• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlamadan biten :(

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
şimdi ben annemin dayısının oğluyla çıkıyor gibi oldum net bişi demedi ama yok babası beni soruyormuş yok oğluna beğenmiş filan sosyal medyadan yazıyordu iltifat ediyordu bigün doğum günüydü ilk ben kutlamışım bana kolye aldı sonra köyde filan kahve yap bana ama içine tuz koyma filan dedi bir kere bize gelirken çiçek almış sonra koyde konusuyorduk kafam karışık dedi bir ara kuzenimin düğününde ben resim çekiliyordum kendi kuzenımle direk onları itti benimle resm çekildi banada yolla dedi görenler seni kıskandı diyor yani sayamıcam bir sürü şey oldu sonra bişi oldu aramıza soğukluk girdi ne oldu bende bilmiyorum ama en son o beni gezmeye çağırdığında kuzenının nişanlısını getirmesine sinir olmuştum ondan sonra konusmadık hiç geçen gün düğünleri oldu kuzenının ve ben gitmedim onu görmemek için annem görmüş anneme soğuk davranmış zorla konusmuş ve bende üzüldüm sonuçta eskiden çok yakındık neden böyle davranıorrr :(

Biraz yakınlaşmış,ama soğumuş sanırım.
Uzaklaşmış işte.

kafam karışık demek = başkası var, seninle onun arasında gidip geliyorum demek
zaten sana soğuk davrandığına göre, diğer kızı seçmiş
yaaaa ama ben bunu hakketmedimki birde yani bana yakın davranmasına gerek yoktu istemeyen insan baştan neden ümit veriri onu geçtim anneme nasıl uzak olur kuzeni sonuçta onun ne suçu var :(Ç(

yaaaa ama ben bunu hakketmedimki birde yani bana yakın davranmasına gerek yoktu istemeyen insan baştan neden ümit veriri onu geçtim anneme nasıl uzak olur kuzeni sonuçta onun ne suçu var :KK43:Ç(
neden ümit verdi?
şöyle açıklayayım; diğer kızla arası ya limoniydi, ya da ona olan duygularından emin değildi
sonra sen çıktın karşına, seninle olabilmeyi denedi ama olmadı

benim ne suçum var ben ne yaptım birde akraba olacak :( bende uzak durucam bundan sonra:(

neden böyle olduki niye böyle halbuki gördüğünde yakın davranıyr ama sonra puff yine uzak :KK43:
Nedeni var mı bu işlerin?
Soğumuş işte.
Kendine göre daha güzelini bulmuştur,senden hoşlanmadığını farketmiştir, sıkılmıştır vs.
Senin birinden soğuduğun olmadı mı hiç?

Nedeni var mı bu işlerin?
Soğumuş işte.
Kendine göre daha güzelini bulmuştur,senden hoşlanmadığını farketmiştir, sıkılmıştır vs.
Senin birinden soğuduğun olmadı mı hiç?
olur tabi ama ben şuan kendimi kötü hissediyorum ben gerçekten hoşlanmıştım ondan sanırım ailemin konusmalarıyla olacak gibi süşünüyordum :( bide akraba olupta böyle yapması beni daha kötü yaptı açıkçası başından uzak davrana bilirdi :(

bir insanı vereme edecek bir şey varsa o da "adı konmamış ilişkidir"
ne hesap sorulur, ne neden böyle diye atar yapılır.
üzülmeyin, üstüne de düşmeyin.
herkes kendi terbiyesi dahilinde hareket eder.
ek olarak akrabadan uzak durmakta fayda var.

bir insanı vereme edecek bir şey varsa o da "adı konmamış ilişkidir"
ne hesap sorulur, ne neden böyle diye atar yapılır.
üzülmeyin, üstüne de düşmeyin.
herkes kendi terbiyesi dahilinde hareket eder.
ek olarak akrabadan uzak durmakta fayda var.
çok haklısınız bunu geçte olsa anladım bundan sonra umrumda olmaz zaten pek fazla olduğu ortamada girmem eskisi gibide davranmam bide insanı kullanır gibi gelip yok kahve istiyordu yok sarma yapmışsın yiyelim filan bayramlarda bundan sonra o eski yakınlığı zor bulur :(

çok haklısınız bunu geçte olsa anladım bundan sonra umrumda olmaz zaten pek fazla olduğu ortamada girmem eskisi gibide davranmam bide insanı kullanır gibi gelip yok kahve istiyordu yok sarma yapmışsın yiyelim filan bayramlarda bundan sonra o eski yakınlığı zor bulur :KK43:
Biraz fazla abartmışsın bence.
Sarma,kahve muhabbetiyle nasıl kullanılır,yakınlık olur ki?
Duyan da evlilik vaadiyle kandırılıp karnında bebe ile ortada bırakıldın sanacak?
Bu son anlattıklarına göre,adam senden hoşlanmamış bile. Sadece yaklaşmak istemiş ama bakmış sen abartmaya başladın,hemen kaçmış.
Çünkü neredeyse kara sevdaya bağlamışsın.

Yaşlar da ufak galiba
Kuzenimi itti yanımda foto çekilebilmek için
Sosyal medyadan ilk ben doğum gününü kutlamıştım
Babası beni soruşturuyomuş oğlu için vs.

çok haklısınız bunu geçte olsa anladım bundan sonra umrumda olmaz zaten pek fazla olduğu ortamada girmem eskisi gibide davranmam bide insanı kullanır gibi gelip yok kahve istiyordu yok sarma yapmışsın yiyelim filan bayramlarda bundan sonra o eski yakınlığı zor bulur :KK43:

amannnn
tipik erkek sırnaşıklığı.
böyle sarma yap da yiyelim deyince biri (yani o şekilde ağzı gözü oynayan bir erkek) içimden b.k ye diyorum Allah affetsin.
niyet çok açık çünkü. zevzeklik başka bir şey değil.

şimdi ben annemin dayısının oğluyla çıkıyor gibi oldum net bişi demedi ama yok babası beni soruyormuş yok oğluna beğenmiş filan sosyal medyadan yazıyordu iltifat ediyordu bigün doğum günüydü ilk ben kutlamışım bana kolye aldı sonra köyde filan kahve yap bana ama içine tuz koyma filan dedi bir kere bize gelirken çiçek almış sonra koyde konusuyorduk kafam karışık dedi bir ara kuzenimin düğününde ben resim çekiliyordum kendi kuzenımle direk onları itti benimle resm çekildi banada yolla dedi görenler seni kıskandı diyor yani sayamıcam bir sürü şey oldu sonra bişi oldu aramıza soğukluk girdi ne oldu bende bilmiyorum ama en son o beni gezmeye çağırdığında kuzenının nişanlısını getirmesine sinir olmuştum ondan sonra konusmadık hiç geçen gün düğünleri oldu kuzenının ve ben gitmedim onu görmemek için annem görmüş anneme soğuk davranmış zorla konusmuş ve bende üzüldüm sonuçta eskiden çok yakındık neden böyle davranıorrr :KK43:

Hakkında hayırlısı olmuş zaten cok yakın bır akraban olmaması ıyı olmuş dışarıda akraba harıcı bır sürü erkek mevcut

Ne işin var annenin dayısının oğluyla? Akrabanla yani? Ben şu an annemin dayı oğluyla kendimi düşüneyim dedim iki dakika, midem bulandı. Yıl olmuş 2015, yapmayın artık şunu. Bi de üzülüyorsun bunun için. Akraba nedir güzel kardeşim dışarıda erkek mi yok?

Biraz fazla abartmışsın bence.
Sarma,kahve muhabbetiyle nasıl kullanılır,yakınlık olur ki?
Duyan da evlilik vaadiyle kandırılıp karnında bebe ile ortada bırakıldın sanacak?
Bu son anlattıklarına göre,adam senden hoşlanmamış bile. Sadece yaklaşmak istemiş ama bakmış sen abartmaya başladın,hemen kaçmış.
Çünkü neredeyse kara sevdaya bağlamışsın.
yani sadece onlar değil bayağı bişiler oldu uzun olur diye anlatmadım kiiii ben yanlış anladım diyelim çevremdekiler demi yanlış anladılar da o yüzden bu çoçuk seni seviyor dediler

Back
X