Baslamadan ayrilmis mi olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske o hergun gunaydin mesaji attigi zamana donebilsem bende daha ilgili olurdum 1hafta ara vermezdim bende yazardim :KK43: flort ederken boyle araya zaman girmesi normal mi yani bu konusma sıklıgı

Sınavları filan var yazmışsın üstte canım karakter olarak da bu dönemler de başka şeyler düşünmek istemeyebilir bilemeyiz.. Ama hiç öyle düşünme ilgisi olan insan zaten ilk konuşmalarda benimle ilgilenmedi diye hemen vazgeçmez. G gelecekzaman66 da doğru demiş. Biraz bekle bakalım. Olmadı yarın ararsın bi konuşursun napıyormış nasılmış.. İçini ferah tut 😉

Sınavları filan var yazmışsın üstte canım karakter olarak da bu dönemler de başka şeyler düşünmek istemeyebilir bilemeyiz.. Ama hiç öyle düşünme ilgisi olan insan zaten ilk konuşmalarda benimle ilgilenmedi diye hemen vazgeçmez. G gelecekzaman66 da doğru demiş. Biraz bekle bakalım. Olmadı yarın ararsın bi konuşursun napıyormış nasılmış.. İçini ferah tut 😉
Insallah tesekkurler :(

Evet kendini begeniyor ama bende zaten begeniyorum onu. Flort ederken boyle 1 hafta 5 gun falan konusmamak normal mi
Degil tabimi hc mi wcde telefonla oynamiyo ders ders ders mi ?? Balik bastan kokar sorumsuz iliski hc olmaz net bile degilsinz

Siz yapacağınızı zaten yapmışsınız artık geri durun.
Ondan adım gelsin, gelmezse de ısrarcı olmayın, itici duruma düşersiniz..

bence yazmayın daha 1 haftada unutursa zaten çok güvenilir bir tip değil demektir.sınavım varsa gözüm kimseyi görmez hele mezuniyet sınavı diyorsun.onlara çalışmıştır yorulmuştur.belki keyfi yoktur.biraz daha bekleyin.

bence yazmayın daha 1 haftada unutursa zaten çok güvenilir bir tip değil demektir.sınavım varsa gözüm kimseyi görmez hele mezuniyet sınavı diyorsun.onlara çalışmıştır yorulmuştur.belki keyfi yoktur.biraz daha bekleyin.
Bitirme projesini teslim ettigi gun bile yazdi bana video atti sadece o 1hafta yazmadi belki de benden bekledi arayi acmayip bikez de ben atmaliydim simdi cok pismanim. 2gun once yazdim bulusalim diye. Goruselim bir ara dedi musait oldugunda gorusuruz dedim simdi o haber versin degil mi mesaj atmak istiyorum ama bahanem de kalmadj ne diyim ki

Bir kere yazmanız yeterli. Tekrar yazmayın asla. O kadar umursamamış olabilir, yoğun olabilir, iş ciddiye binince korkmuş olabilir, başka dertleri olabilir. Hiç bilemeyiz. Ama siz atmanız gereken adımı atmışsınız, top onda şu an.

Bir kere yazmanız yeterli. Tekrar yazmayın asla. O kadar umursamamış olabilir, yoğun olabilir, iş ciddiye binince korkmuş olabilir, başka dertleri olabilir. Hiç bilemeyiz. Ama siz atmanız gereken adımı atmışsınız, top onda şu an.
Gecmis mesajlari okudum hep o yazmis ben goruldu yapsam bile bekleyip bekleyp aylar sonra yazmis son 1 aydir aramiz boyle oldu 1hafta konusmayinca acaba bu normal degil mi her sey bitti mi oldum cok uzuldum

Bitirme projesini teslim ettigi gun bile yazdi bana video atti sadece o 1hafta yazmadi belki de benden bekledi arayi acmayip bikez de ben atmaliydim simdi cok pismanim. 2gun once yazdim bulusalim diye. Goruselim bir ara dedi musait oldugunda gorusuruz dedim simdi o haber versin degil mi mesaj atmak istiyorum ama bahanem de kalmadj ne diyim ki
sınavları kötü geçmiş olmasın?isterseniz bu bahaneyse son kez deneyin olmadı boşverin yani ben olsam daha yazmam ama siz çok seviyorsanız sınavlar nasıl geçti falan yazın isterseniz.

sınavları kötü geçmiş olmasın?isterseniz bu bahaneyse son kez deneyin olmadı boşverin yani ben olsam daha yazmam ama siz çok seviyorsanız sınavlar nasıl geçti falan yazın isterseniz.
Yazdim zaten 2 gun once sinavlarini sordum gorusecektik falan dedim bir ara goruselim dedi bende musait oldugunda goruselim dedim

Biz flort ediyoduk. Ama tatli imalar vardi canim cicim yoktu aramizda. Sonra onun mezuniyet sinavlari vardi o 1hafta konusamadik yazmadi oncesinde mutlaka gunaydin yazardi. Sinavlari bitince 2 gun once ben yazdim bulusalim musait oldugunda dedim tamam dedi. E 2 gundur yine haber yok. Bu 1haftada unuttu mu beni? Daha once hic sevgilisi olmamis kimseye baglanmak mi istemiyor. Zaten demisti ben duygusal degilim bundan sonra da boyle gider diye. Ama benim psikolojim bozuldu mesaj beklemekten internete girmis mi diye takip etmekten ruyalarima giriyor ben onu cok istiyorum asik oldum. O ne dusunuyor neden boyle oldu ara girdi diye bitti mi yoksa bu durum normal mi
Başkasını bulmuştur, telefonu bozulmuştur....

Gecmis mesajlari okudum hep o yazmis belki de artik benden bekliyodur veya benim istemedigimi dusunuyodur
istemeseniz buluşalım demezsiniz bence ya ilgisini kaybetmiştir yada canını sıkan bir durum vardır.başka bir kızla yazışma durumunuda es geçmeyin.belki ikinizi birden idare ediyordu ondan olumlu cevap alınca sizi bıraktı.şimdi 2 gün olmuş senaryo yazmak için çok erken biraz sabredin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X