Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görünüşte çok seviyor, en ufak ihtiyacıma koşturur eder o konuda asla hakkını yiyemem ama işte son zamanlarda bu gereksiz endişeler beni germeye başladı. Beni öyle bir konuma soktu ki sanki ben "gold digger"ım o da fark etmiş de bana ayar vermeye çalışıyor gibi. Ben onun ne parasını ne pulunu ne arabasını ne evini istedim bana gelip de benim şuyum buyum yok nasıl evlenicez yapmaları sinirimi bozuyor. Kaldı ki en başta beni darlayan da oydu.
Benim eşim de yaşadığı şehirden kalktı geldi , önden resmî nikah yaparız bilmem ne dedi, sonra senşn sözlün gibi tuhaf tavırlara girince ben tirp attım, mecburen resmî nikah yaptığımızı söyledi kavgalarımız da , gerizekalı , sanki ben istedim , başta kendi söyleyip geri çekildi , sonra da yaptık ama evlendikten sonra başıma kalktı bunu , baba evinden kaçırdım sanki beyaz atıma bindirip , hiç üstüne düşme bence, sen zorladın a çevirebilirMerhaba kızlar, kafam çok dolu biraz cümlelerimi toparlarken zorlanıyorum. Uzun olabilir. Hatam kusurum olursa affola, yorum yaparken de tek ricam kırıcı ve ağır yorumlar yapmamanız.
4 senelik bir ilişkim var, bunun bir kısmında ayrılık süreci geçirdiğim zamanlar da oldu. Ciddi bir ayrılıktan sonra geri barıştık, yani söylediği şeyler aklıma yattığı için barıştık. Bu yaz da ailelerimizi tanıştırıp bir söz yüzüğü takmaya karar vermiştik. Ben mezun olduğumdan beri çalışıyorum, erkek arkadaşım henüz mezun olamadı bu yaz olacak. Son birkaç aydır erkek arkadaşım aşırı tuhaf davranıyor. Yani görünüşte bir şey yok ama üzerinde nasıl desem bir isteksizlik var gibi.
En basiti, söz olayını ertelemeyi teklif etti. Askere gidip döndükten sonra olsa daha iyiymiş. Başta da bir an evvel aileler tanışsın, sözlenelim diyen kendisiydi. Benim için sorun değil, hemen askere gitsin dönsün ha bu yaz olmuş ha 1 sene sonra olmuş çok da önemli değil. Ama sanki ben çok istekliymişim gibi "Askere gitsem, bilmem ne üzerinde uzmanlık yapsam daha iyi olur, sen de yüksek lisans yaparsın belki daha iyi bir kuruma geçersin" falan kendi kendine hayatımız hakkında planlar yapıyor. 4 senelik ilişkimiz boyunca bir kere bile "Ayy evleniriz, çoluğa çocuğa karışırız" demedim, bunu demediğim için onu sevmediğimi, onunla ilgili hayaller kurmadığımı, hatta çocuk istemezsem benimle gelecek düşünmediğini dahi söylediği zamanlar oldu. Şimdi de "Ben çocuk yapmam belki yaa, sen istiyorsun da" falan diyor. Ben onu üzmemek için ılımlı yaklaşmaya başlamıştım sadece. Bir yer için buluşma ayarlayalım diyoruz dışarıda hatta çok özlediği için ilk isteyen o oluyor, sonra "Ben arabayı alamadım" diyor atıyorum. E benim arabayla gidelim diyorum bu sefer de yok senin araban olmaz benim seni almam lazım diyor başka gün gidelim desem bilmem ne gün işim var da başka zaman olsun da diye 40 bin tane bahane sunuyor. Düşünün yani başta kendisi teklif etmesine rağmen oluyor bunlar.
Daha önce bir aldatılma geçmişim oldu buna rağmen hiçbir erkek arkadaşımın ne telefonunu karıştırdım ne peşinden ajanlık yaptım. Hiç kıskançlık krizlerine girip üstüne düşmedim. Ama şu an başka birisi var da haberim mi yok diye düşünüyorum zira çevrelerimiz çok ayrı oldu, birbirimizi zor görüyoruz eskisi gibi değiliz. Mutlu değilim. Bu tarz bahsettiğim olaylar da kafamı çok karıştırmaya başladı. Söz möz hiç bunlara girmeden başlamadan bitirmeyi düşünmeye başladım. Ama bir yandan da günahına mı giriyorum, belki üzerinde baskı vardır ondan böyle olmaya başlamıştır diye düşünüyorum. Malum hayata yeni atılacak işi yok, askerlik yapmadı yapacak falan. Bilmiyorum kısacası, siz ne dersiniz? Objektif yorumlara ihtiyacım var yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Rahat bir tip değil evet. Aldatılma şüphesi şeyden çıktı, yani eskisi kadar değer vermiyor geri plana atıyor beni. Haftalarca görüşemediğimiz zamanlar oluyor bazen. Bundan bir tek ben rahatsız oluyor gibiyim sanki.
Katiyetle ayrılın, mesele buluşmaları ertelemesi, sözlenelim deyip sonra bunu da ertelemesi, yoğun olup olmaması da değil, çok özür dilerim ama erkek arkadaşınızın karakteri oturmamış, ne istediğini bilmiyor, gelgit akıllı, böylesinden eş olmaz, çok zorlanırsınız.
Sanki anne babasından zorla istenecek, zorla nikah masasına oturtulacak nazlı adam edaları insanı yorar, yorulmayın gönderin gitsin, büyüsün kendi kendine.
Konuyu okudum ay çok nazlı birşey bu ya :/ çok aşırı yorucu ömür boyuda çekilmez ki. Ayrılın der miyim bilemedim ama evliliği kesinlikle düşünmeyin. Düzen kurmak isterseniz de kesin sert tavrınızı koyun yüzünüzü yumuşak bulduğundan yapıyorOlabilir, haklısınız. Öyle bir durumu da göz ardı edemem.
Seni ihmal ettiğinin farkındadır illa, bunu göre bile "Kendi hayatımda endişelerim var" filan demeye devam ediyorsa Astoria... Yani... Bırak inceldiği yerden kopsun, o toparlamaya çalışsın istiyorsa, o dönsün "Senin ne derdin endişen var" diye peşinde.
Ya kuzu ben senin bu erkek arkadasini sevemiyorum nedense
Ben sana hayatina bak diyecegim ama altini kelimelerle dolduramayacagim bu tavsiyrnin
Bilmiyorum ne demek istedigimi anlatabildim mi?
Ama icime sinmeyen birseyler var
Bence biraz zamana birak , ustune dusme , ama onunla bir gelecek olmaz gibi geliyor bana
Merhaba kızlar, kafam çok dolu biraz cümlelerimi toparlarken zorlanıyorum. Uzun olabilir. Hatam kusurum olursa affola, yorum yaparken de tek ricam kırıcı ve ağır yorumlar yapmamanız.
4 senelik bir ilişkim var, bunun bir kısmında ayrılık süreci geçirdiğim zamanlar da oldu. Ciddi bir ayrılıktan sonra geri barıştık, yani söylediği şeyler aklıma yattığı için barıştık. Bu yaz da ailelerimizi tanıştırıp bir söz yüzüğü takmaya karar vermiştik. Ben mezun olduğumdan beri çalışıyorum, erkek arkadaşım henüz mezun olamadı bu yaz olacak. Son birkaç aydır erkek arkadaşım aşırı tuhaf davranıyor. Yani görünüşte bir şey yok ama üzerinde nasıl desem bir isteksizlik var gibi.
En basiti, söz olayını ertelemeyi teklif etti. Askere gidip döndükten sonra olsa daha iyiymiş. Başta da bir an evvel aileler tanışsın, sözlenelim diyen kendisiydi. Benim için sorun değil, hemen askere gitsin dönsün ha bu yaz olmuş ha 1 sene sonra olmuş çok da önemli değil. Ama sanki ben çok istekliymişim gibi "Askere gitsem, bilmem ne üzerinde uzmanlık yapsam daha iyi olur, sen de yüksek lisans yaparsın belki daha iyi bir kuruma geçersin" falan kendi kendine hayatımız hakkında planlar yapıyor. 4 senelik ilişkimiz boyunca bir kere bile "Ayy evleniriz, çoluğa çocuğa karışırız" demedim, bunu demediğim için onu sevmediğimi, onunla ilgili hayaller kurmadığımı, hatta çocuk istemezsem benimle gelecek düşünmediğini dahi söylediği zamanlar oldu. Şimdi de "Ben çocuk yapmam belki yaa, sen istiyorsun da" falan diyor. Ben onu üzmemek için ılımlı yaklaşmaya başlamıştım sadece. Bir yer için buluşma ayarlayalım diyoruz dışarıda hatta çok özlediği için ilk isteyen o oluyor, sonra "Ben arabayı alamadım" diyor atıyorum. E benim arabayla gidelim diyorum bu sefer de yok senin araban olmaz benim seni almam lazım diyor başka gün gidelim desem bilmem ne gün işim var da başka zaman olsun da diye 40 bin tane bahane sunuyor. Düşünün yani başta kendisi teklif etmesine rağmen oluyor bunlar.
Daha önce bir aldatılma geçmişim oldu buna rağmen hiçbir erkek arkadaşımın ne telefonunu karıştırdım ne peşinden ajanlık yaptım. Hiç kıskançlık krizlerine girip üstüne düşmedim. Ama şu an başka birisi var da haberim mi yok diye düşünüyorum zira çevrelerimiz çok ayrı oldu, birbirimizi zor görüyoruz eskisi gibi değiliz. Mutlu değilim. Bu tarz bahsettiğim olaylar da kafamı çok karıştırmaya başladı. Söz möz hiç bunlara girmeden başlamadan bitirmeyi düşünmeye başladım. Ama bir yandan da günahına mı giriyorum, belki üzerinde baskı vardır ondan böyle olmaya başlamıştır diye düşünüyorum. Malum hayata yeni atılacak işi yok, askerlik yapmadı yapacak falan. Bilmiyorum kısacası, siz ne dersiniz? Objektif yorumlara ihtiyacım var yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
O zaman bunun adı Askere gitme gerginliği,
Bu durumda sanki sana idare et diyebiliriz :)
Kurtuluşu olan bir ilişki o zaman
Sadece kötü günler geçiriyor olabilir ilişkiniz daha doğrusu erkek arkadaşınız...
Kadınların geninde var Anaçlık severiz sarıp sarmalamayı :)
Azcık öyle idare edersen iyi olabilir (4 yıl az bir süre değil)
Seni geri plana atmaya baslamasi iyi degil kararsizlik hali sadece son zamalarda ise gecicidir.
Ilgisizligin dozu yuksekse iyi degil sozu ertelemesi bilerek mi yapiyor ayrilmak icin yol mu yapiyor bazilari oyle yapiyormus olaylarin sekli dozu cok onemli canim.
Konuyu okudum ay çok nazlı birşey bu ya :/ çok aşırı yorucu ömür boyuda çekilmez ki. Ayrılın der miyim bilemedim ama evliliği kesinlikle düşünmeyin. Düzen kurmak isterseniz de kesin sert tavrınızı koyun yüzünüzü yumuşak bulduğundan yapıyor
Adam isteksiz,sen mutsuz
O yuzden yol vermek lazim diye dusundum Astocum. Zaten daha kucucuksun,karsina cikan firsatlari daha iyi degerlendirirsin is guc anlaminda. Kendini bir kisiye baglama derim
‘Mutlu değilim.’ Dedikten sonra diyecek çok bir şey yok aslında.
İnsanlar mutluluk için bir araya geliyor, birbirlerinin hayatlarına değer katmaya çalışıyor.
Duygusal yük daha ağırdır bence.
Yerinde olsam ciddi bir konuşma yapar, biraz zaman verir, değişiklik olmazsa uzatmazdım
Hayatim bak sen her seyi zamaninda yapmissin. Mezun olur olmaz ise girmissin. Erkek arkadasin hala daha mezun olacak. Ki o bir erkek askerlik sorunu da var. Ben bu davranisi genis davranmak olarak tanimladim lutfen darilma bana. Erkek arkadasinin senin kadar hayati taniyip sorumluluk edindigini dusunmuyorum.Yani ben de seviyorum, o kadar bana yaptığı iyilikleri göz ardı edemem etseydim zaten çoktan ayrılırdım ama dediğim gibi kendimi değersiz hissediyorum. Ancak bu geçici bir süreç mi, bir bunalım mı geçiriyor, destek olmam mı lazım köstek olmak yerine diye düşünüyorum ne bileyim.