• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlama yine, çekemicem seni

bizim konumuz tam olarak ben üstüne gidince sinirleniyor. en iyisi bu erkekleri kendi haline bırakcaksın.
dediğim gibi ben alışık değilim böyle sözlere ondan takıldım. sizce takılmıyim boş mu veriyim?
bi kaç gün önce bi konuda sinirlendi gene üstüne gitmiştim çekemicem seni dedi.
3. gün bu olalı ve ben soğuk konuşuyorum.
affetmeli miyim?

benim korktuğum ilerde daha kötü sözler duyar mıyım. bugün başlama yine diyen ilerde daha çok sinirlenir mi?

2 yıldır beraberiz. şu anda asker. aslında çok ilgilidir çok düşüncelidir ama gerçek anlamda öfkelenince fena oluyor... dikkat edeceğini söyledi. inşallah öyle olur

ilerde evlenince simdikinden cok daha rahat davranacağını unutma..takıntın boş değil canım hala flört edrken iyice ölçüp biç canım..erkekler evlenince daha bi ohh nasıl olsa benim deyip iyice umursamıyorlar eşlerini.

iste bende o an umursamadigini düsündügüm icin cok üzüldüm.
Gözyasimi, üzüntümü ciddiye almiyor diye :(

hani cok aglasam o yüzden ciddiye almiyor desem tamamda, cok aglamam.
ama o an cok sinirliydi onun payi büyük tabi :)

canım tabi sen eşini daha iyi tanırsın senin için söylemiyorum ama genel olarak insanlar sinirliyken söyledim diyp işin içinden cıkıyor ve ben buna zerre kadar inanmıyorum aklında olmayan sinirlenince türemiyor ya..eşini tenzih ederim tekrar söylüyorum..

askerdeyken biraz daha çabuk sinirlenir oldu. çokta düşkündür bana. dediğim gibi çekemicem seni tarzında konuşunca üzüldüm. 3 gündür de düşünüyorum. çünkü yanlış hatırlamıyosam bu 3. oldu alsanaalsanasmile

canım tabi sen eşini daha iyi tanırsın senin için söylemiyorum ama genel olarak insanlar sinirliyken söyledim diyp işin içinden cıkıyor ve ben buna zerre kadar inanmıyorum aklında olmayan sinirlenince türemiyor ya..eşini tenzih ederim tekrar söylüyorum..

bende sevmiyorum onu, esim arada yapar ama.
cok nadir sinirlernir, ama sinirlenincede ters konusur.
öyle agir seyler söylemez asla ama bizim aramizda normalinde cok iyi oldugu icin
en ufak tatsiz laf cok moralimi bozuyor benim
günlerce kafama takiyorum acaba niye böyle düsünüyor, acaba onu mutsuz mu ediyorum,
acaba nasil düzeltebilirim
sonra konusuyoruz "ya ben onu sinirler söyledim sen ciddiye mi aldin" diyo deliriyorum
tabi icimden...

birde öyledikten sonra o da çok üzüldü sesinden belliydi çok mahçuptu.

3. gün önce çekemicem seni dedi üzüldüm.
bugün de başlama yine dedi.

ne diyim şimdi bu adama?

askerdeyken biraz daha çabuk sinirlenir oldu. çokta düşkündür bana. dediğim gibi çekemicem seni tarzında konuşunca üzüldüm. 3 gündür de düşünüyorum. çünkü yanlış hatırlamıyosam bu 3. oldu alsanaalsanasmile

askrde olduğu için belki biraz daha cabuk alınıyor yada tahammül sınırı cok olmayabilir tabiki..ilişkiniz yeni de değilmiş 2yıl tanımak için makul birsüre..askerlik etkilemiş olabilir biraz daha anlayışlı olmyı dene biraz bakalım sonuc ne olacak..

birde öyledikten sonra o da çok üzüldü sesinden belliydi çok mahçuptu.

3. gün önce çekemicem seni dedi üzüldüm.
bugün de başlama yine dedi.

ne diyim şimdi bu adama?

canim askerlik cok farkli bir otam, onlarin orda ne yasadigini hayal bile edemeyiz
uykusuz kaliyorlar, asagilaniyorlar cogu zaman, emir altindalar
sürekli yoruluyorlar.
orda en uslu, en anlayisli insan bile sinir küpü oluyor.
bunu göz ardi etme bence

öyle agir seyler söylemez asla ama bizim aramizda normalinde cok iyi oldugu icin
günlerce kafama takiyorum acaba niye böyle düsünüyor, acaba onu mutsuz mu ediyorum,
sonra konusuyoruz "ya ben onu sinirler söyledim sen ciddiye mi aldin" diyo deliriyorum
tabi icimden...

aslında bu erkeklerin genelinde var galiba sinirliydim söyledim takma :1:biz kadınlarnda en küçük söz içine oturur unutmaz hiç..dırdır da bundan oluyor bakkaydirigubbakcemile3

askrde olduğu için belki biraz daha cabuk alınıyor yada tahammül sınırı cok olmayabilir tabiki..ilişkiniz yeni de değilmiş 2yıl tanımak için makul birsüre..askerlik etkilemiş olabilir biraz daha anlayışlı olmyı dene biraz bakalım sonuc ne olacak..

canim askerlik cok farkli bir otam, onlarin orda ne yasadigini hayal bile edemeyiz
uykusuz kaliyorlar, asagilaniyorlar cogu zaman, emir altindalar
sürekli yoruluyorlar.
orda en uslu, en anlayisli insan bile sinir küpü oluyor.
bunu göz ardi etme bence

bende bunları düşündüğüm için üstüne gitmiyorum.
kırıldığımı belli ettim. dediğim gibi oda çok pişman oldu. özür diledi. bende uzatmadım bunun üstüne. uzatmanında bi anlamı yok sanırım. nereye kadar uzatcam. soğuk konuşuyorum o kadar.

umarım askerden sonra devam etmez böyle. :Saruboceq:

inşallah canım..soğuk davranmayı da cok uzatma bence yazık askerde senden ve tüm sevdiklerinden uzakta..hatasını anlasın yeterli bence..insallah bir daha olmaz canım:Saruboceq:

tabi icimden...
benimki de çok sinirliydim. istemeyerek söyledim falan diyo ama benim içimde kalıyo işte

:)
bende buna benzer cümle duydum bi kaç defa..

"ya yeter ne olur hiç çekemem gene başlama "

tabi ben daha çok coşarım buna karşılık... konuştuğum konuyu bırakır bi fasıl da bu cümle için konuşurum..pahalıya patlar yani o laf ona:)

ağladığım zaman olmuo ama öle yufka yüreklidir benim aşkım hemen unutur mevzuyu sarılır :) barışırız...

önceden bişeye kızdığımda susardım nolur bağır çağır ama susma derdi..şimdi o günleri mumla arıyo :)

Son düzenleme:
ben ona bağırsam çağırsam o eksik kalmaz o daha fazla katılır bana :)
bende sadece tavır yapıyorum. çekemem seni öyle mi diyorum tavrımı koyuyorum. tartışsam nereye kadar yaa... beraberken öyle bişey demedi hiç sadece telefonda. telefonda dilleniyo beyefendi. beraberken ben ona söylüyorum söylüyorum hiiç dırdırımı dinlemiyo kafayı çeviriyo adam ya :)

demekki bi çok ilişkide var bu sorun ve erkekler sinirlenince söylüyolar...

merak etme cnm inan her ilişkide var yok diyen yalan söyler tam olarak öle bi cümle kurmasada ona benzer cümleler kurulabilir birbirine... herzaman öle güllük gülistanlık olmuo maalesef helede bir kaç yılı devirdiğinde ilişkiler bu hale gelebiliyo..

başlama yine dedi, çekemicem seni demedi, uzatıyosun dedi

ama ben de olsam bana derdim bunları o zaman, çok gıcıktım, iyi dayanmış, allahtan gördüm hatalarımı, melek gibi adama yapılır mıymış ayol o nazlar, kaprisler, neyse sempatiksalakcinni

olmaz mı ! sadece sevgili değil erkek arkadaşlarda yapıyor bunu. sinirlerim tepeme çıkıyo o zaman ne o öyle emir verir gibi.. çok uyuz bir durum.

hayatım konuyu büyütme kavga etmeyelim der genelde
sanki ben keyfimden büyütüyorum
düşüncesiz adamalsanaalsanasmile

"başlama yine","uzatıyorsun ama" der zaman zaman,hiç kırılmam bana göre normaldir.
Ama"çekemem" demedi hiç,diyemezde..dediği an affetmiyeceğimi bilir.

moralim bozuk.
o söylüyo ben affediyorum etti 1
bir daha oldu affettim etti 2
bir daha oldu...

devamı gelir bunun biliyorum mafoldumben

bana böyle dediginde daha da sinir oluyorum ve konu daha da uzuyor. benimki artık işi ilerletti senini nazını kaprisini cekemicem bıktım artık diiyo ilk söylediginde üzülmüstüm ama artık umursamıyorum cekmek istemeyen bırakır gider neden hala benimle ozman :D

Back
X