Başlayamayan öğretmenliğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Branşınız ne bilmiyorum ama İstanbuldaymışsınız, KPSS ile İstanbul'a da atanabilirsiniz. Eğitim koçluğu sertifikaları yavaştan iptal ediliyor, o yönden ilerlemeniz zor ama şu pandemi sürecinde oturup sınav çalışın derim. En güzeli, en sağlıklısı. Ayrıca bu dönemde insanlar özel öğretmenlere yöneldiler, branşınız bazında bu olur mu bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bence kpss çalışın, istanbula da atanabilirsiniz. Özel okul şartları bence size ağır gelir. Bölümünüz ne bilmiyorum ama alanada yoğunlasin özellikle eş geçmeyin. En önemlisi kpss

Çok teşekkür ederim

Ben olsam kpss denerdim. Onun dışında ben olsam emekli öğretmeni ya da çok deneyimli öğretmeni değil 5-10 senelik öğretmeni seçerdim mesela kızım için. Her velinin isteği farklı sonuçta önemli olan sizin azminiz. Başvurun her yere. Bu arada ben de evlendikten 2 sene sonra atandım bebeğim 1.5 yaşında yoktu daha. Bir şeyleri göze almadan olmuyor. Siz önce sürekli bir şeyleri bekleyip ertelemişsiniz şimdi de başka nedenle erteliyorsunuz. Özel okulda çalışmak da güzeldir ama iyi bir okulda çalışmanız gerekiyor. Yoksa sınır stres gelecek belirsizliği...uzar gider

Talep etmezseniz göndermez! tabi. Ama isterseniz gidersiniz.
Özel okullara, dershanelere başvurun. Bir yerden başlayın...
Ama sonrasında "şu eşim göndermez" mevzusu yüzünden pişman olacağınızı belirtmek isterim.
Geleceğinizi bir defa birilerinin eline bırakmışsınız, ikinci kez aynı şeyi yapmayın.

Sizi üzmek istemem, çünkü ben de benzer durumdayım ordan biliyorum. Ben de kpss düşünmedim özelde iş bulurum dedim ki tecrübem de vardı. Ama olmadı özelde basvurmadığım yer kalmadı ama ne yazık ki görüşmeyeğdkekdbile cagir

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar icin. Kafamda şekillendi bazı seyler netleşti. Motive yazılarınız icin de ayrıca teşekkür ederim. Zaman almayayım daha fazla Mune yoruma kapanabilir konum.

Merhaba
Ben de öğretmenim. 18 mezunuyum.
Maalesef özel okullar en az 3 sene olmak şartıyla tecrübe istiyor. Beni çağırdılar ancak çok yoğun tempoları vardı istemedim. Özel ders düşünebilirsiniz. Ben özel dersten de oldukça iyi kazanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…