Baskülle dost olalım, 66dan 52ye.

oblomovunhirkasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
3.628
5.604
248
24 yaşındayım, bu yaşımda millete özene bezene bir hal oluyorum.

Zayıf da şişman da değilim, biliyorum ama kendimi obezite ve çirkin hissediyorum :2:

Kendime hiçbir şey almıyorum nasılsa yakışmaz diye.

Özgüvenim yerlerde.

Kendimi durmadan başkalarıyla kıyaslayıp herkesten çirkin bulmaktan sıkıldım.

2-3 yıl içinde çocuk düşünüyorum bir de bu kiloyla hamile kalırsam hayatım kayar sanırım.

Bu yüzden bugün itibari ile , evet bugün, asla yarın değil, aksam değil. AN

Çünkü ertelemekten bıktım, hayat akıp gidiyor, ben olduğum yerdeyim.

Amaa artık :2: bunlar yok :118: bunlar var

Son düzenleme:
Bu girizgahtan sonra yapmak istediklerimi ve kendim için planladıklarımı paylaşmak istiyorum.

Ben 09:00-17.00 çalışıyorum, yıl sonuna kadar 17:00-20.00 de kursa gideceğim.

Arada 12:00-14:00 arası bir saatte öğle yemeğim var.

Bu durumda 08:00 sıkı bir kahvaltı yapmayı planlıyorum. Demir eksikliğimden dolayı portakal sıkıp çay yerine portakal suyu, peynir, domates, salatalık, 4 kadar zeytin yemeyi düşünüyorum.

13:00 de öğle yemeği tabldot zaten ve diyet seçeneği de olduğundan hiç zorlanmayacağım.

Asıl sorun da akşam yemeğinde çıkıyor, iş çıkışımla kurs yerim ve saatim aynı. Bu yüzden yanıma meyveli yoğurt, meyve gibi bir şeyler almayı düşünüyorum. Akşam dndüğümde evde yemek istemiyorum. Sadece bitki çayı.

Bir de hafta sonları ve hafta içi en az 2 sabah en azından 30 dakika plates yapmayı planlıyorum.

kolay gelsin.başlamak bitirmenin yarısıdır derler.umarım lehinize olur herşey.

nacizane tavsiyem.akşam saati meyve yerine sadece yoğurt yiyiniz

su tüketiminizi arttırınız

hareketinizi arttırınız(asansör kullanmayınız mesela,arabanızla daha az yere gidiniz)

canınız çok isteyince hiç yememezlik yapmayın bir parça mutlaka tadına bakın..

kolaylıklar dilerim

Ay nasıl heycanlandımm.... Çalışma saatlerimiz,öğle yemeği şeklimiz falan aynı. Kilomuzda çok yakın, bende 62 kiloyum, 50 olmak istiyorum keşke beraber zayıflasak burda yazışsak falan? Ben gün içinde çok hareket ediyorum faxlar bilmemneler hareket ediyorum. Akşam yediğim için kilo alıyorum bende. 5ten sonra hiç bir şey yemesek ne güzel olur aslında. Ya da dediğin gibi yoğurt falan sadece. Yaz bana olur mu birbirimize destek olalımmm canım

Olur tabi ki :)

Benim en büyük savaşım akşam yemekleri, sırf 7den sonra yemeyip acayip kilo verenler var çevremde.

İlk hedefimiz bu olabilir

Haklısınız

Çok teşekkür ederim.

Ayın 10unda sevgilimin ailesiyle tanısıcam,acil kilo vermem gerek aslında.. Neyse artık ne kadar olursa, sonucta onlar almicak begenen begenmis zaten dimi :fısfısfıs: Buraya gün gün ne yediğini rapor eder misin bende aynı seyi yapayım ki dayanısma gibi olsun :/

Bugün acelem vardı ve düzgün kahvaltı yapamadım.

Sadece biraz peynir domates yedim, şekersiz çay içtim.

Öğlen 2-3 tuzlu kurabiye yedim ve yine şekersiz çay.

Akşam da 1 kase çorba içtim.

Sadece bitki çayı içmek istiyorum yatana kadar ama dayanamazsam meyve de yiyeceğim.

Sadece çikolata yedim ve bunun için çok pişman olsam da kan şekerimin düşük olduğu bir gün olduğu için suçlu hissetmiorum.

Ama artık tatlı yemeyeceğim, nefsime hakim olacağım

Evvveeet bugün yediklerim:

Sabah uyanamadığımdan kahvaltı yok.

Öğlen 12:30 yarım kase sebze çorbası

Az Kuru fasülye-az pilav

Akşam 19:00 bir porsiyon balık(hamsi) yiyeceğim.

Akşam daaa açaili çayı içeceğim

Yeğenim hasta olmus ablamda kaldım dün nete giremedim canım kusura bakma,

Bende 2 gündür sabahları meyveli yoğurt yiyorum büyük boy, öğlen gelen yemeklerden sebzeli olanları seçtim ekmek kullanmadım öğleden sonra da aynı sekilde pırasa yemegi falan yedim.

Sen baya az yemişsin ne güzel. Ben bu sabah kocaman bi çikolata yedim :/ bide meyveli yoğurt yedim şimdi, şekersiz çay içiyorum arada bi, sabah ki çikolatanın acısını çıkarıcam öğleni biraz yoğurtla çıkarıcam akşam da yemicem artık. 61 olmusum bu arada ben. Bundan sonra düzenli yazcam söz. Ay bi gitsin su kilolar yaaa

Sevgili günlük,

Yine kahvaltısız bir sabahla başladığım güne şu menü ile devam edeceğimi haber vereyim dedim

Şehriye çorbası, kadın budu köfte, barbunya pilaki.

Akşam görüşmek üzere.

Bol su içelim e mi :82::13:

Çok geçmiş olsun

Peki sabah erken kalkabiliyor musun?

Eğer cevabın evetse sabah plates yapalım ve birbirimizi bu konuda tetikleyelim

Çok yararını gören var, sıkılaşmak için de birebir

İş 8de başlıyorda ben süslü bi insan olduğum için 5:55te kalkıp hazırlanmaya başlıyorum :fısfısfıss:
Canım platese ben gittim 2 ay boyunca 2 kg verdim bacaklarımda biraz düzelme gözlemledim ama ne bileyim bana göre değil ya. Bana çok hafif geliyo o. Ben akşamları köpeğimi gezdiriyorum bide park park gezip ordaki köpekleri besliyorum baayaa bi yürümüş oluyorum. 2 bazen 3 saat dışarda kalıyorum anlayacağın. O bana yetiyo spor olarak. bide iş yerinde zaten bu faxı şuraya götür şunu imzalat derken bütün gün kosturuyorum. Plates değilde sana leslie yi çok şiddetle öneriyorum. Bi ara 5 günde 5 kilo diyeti ve onu yaparak bi haftada 5kilo vemiştim. 65tim işte 60 a düştüm onunla şimdi 61im gene. AY ÇOK YAZDIM YETEER OKUMAYACAKSIN SONRAA :)

Dukan ile merhaba yeni diyet!!

Bugün yediklerim :

1 bardak limonlu ılık su

2 dilim kadar peynir
1.5 yumurta
2 bardak çay- şekersiz.

1 bardak yağsız süt

Şu ana kadar 1 litre su

İki küçük parça ızgara tavuk
1 dilim peynir

Akşam da 1 porsiyon ciğer yiyeceğim
ve yarım litre su daha içeceğim.

Eveeettt dukan atak evresinin ikinci günündeyim.

İlk gün 800 gram vermiş olmanın tarifsiz sevincini yaşıyorum veeee kilo vermek isteyenler neredesinizzzzzzzzz??

Bu sabah yediklerimmm

Yalnızca peynir, yumurta ve çay

Şu an günlük 1.5 lt su barajım için birikim yapmaktayım

Başlangıç: 21.01.2014 67.00 :2:
Hedef: 10.04.2014 55.00
An itibari ile kilom: 66.2
Mod: Azimli

Yediklerim:

yarım porsiyon karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt.

1 buçuk lt su.

1 tabak yağsız-tuzsuz ciğer.

yarım kase yoğurt.

Akşam 1 bardak yeşil ya da acaili çay içeceğim.

Sabah olsa da tartılsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…