baskilama ignelerini uzun sure kullananlar var mi?

nisan yagmuru canim sagol. ama benim yumurta gelismeye baslamadan evvel uc hafta lucrin kullanimi olucak. ben o sirada nasil regle olmayacagim anlamadim cunku anladigim kadariyla yine 21inde baslanicak uc haftalik surece ya da orasini ben yanlis anladim:((
Ha anladim. bak bu garip. ben sadece 10 gün baskilama ignesi kullandim sonra regl oldum. 3.gün gonal F e basladim. bende bilemedim simdi. 3 hafta hakikaten biraz uzun degilmi.doktorlarin elbet bir bildikleri vardir.

galiba dil sorunundan ben yanlis anladim diye dusunmeye basladim:(( yoksa bir ornek cikardi sagol canim. hamilemissin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :nazar:

evo burda gorunuyorsun, morelim cok bozuldu uc hafta baskilamaya iki hafta fazladan igne olacagi demektir cok morelim bozuldu, bir zarari var mi riski bildigin? yaa ben simdi senin kafani sisiririm:))
canim peki su an hangi asamadasin? Insallah olumlu sonuclar aliriz.

özlem merhaba moralini bozma, çünkü bu olayda %50'si moral, %50'si tıp... o nedenle panik yapma... iki haftadan fazla iğne olmaktan da korkma ... bu benim 4. denemem ... olduğum iğnelerin sayısını unuttum inanki... bizler zor bir süreç içindeyiz... zoru başarmaya çalışıyoruz, o nedenle bazı zorluklara ve risklere katlanmak, göze almak zorundayız... çünkü başarmamız buna bağlı... inanki ilk tedavilerimde hep çok panikledim... yeni yeni akıllandım... her seferinde yıkıldım ama yılmadım... yılmadım çünkü hiçbirşey herşeyin sonu değil... biliyorumki sıkı asılırsam eninde sonunda başarıcam... hiçbirşeyi gözünde büyütme, doktoruna güven... çünkü kendini ona teslim etmişsin güvenmekten başka çare yok... riskleride düşünme, herkes tüp bebek iğnelerinden ölmüyorki, hayatın bütünü risk zaten... şu an su içerken boğazına bir damla suda kaçıp seni boğabilir, ne yapalım, su içmeyelim mi? metro kazası olabilir ne yapalım metroya binmeyelim mi? biz bu riski güzel birşey için göze alıyoruz, dua edelim sonu güzel olsun. allah herkesin yüzünü er ya da geç güldürsün... hayırlı şeyler yaşatsın... hadi hoşçakal.

canım burada doktor elimize reçete yazıp veriyor, kaç gün.. kaç doz kullanacağımıza dair, ingiltere böyle değil mİ? sadece anlatıyor mu? ya da neden tekrar sormuyorsun, eğer gerçekten dil problem olacaksa bunu ilerleyen günlerde de daha fazla yaşabilirsin böyle kendini yiyeceğine, dil sorununu da çözmek gerek, ya başka bir doktor, ya da yanında daha iyi dil bilen biriyle.... nacizane fikrim bu...

kızlar bişi sorucam size bugün adetimin 8. günü ve puregonu 3. günümden tibaren kullandım yumurta baskılıyıcıyla beraber şimdi kontrolden geldim ve 5-6 tane yumurtam oluşmuş ama onlarda 8mm çapında doktor çok küçük dedi 2 gün daha vur iğnelerni çarşamba günü bakalım tekrar dedi hala küçüklerse tedavim yarıda kesilcek çok canım sıkıldı açıkcası okadar eek veriyoz sonuca ulaşamayınca ... :::( arkadşlar sizin iğneyi kullandıktan sonraki 6. gününüzde kaç mm di yumurtalarınız

kizlar konu netlesti benim gb kafasi karisanlar olursa diye buraya yazmak istedim. ilac isimlerim farkli ama icerikler ayni, baskilayici igneleri 21 gun olacagim, reglenin 19.gunu baslaniyor, 10-11 gun sonra gb regle olsam, yumurta gelistirici ignelerle beraber devam edicekmisim ama 0,1 en dusuk dozdan olacagim baskilama ignelerini. cok da garip degilmis yani, recetede yazarak anlatinca bugun anlastik doktorla:))
badenurcum tesekkur ederim ama toplamam ve transferim amerikan hastanesinde olacagi icin o zaman doktorumla rahatca ingilizce anlasabilcegim, yumurta gelistiren fransizca konusuyor, ne ararsan var yani:))
pitircik canim sorunun cevabini ben bilmiyorum ne yazikki.

Back
X