Baslamadan ayrilmis mi olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ulaşma bekle
Aslan ilgiyi çok sever
Sen ilgiyi çektiğinde noluyoruz diye panikler ve adım atar
Beklemede kal
Ama sana yazdıktan sonra da sende artık ilk mesajları atmaya başla
Yoksa hep ben yazıyorum diyip seni takmayabilir inat edip

Sen ulaşma bekle
Aslan ilgiyi çok sever
Beklemede kal
Iste galiba simdi oyle oldu hergun gunaydin yazardi artik birakti 1 hafta aradan sonra 2 gun once ben yazdim keske arada da ben yazsaydim. Neyse belki bu gece yazarim bikez daha cunku o defalarca kahve teklif etmis gunaydinlar atmis gecmis konusmalara bakiyorum da

Neden hep bekliyorsunuz ki? Çok üstelediğini düşünmüş de olabilir. Belki de istekli olduğunuzu anlamadı.
Tamamen karşı taraftan beklemek de yanlkş kendini ısrarcı hissedebilir.
Ne zamandır sesin çıkmıyor merak ettim diye arayın. Eğer istiyorsa mutlaka bir adım atar somrasında

Neden hep bekliyorsunuz ki? Çok üstelediğini düşünmüş de olabilir. Belki de istekli olduğunuzu anlamadı.
Tamamen karşı taraftan beklemek de yanlkş kendini ısrarcı hissedebilir.
Ne zamandır sesin çıkmıyor merak ettim diye arayın. Eğer istiyorsa mutlaka bir adım atar somrasında
Evet haklisiniz hep o yazdi bulusma teklifi etti simdiye kadar. Az once yazdim bende napiyosun nasilsin diye arkadaslariylaymis sen napiyosun dedi. Bu sefer de ben atmis olayim dahada ben yazmam ona kalmis oluyor artik istiyorsa devamini getirsin ben istiyorum cunku bu sefer de bulusma teklifini ben ettim

Onun yapması gereken şeyleri sen yapma. Arama sorma bekleme.

Sen ulaşma bekle
Aslan ilgiyi çok sever
Beklemede kal
Aslan burcunu iyi tanıyorsunuz

peşine düştükçe ters teper böylelerinde .. kaçan kovalanır.. bırakın o sizi merak etsin. yada siz merak ettiğinizi belli etmeyin..

Biz flort ediyoduk. Ama tatli imalar vardi canim cicim yoktu aramizda. Sonra onun mezuniyet sinavlari vardi o 1hafta konusamadik yazmadi oncesinde mutlaka gunaydin yazardi. Sinavlari bitince 2 gun once ben yazdim bulusalim musait oldugunda dedim tamam dedi. E 2 gundur yine haber yok. Bu 1haftada unuttu mu beni? Daha once hic sevgilisi olmamis kimseye baglanmak mi istemiyor. Zaten demisti ben duygusal degilim bundan sonra da boyle gider diye. Ama benim psikolojim bozuldu mesaj beklemekten internete girmis mi diye takip etmekten ruyalarima giriyor ben onu cok istiyorum asik oldum. O ne dusunuyor neden boyle oldu ara girdi diye bitti mi yoksa bu durum normal mi

Tanışmışsınız biraz zaman geçirmişsiniz ve demek ki o sana ısınamamış ve böyle bir ilişkinin olamayacağını görmüş.... Yani siz aslında hiç başlamamışsınız...

İhtimaller ihtimaller..... Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Yazmak isteyen görüşmek isteyen iki eli kanda da olsa yazar.Bu sebeple yok şöyle mi oldu böyle mi acaba düşünmeye gerek yok.Size hisleri güçlü olmayabilir.

İhtimaller ihtimaller..... Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Yazmak isteyen görüşmek isteyen iki eli kanda da olsa yazar.Bu sebeple yok şöyle mi oldu böyle mi acaba düşünmeye gerek yok.Size hisleri güçlü olmayabilir.
Surekli yaziyordu onun sinav haftasi yazmadi bende yazmadim 1hafta konusmadik sonra iste aramiza mesafe girdi 2gundur ben yazdim ama bende daha yazmiycam artik hayirlisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X