Selam arkadaslar, size bisey sormak istiyorum, 10 senelik evliyim, 3 cocugumuz var, ikizlerimiz henüz 10 aylik. Esim ailesi tarafindan hep el üstünde tutulmus, o yüzden tembellige alismis. Calismayi hic sevmiyor, mecburiyetten gidiyor cocuklarimiz icin. Kv cok baskici hep o yönetmek istiyo. Bende esime yük olmamak icin elimden geleni yapiyorum, fazlasiyla. Esimin cok sevdigi bir hobbysi var, calismadigi zamanlar onu yapiyor. Ek is gibi aylik aliyor.Kisacasi bizimle fazla vakit gecirmiyor. Ben genelde cocuklarla yalnizim. Ikizlerimiz dünyaya geleli esim cok degisti. Adam bunaldi sanki herseyden, gecen yil hic tatile gidemedik. Bu yaz bebekleri ailelerimize birakip , ilk cocugumuzla birlikte tatile gidelim diyor. Dinlenmeye ihtiyaci varmis. Sizce tatil iyi gelir mi? Yoksa bu adam bizdenmi sIKILmis, tatille halolacak bir bunalim degil mi? Ayrilsak hersey Daha mi iyi olur ki? Esim tembelliginin farkinda , degismeye calisiyo, yakinda hobbysini birakacak, bizimle Daha fazla vakit gecirebilmesi icin.Bir arkadasim Bana diyor ki ailesi sürekli sorun cikariyor, kocan ise varda yok gibi, Sen zaten herseyi kendin hallediyosun, Simdi ayrilirsan Daha iyi olur. Bu Adam degismez ailesi düzelmez, yaslandikca bunlara katlanamayacaksin, Simdi ayrilirsan Daha kolay olur... Siz ne düsünüyorsunuz?
canim cok tesekkür ederim fikirlerinizi begendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?