- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi oblomovunhirkasi
-
Ay nasıl heycanlandımm.... Çalışma saatlerimiz,öğle yemeği şeklimiz falan aynı. Kilomuzda çok yakın, bende 62 kiloyum, 50 olmak istiyorum keşke beraber zayıflasak burda yazışsak falan? Ben gün içinde çok hareket ediyorum faxlar bilmemneler hareket ediyorum. Akşam yediğim için kilo alıyorum bende. 5ten sonra hiç bir şey yemesek ne güzel olur aslında. Ya da dediğin gibi yoğurt falan sadece. Yaz bana olur mu birbirimize destek olalımmm canım
kolay gelsin.başlamak bitirmenin yarısıdır derler.umarım lehinize olur herşey.
nacizane tavsiyem.akşam saati meyve yerine sadece yoğurt yiyiniz
su tüketiminizi arttırınız
hareketinizi arttırınız(asansör kullanmayınız mesela,arabanızla daha az yere gidiniz)
canınız çok isteyince hiç yememezlik yapmayın bir parça mutlaka tadına bakın..
kolaylıklar dilerim
Ayın 10unda sevgilimin ailesiyle tanısıcam,acil kilo vermem gerek aslında.. Neyse artık ne kadar olursa, sonucta onlar almicak begenen begenmis zaten dimi :fısfısfıs: Buraya gün gün ne yediğini rapor eder misin bende aynı seyi yapayım ki dayanısma gibi olsun :/
Yeğenim hasta olmus ablamda kaldım dün nete giremedim canım kusura bakma,
Bende 2 gündür sabahları meyveli yoğurt yiyorum büyük boy, öğlen gelen yemeklerden sebzeli olanları seçtim ekmek kullanmadım öğleden sonra da aynı sekilde pırasa yemegi falan yedim.
Sen baya az yemişsin ne güzel. Ben bu sabah kocaman bi çikolata yedim :/ bide meyveli yoğurt yedim şimdi, şekersiz çay içiyorum arada bi, sabah ki çikolatanın acısını çıkarıcam öğleni biraz yoğurtla çıkarıcam akşam da yemicem artık. 61 olmusum bu arada ben. Bundan sonra düzenli yazcam söz. Ay bi gitsin su kilolar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?