BASKICI erkek

bazen sevgi yetmiyor.. tecrübeyle sabit. baskı azalmaz, geçmez, çoğalır. zaman geçtikçe iş ciddileştikçe daha da artacak. biliyorum zor ama iyi düşünün.

Çok zor ama ben vazgeçmek istemiyorum gerçekten çok zor öyle çok seviyorum ki biliyorum o da beni çok seviyor ikimizde kıskancız ama ben bu boyutlara çıkmadım zaten erkeği kısıtlayamıyorsun olmuyor yani ne kadar uğraşsam da ama bana istediğini yapıyor sürekli kavga ediyoruz tek sebeb benim giyinişim

Sen birey olarak ne giyip giyemicene karar veremedigin bi iliskide ilerde seni nelerin beklediğini umarım az çok anlamissindir
kimsenin kimseye Karışma hakkı yoktur kim nasıl isterse öyle giyinir. Bu verdiğin tavizlerin ardı arkası kesilmicektir dur demezsen...

Nasıl ki evlenecek kadın eglenilecek kadın deniliyor, erkeğinde aynı sekilleri var tatlım
Bu baskıcı maço fazlasıyla maço fazlasıyla kıskanç erkekler her kızın ik belirli döneminde fazlasıyla dikkatini çekmiştir.
Ancak bu tarz erkeklerle evlililk öyle pembe panjurlu hayaller tarzında olmuyor.
O tarz bir insanla evlilik eşiğinden döndüm şuan Allahıma şükürler olsun diyorum o an onsuz yaşayamaz,nefes alamaz unutamaz baskasını sevemez gibi abuk subuk duygular hissediyorsun ama hakettiğin değeri başkasından görünce anlayabiliyorsun ...

Dinine bağlı olması güzell Allah korkusu olan bir insandan korkma sana zarar vermez ama dinimizde baskı yok benim ananem çarşaflı ama birgün olsun bana açıksın sunu niye giydin en ufak bir ima olmadı ki bu bahsettiğin senin hayatında olan kişi sevgilin.

Bu basılar seni ondan uzaklastırır helede yasının gerektirdiklerini yaşamadan zaman geçerse sevgiline karşı daha fazla suclayıcı olursun buda ilişkinize yansır.

Sana ayrıl vs diyemem hakım yok ama bence konuşmayı dene hislerini paylaş durumun farkına varmasını sağla aynı seklde devam ediyorsa ona göre hareket et tatlım

24 yasindaymissin kucuk degilsin kocam bile bana zorla birsey icin baski yapmaz kaldi ki sevgili..He dini yonden anlatir,uyarir kafana yatiyorsa icinden geliyorsa yaparsin yoksa baskiyla yaptirilan hicbirseyden hayir gelmez.O da o kadar baski yapacagina madem birbirinize gore degilseniz aradigi ozelliklerde birini bulsun ve sende sirf O Istiyor diye birsey yapma.

o kadar şey söylenmiş hala daha ama seviyorum diyorsun.inan burada konuşanlar bol keseden atmıyorlar.emin ol yaşamış,tecrübe etmişlerdir.
bir insanı değiştirmek mümkün değildir.sana karışıyorsa demek ki ona uygun değilsin.kendine göre birini bulsun.
sende yorulma o da yorulmasın.sen şimdi bizi dinlemeyeceksin ama şu sözümü unutma 'çok pişman olacaksın.' maalesef bazen sevgi yetmiyor.

Saolun kızlar Haklısınız bende taviz vermek istemiyorum artık ben kavga çıkmasın uzamasın aramız açılmasın diye yapmıyordum ama düşündüm ilerde ne olacak diye bundan sonra yavaş yavaş eskiden yaptıklarımı yapmaya başlayacam belki kavga ederiz küseriz ama sonunda ya iyi oluruz ya da kötü bunu da kendisi belirleyecek

valla canım benden sana arkadaş tavsiyesi bir erkek için ne giyiminden ne hayat tarzından taviz verme sonra bir iki üç derken bir bakmışşın ki sen sen olmaktan çıkmızsın...
aşırı absurt bır gıyım tarzın yoksa ne gıymek ıstıyorsan gıy, benımkıde bır ara karısırdı hatta hala bıle bazen yok ıcın gozukuyor, yok bluzun kısa falan der amam hıc takmam nerem gozukuyor gayet usturupluyum der gecerım , ustumu de hıc degıstırmem kendı zevkıme gore gıyınırım genelde spor takılıyorum zaten...
sımdıden tavrını koy derim..!!

galiba zamanında ipleri eline vermişsin geri alamıyorsun ne kadar anlatsanda anlamaz seni kendinden üstün görüyor şu an bence

ee ne diyelim o zaman,kısıtlanmaya alış.

Ferace giy çık karşısına , " oldu mu, kendim olmaktan çıktım, ben olmayan ben seni terk ediyor " deyip ayrılın.
Ben olsam asla çekmezdim. Düzelmesini de beklemezdim. Hayat çok kısa , onu düzelt bunu düzelt oooo .
Sizi gördüğünde üzerinizde ne vardı ?

Sevgilin/kocan olma durumunu da geçtim; sen bir bireysin.
Neden bu kadar taviz veriyorsun ki?
Şöyle düşün, madem dinden vuruyor, şimdi sevgiliyken bu böyleyse, sonra da kapan vs diyebilir değil mi?

Belki çok acımasızca gelecek ama ben böyle durumlarda direkt şu şekilde düşünüyorum; bu adam bu kadını kendi olduğu için sevmiyor, kafasındaki kadına dönüştürmeye çalışıyor, kafasında "olmasını istediği" kadını seviyor, diyorum.

Bence cok seviyorsun ve her dedigin yap. Cünkü biz kadinlar degersiz oldugumuz icin hep erkekleri dinleriz.
Bizi doguran bir ana veya büyüten bir baba yok. Sevgilimiz vardi hep hayatimizda. Sevgilimizin emegi daha cok üstümüzde. Yani anne baba bizi bir birey olarak büyütmüs ama bir elin erkegi gelip hayatimiza hükmedebiliyor.
Bence siz ikiniz karsilikli birbirinizi cok seviyorsunuz, cünkü karsilikli kiskancliklar ve kisitlamalar koymussunuz araniza, bu sizin birbiriniz cok sevdiginizin isaretidir demek. Bence her dedigini yap, sakin sözünden cikma.
Bak istedigin en güzel yorumu yaptim sana, begendinmi ?

şu kıyafete karışan erkekleri asla anlamadım ve anlamıyacağımda! karşındaki kadının yerine göre ne giyeceğini zaten bildiğini biliyorsun, e sade biri baksana açık seçik de giymiyor, nedir ozaman derdin? ne bu hakimiyet kurma merakı! vermeyin taviz konuşun zaten sadeyim ben böyleyim usturuplu giyiniyorum yeterince başka bir şekilde olursa söyle, ama daha fazlasını yapamam diyin. siz evlenirseniz evden çıkarmaz heralde bu kafayla! sinirlerim bozuldu kusura bakmayın böyle sert gibi yazdım ama tepkim size değil...

Taviz tavizi dogurur ne hakli bir cumle acikcasi bu yorumunyazarkeb bile o kadar korkuyorumki esim gorur diye dusun ne hale geldim o kadar dolumyumki bu konuda sana bir sayfa yazi yazdim ama korkudan sildim inan sen sen olamyacksin sevgin nefrete donusecek icindeki kipir kipr hersryden zevk alan kiz olecek saddce sukredeceksin iyi bir kocam var diye ama istedigin herseyi yaparak ki yapmadigindada hep kus kavga kiyamet olacak(dun aksam fox ta duzi izledigim icin evde kiyamet kopmasi gibi ba sadece kiyafetle kalmiyacak sadece bil istedim
esim bu mesajimi gorurse kesin bosanalar kervanina katilirim ama o kadar doluyumki yazamadan edemedim (ayrica bende 23 yssjndayim 5 yillik evliyim )

Haklısınız kızlar ben söyledim zaten pantolon konusunda baskı yaparken beni böyle buldun ben açık da giyinmiyorum k bakma başka birşey yapamam dedim düzelirse düzelir düzelmezse yapabileceğim hiç birşey yok

Üzerimde 28 beden boru paça pantalon yuvarlak yaka Penye spor ayakkabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…