skirt vardı üstümde ban tavır yaptı dikkat çekermiş
Evlenince eve kilitler bu seni bak buraya yazıyorum. Insanin içinden gelmezse yaptığı hiçbir ibadette Hayır yoktur önce onu öğrensin. Sen zorla yapsan ne yapmasan ne. En azindan iki yuzlu olmazsin.Birde din dersi vermeye kalkıyor. Arkana bakmadan kaç.Din konusunda da BASKICI zaten namaz kılmam konusunda BASKICI ama ben istemiyorum bunun Yüzünden çok tartıştık şimdilik sesi çıkmıyor Kıyafet konusunda da aşırı baskı kızlar inanın yoruluyorum bıkıyorum güzellikle de söylüyorum bende bu durumun bu noktaya gelmesine inanamıyorum
Arkadasa katılıyorum ve izniyle birsey daha eklemek istiyorum.Gercekten öyle biri olsa zaten (dört dörtlük)bunları dile getirmezdi. Baskının da dogru olmadığını akıl ederdi.isin içiine hharam günah soktuysa kaç kurtul. kafayı siyirmis milletin oorasiyla burasiyla demektir.. kimse kimsenin dini duygularını somurerek baskı yapmamalıdır yapamaz. kendi dini yönlerden dörtddörtlük mu. hic sanmıyorum. ssözüm ona evlenmedensevgili olmak da ggünah diyorlar neden buna uymuyor isine gelmiyor olabilir mi. dini kendine gore yontanlar yüzünden bu hallerdeyiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?