Baskici kayinvalide, sikilgan tembel koca, 3 yavrucak

Bence boşanılacak bir durum yok. Eşiniz değişmeye çalışıyor, boş zamanlarını harcadığını hobisini bırakıcağını söylemişsiniz. Her erkek için çocuk bence başlarda zorlar ki sizinkiler ikizmiş.Eşiniz ''sizinle'' tatile gitmek istiyor bunun neticesinde.Buda sizden sıkılmadığının göstergesi zaten.Çocuklardan da sıkılmamıştır da evdeki hareketliliğe alışamamıştır bu da gayet insani bi durum.Bana anormal gelen bişey olmadı o sebepten.

Atladığınız şeyler var galiba bence bir daha düzenleyin konunuzu.
Bu adam tembelse ek iş getirisi nasıl oluyor? Ayrıca ben konunun sizinle tatile çıkmak isteyen adamdan, boşanmak isteyen eşe nasıl geldiğini anlayamadım?
Arada şiddetli bir geçimsizlik yok ki. Akıl veren arkadaş neye istinaden 'daha rahat olursun' diyor?

eşinizden çok arkadaşınıza sinir oldum
kendisi evli değil heralde hani bekara karı boşamak kolaydır derler ya
eşine gelince sırf uykuysa ben tembelin önde gideniyimdir eşim 3-5 saat uykuyla oh ne uyudum be der ben 9-10 saatten az uyuduğum zaman zombi moduna girerim hemen ki 2 yaşında kızım var 2 yıldır 5 saat max uyuyorum düşün halimi :)
hem niye boşanasınız adamcağız sıkıldığını birlikte tatil yapmak istediğini söylemiş size, sizi bırakıp ben arkadaşlarla tatil yapacağım dememiş ki
ben bi sorun göremedim ortada arkadaşınız dışında

Bazen boşan yazmasam da içimden keşke boşasa kurtulsa dediklerim oluyor.Senin öyle bir durumun yok :)
İkinci çocuğa bile uyum sağlamak zorken ikizlerin olmuş.Allah bağışlasın ama çoğu insan için zor bir süreç.
Eşin bocalıyor olabilir.Çaba göstermesi güzel,üstelik tatil planı bile yapmış.Yani seni umursamayıp kendi dünyasında yaşamıyor.
Ben olsam çocuklarımı tatil için bırakmazdım.Onun yerine çocuksuz günübirlik geziler düşünürdüm.
Tatile çocuklarla ama daha kısa süreli ve çocuklu ailelere uygun bir yere giderdim.

Arkadaşını tekrar degerlendir derim ben sana bosan demek ona düşmez kendi kafanı kendin karıştırma 3 çocukla normaldir hemde ikiz varsa tatile gidin gelin bu kendiniz oturup düşünün bence ayrıca 3 çocukla bosanmakta çok kolay olmasa gerek

10 yıllık evlilik üç cocuk .... Tembel ama ek iş yapan koca cok ilginç . Tembel bi erkek ek iş yapar mı hiç ya ... Değişmeye calışıyo yazmışsınız .. 10 yıldır evlisiniz zaten adam ek işte yapıyor eee daha ne yaw ... Hem tembel koca diyonuz ama üç cocuk yapmaktan da geri kalmamışsınız . Boşanılacak kadar bi sorun yok . 10 yıldır evlisiniz boşanıp ta ne yapacaksınız . Tembel ama ek işte yapıyor . Hakkaten cok tembelmiş :)

Bosanmak.istemenizin sebebini anliyamadim.adama tembel diyorsun adam ek is bile yapiyormus.benimde uc cocugum var.ikinci ile ucuncu pespese oldu.ikiz gibiler yani.esimde haliyle ucuncude olunca daha cok calisiyor cabaliyor.fırsatını buldugundada istedigi kadar uyusun bu onun hakki diye dusunuyorum ben.

durduk yere neden ayrılasanız ki? Bana çok saçma geldi böyle düşünmen ve çevrendekilerin böyle demesi. Adam tembel olabilir ama sonuçta çalışıyor. Ve değişmeye çalışıyor. ve tatile gidelim diyor. Kafa dağıtmak istiyor olabilir Ben ters bir durum göremedim açıkcası.. adam size vakit ayırmak için hobbi olan işinide bırakıyor. EE sorun ne?

bana çok komik geldi açıkçası. etrafın neden rahatsız oluyor onlara ne ki anlaşabiliyorsun. Küfür yok, şiddet yok, baskı yok, saygsızlık yok, adam uyuyormus adece sorun bu? tek derdiniz bu olsun. Böyle bir konu acman bile cok gereksiz. bosanmanın aklından gecmesı bıle cok gereksız ve adama haksızlık.
kolaymı 3 cocukla yuva yıkmak, gerekce ne? uyuyor. :)) bazen annem dertlenır. ne oldu anne hıc ben suna sunu dedımde acaba alındımı? anneme derım bazen. anne senınde derdın yok kendıne uzulecek dert arıyorsun.
Sende evlılıgınde sorun yok ama kendıne sorun arıyorsun.

Esin tembel felan degil sirf cevren öyle diyo diye sende öyle diyosun
Tembel insan ek is yapmaz, keske beninde vaktim olsada 10 saat uyusam doya Doya
Sana 5 saat Lik uyku yetiyor benimde 14 aylik kizin vae bende erken kalkip esimden önce tüm isleri hallederim ne var bunda.

Ya arkadaslar etrafimdakiler hep öyle söyleyince , ne bileyim, ay onudami Sen yapiyosun, bunuda mi Sen yapiyosun, kocan nerde? Aciyarak öyle söyledikleri icin . Seni 3 cocukla yalniz birakiyo diye kafami karistiriyolar inanin. Bende Size bi danisaYim diye düsündüm. menesa, Canim iyiki yazdin.

Sen Eşinle Uğraşmayı Bırak da O Arkadaş Çevreni Değiştirmeni Öneririm Tembel Adam Nasıl 3 Çocuk Sıralayabiliyor?

Birde Ek İş Diyorsun Yani Pes

Bence o arkadaşı boşayın,kendisi bakacakmıymış size 10 yıl dile kolay yuvanı dagıtma bence, elbet çocuklar bûyüyecek hep küçük kalacak degiller zamanla herşey degişecek

Etrafındakiler sana öyle söylerler sonrada arkandan konuşup gülerler yine de sen bilirsin

o arkadasım dediginiz kisi bence senin arkadasın olmayı hakeden biri degil.. kıskanıyor olabilirmi.. bende on yıllık evliyim ve uc cocugum var tabiki erkeklerde bunalabiliyor ama onemli olan bi sirkelenip yine toparlanabilmek.. buyuk sorumluluk olusuyor babaların omuzlarında onların acısındanda bakmak lazım bence bazen.. boşanmak kolaymı sanıyorsunuz uc cocukla ? bosanmak kolay ama sonrası tum yük sizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…