- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 32
Sizi buradaki yorumlarinizdan tanidiğim kadarıyla aklı başında ne istediğini bilen birisisiniz.Anlattiklariniza göre erkek arkadaşınız size benzemiyor gibi.Evlilik için ailenin zengin olmasi gerekliliğini bu kadar vurgulaması bana çok itici geldi ve altının boş olmadiğini düşündüm.Ailesi ile siz tanışıyor musunuz ve sizi onaylıyorlar mi?Yaniliyor olabilirim ama ailesi ve siz arasinda kalmiş gibi bir izlenim oluştu bende.Kendine güvenmeyip kendi parasini kazanamayan kişiyle de evlilik düsünmek de sıkıntılı bir durum aslında.
Teşekkür ederim, kendime iltifat alınca çok mahcup oluyorum inanın sağ olun var olun :) Ailesiyle tanışıyorum evet. Hiçbiriyle bir sorunum yok, ablası hariç. Ablası benden pek hoşlanmadı, biraz kışkırtıcı tavırları oldu (beni ilk tanışmamızda neredeyse yok sayması, muhabbet kurmaması gibi) ama mevzuyu biraz tartışmalı da olsa aştık şu an. İleride ısıtılıp önüme sunulur mu bilemiyorum tabi kimseye kefil olamam. İstediği kadar vurgulasın benim ailemin durumu belli, onun ailesinin durumu benimkinden daha iyi hatta. Benim ailemden ona ne zarar ne fayda gelir yani.