Başlamadan bitirsem mi?

Rica ederim, vaktim oldukça Güzin ablalık yapmayı pek bir severim zaten :)

İnşallah zamanla bu karmaşadan kurtulur net bir karar alırsın.
Kararsızlık çok zor bir durum, hele ki evliliğe adım atmayı düşünürken daha da bir zordur.
Şu an en çok kendini önemsemen lazım. Evlilik karşılıklı anlayışla olur ama en başta kendini bu duruma zorunlu gibi hissedip bazı şeyleri kabullenme, istediğin gibi hareket et ki zamanla bir bıkkınlığın olmasın.

Zaman geçti, kaç sene oldu birlikteyim, artık aileler vs. biliyor diyerek bir baskı oluşturma üzerinde, rahat olmaya bak ki net kararlar alabilesin.
Şu anda üzülür mü kırılır mı diye düşünerek hareket etmen de çok olası ne de olsa yılların geçmiş, bir de duygusal bir yapın varsa daha da dikkatli olman lazım :) Yoksa zamanla sorunlar daha çok büyüyor.
Her kadın gibi sen de değerlisin bunu hiiiiç unutma.
Önce sen sonra karşıdaki... :KK66:
Ağzınıza sağlık... Banada güzin ablalık yapsanız benimde derdim var...

Slm astoria, benimde yakın zamanda ilişkim bitti. Erkek arkadaşım benden ayrıldı. Ve bende bir kaç ay öncesinde onda değişimler hissetmiştim. Bizde ciddi düşünüyorduk ve benden ayrıldı. Uzun uzadıya anlatmıyım. Ama değişim varsa yolun sonu görünmüştür...

Yolun sonu göründü mü bilmiyorum, şimdilik pek bir şey olmamış gibi davranıyorum o da bana öyle davranıyor. Konusu açılınca net olacağım ama, ya bitsin ya da devam etsin. Sizin de dilerim karşınıza "İyi ki ayrılmışım" dedirtecek bir insan çıkar.

Rica ederim, vaktim oldukça Güzin ablalık yapmayı pek bir severim zaten :)

İnşallah zamanla bu karmaşadan kurtulur net bir karar alırsın.
Kararsızlık çok zor bir durum, hele ki evliliğe adım atmayı düşünürken daha da bir zordur.
Şu an en çok kendini önemsemen lazım. Evlilik karşılıklı anlayışla olur ama en başta kendini bu duruma zorunlu gibi hissedip bazı şeyleri kabullenme, istediğin gibi hareket et ki zamanla bir bıkkınlığın olmasın.

Zaman geçti, kaç sene oldu birlikteyim, artık aileler vs. biliyor diyerek bir baskı oluşturma üzerinde, rahat olmaya bak ki net kararlar alabilesin.
Şu anda üzülür mü kırılır mı diye düşünerek hareket etmen de çok olası ne de olsa yılların geçmiş, bir de duygusal bir yapın varsa daha da dikkatli olman lazım :) Yoksa zamanla sorunlar daha çok büyüyor.
Her kadın gibi sen de değerlisin bunu hiiiiç unutma.
Önce sen sonra karşıdaki... :KK66:

Çok teşekkür ederim. Acele karar alıp pişman olmak istemiyorum, ayrılmak da kolay olmaz benim için birden. O yüzden konuşmamı yaptıktan sonra oluru yoksa mecburen yollarımızı ayırmamız gerekir diye düşünüyorum. En azından ben elimden geleni yapmış olayım.

Ağzınıza sağlık... Banada güzin ablalık yapsanız benimde derdim var...
Elimden geldiğince fikirlerimi paylaşırım.
Konun var mı yalnız Astoria'nın mekanı burası malum :)
Çok teşekkür ederim. Acele karar alıp pişman olmak istemiyorum, ayrılmak da kolay olmaz benim için birden. O yüzden konuşmamı yaptıktan sonra oluru yoksa mecburen yollarımızı ayırmamız gerekir diye düşünüyorum. En azından ben elimden geleni yapmış olayım.
Evet bu işler aceleyle olmaz her şeyi bir bir konuşursunuz.
İkiniz için de en hayırlısı olur inşallah.:KK200:

Ben yaşını çok merak ettim öncelikle. Sonrasında tek bildiğim evlenmeyi gerçekten isteyen kaçırmak istemeyen her türlü evleniyor aman bekleyeyim demiyor. Hele erkekler askerlik öncesi yüzük takmaya daha bi meraklı gördüğüm kadarıyla kızın başını bağlayayım gitmeden diye. Ben de iyi şeyler hissetmedim gerçekten erkek arkadaşın hakkında.

Açıkça konuşmak lazım bence. Evlenmek istemiyosan kafanı karıştıran şeyler varsa güle güle demek kimseyi küçültmez. Aksine üzerinden bi yük kalkmış olur. Hem böyle daha mı iyi kafada kur düşün allah düşün.

Ben yaşını çok merak ettim öncelikle. Sonrasında tek bildiğim evlenmeyi gerçekten isteyen kaçırmak istemeyen her türlü evleniyor aman bekleyeyim demiyor. Hele erkekler askerlik öncesi yüzük takmaya daha bi meraklı gördüğüm kadarıyla kızın başını bağlayayım gitmeden diye. Ben de iyi şeyler hissetmedim gerçekten erkek arkadaşın hakkında.

Açıkça konuşmak lazım bence. Evlenmek istemiyosan kafanı karıştıran şeyler varsa güle güle demek kimseyi küçültmez. Aksine üzerinden bi yük kalkmış olur. Hem böyle daha mı iyi kafada kur düşün allah düşün.

Kusura bakmayın, yeni gördüm yazdığınızı. Ben birkaç gün sonra 26 oluyorum kısmetse, erkek arkadaşım 28 yaşında. Ben de açıkça konuşmayı düşünüyorum ancak sınavları var onların bitmesini bekliyorum rahatça konuşabilelim diye. Çok teşekkür ederim. :)

Benim de eski eşim bilgisayar mühendisiydi :) Sevgili olduğumuzda 2. sınıftaydı daha.. Uzak mesafe ilişkisine her hafta sonu bulunduğum şehre gelerek beni ikna etmişti.. 2. yılın sonunda yaşımız küçük olmasına rağmen zorla kafama evlilik fikrini çat diye karşıma çıkardığı bir çift söz yüzüğüyle sokmuştu..Sonra bi online oyuna takılmış.. mış diyorum çünkü haberim yoktu.. her hafta gelmeleri önce 2 haftaya 1 aya aylara falan düşmeye başladı.. ilgisi alakası azaldı..sorunlar yaşandı ayrıldık.. 6 ay sonra gelip oyuna takıldığını ve artık bıraktığını anlattı ikna etti barıştık.. Bi süre düzeldi ilgi alaka konusunda.. sonra yine başladı oyuna galiba ama bana yalan söylüyodu.. Bu süreçlerde bikaç defa daha kısa ayrılıklar yaşadık.. Okulu 8. senenin sonunda bitirebildi.. Nişanlandık.. askere gitti geldi ilişkimizin 9. yılında kafamda soru işaretleriyle evlendim.. Evlendiğimizin 35. gününde bana aynı oyunu beraber oynamayı teklif etti.. Ve boşanma davası açtım :) Oyun oynarken bambaşka biri oluyodu içine cin kaçmış gibi tööbe tööbe :KK70: Tün davranışları değişiyodu.. Mesela nişanlıyken yine oyundan şüphelendiğim dönemlerde buluşuyoduk saatine falan bakıyodu.. Erken ayrılıp eve gitmek falan istiyodu.. Ama tabi daha önce oyun vukuatı yaşadığımız için ben tahmin ediyodum o hep inkar yeminler oynamıyorum diye.. Bilmesem gerçekten aldattığını düşünecektim aynı konu sahibi gibi.. Zaten kendisine de şöyle söylerdim.. Sen beni o oyunla aldattın.. Bana ayıracağın tüm vakti o oyuna ayırdın.. Şimdi erkek kardeşim aynı oyunun pençesinde ve annemlere gittiğimde o oyunu ekranda görmemek için kardeşimin odasına bile girmiyorum. Evliyim şu an şükür mutluyum ama oyun travmasını hala atlatabilmiş değilim.. O oyun bağımlısı insan hayatımın en güzel 10 yılını çaldı benden çünkü :KK43:

Banlıydım da yeni cevap yazabiliyorum sevgilimin oyun oynaması beni çok rahatsız etmiyordu işe geç kalması ve akabinde işsiz kalması dışın da yani evlilik düşünen bir insanın buna dikkat etmesi gerekir biz oyun yüüznden sokak sokak dolaşıyorduk acayip saçma sapan bir oyundu hatırlamıyorum şimdi kulağında kulaklık sürekli arkadaşlarıla konuşarak pc başında oynadığı bir oyunu daha vardı ama oyun oynarken bile ilgilenirdi benimle bizim ilişkinin bitmesi onu çalışmaması ve evlilik sorumluluğunu alamayacağını anladığı zaman sallanmaya başladı verilen sözler herşey yalan oldu çok seviyordum ama ömür geçmez böyle adamlarla ayrıldık hala peşim de ama şimdi başkasını seviyorum :)

Cüzdanında 2 defa eski nişanlı resmini bulduğunuz bi adamın hala sizi sevdiğini düşünmenize çok şaşkınım gerçekten.. Bir de ilkinde ona saygı duyduğu için olduğunu açıklamış ve size yeterli gelmiş o da enteresan. 2. defasında nasıl bi açıklama yapmıştı onu da merak ettim doğrusu.. Siz bu kişiyle hala sevgili olabildiğinize göre gelecekte "metres" veya başka bişey olarak hayatınıza dahil olmasını çoktan kabullenmişsiniz zaten biz burda neyi çözümlemeye çalışıyoruz ki? Kime ne duyuyo bilmiyorum ama size ne sevgi ne de saygı duymadığı çok kesin ve tartışmaya bile açık değil bence. Zamanınızı boşa harcıyosunuz.. Diğer kadının muhattabı da zaten siz değilsiniz, o kendinden o kadar emin ki sizi orada burada sıkıştırıp sadece uyarmış bence ve bunu bile masaya döndüğünüzde erkek arkadaşınızla paylaşabilecek cesaretiniz yok çünkü siz de biliyosunuz ki kadının söyledikleri de gerçek, erkek arkadaşınız da hala onu seviyo.. Bunları sizi üzmek için değil kendinize getirmek için yazıyorum bunu da belirteyim.

Cüzdanında 2 defa eski nişanlı resmini bulduğunuz bi adamın hala sizi sevdiğini düşünmenize çok şaşkınım gerçekten.. Bir de ilkinde ona saygı duyduğu için olduğunu açıklamış ve size yeterli gelmiş o da enteresan. 2. defasında nasıl bi açıklama yapmıştı onu da merak ettim doğrusu.. Siz bu kişiyle hala sevgili olabildiğinize göre gelecekte "metres" veya başka bişey olarak hayatınıza dahil olmasını çoktan kabullenmişsiniz zaten biz burda neyi çözümlemeye çalışıyoruz ki? Kime ne duyuyo bilmiyorum ama size ne sevgi ne de saygı duymadığı çok kesin ve tartışmaya bile açık değil bence. Zamanınızı boşa harcıyosunuz.. Diğer kadının muhattabı da zaten siz değilsiniz, o kendinden o kadar emin ki sizi orada burada sıkıştırıp sadece uyarmış bence ve bunu bile masaya döndüğünüzde erkek arkadaşınızla paylaşabilecek cesaretiniz yok çünkü siz de biliyosunuz ki kadının söyledikleri de gerçek, erkek arkadaşınız da hala onu seviyo.. Bunları sizi üzmek için değil kendinize getirmek için yazıyorum bunu da belirteyim.
Ay çok özür dilerim yorumu yanlış konuya yapmışım :KK45::KK70::KK70:

Daha gençsin boşver evlenme... Astoria senin bu deli, aileni kendi ayağına seni istemeye çağırmamış mıydı!

Back
X