başlıga karar veremedım ...

cans

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
845
2
316
Ankara
: gunaydın arkadaşlar ..
...........Bu hayılı gunde allahım once şifa bekleyen hastalara . zor durumda kalmış umut bekleyen ınsanlara ve anne olmak ısteyen tum arkadaşlara yardım elını uzatsın .. hayırlara vesıle etsın ...
.................... arkadaşlar ..ne yazacagımı nereden başlıyacagımı inanın bılmıyorum .. tek bıldıgım heyacandan tuşları bırbırıne karştırmak ..ve delı gıbı carpan yuregımın sesı ..
.... benı buradan tanıyan arkadaşlarım az cok oykumu bılıyorlar .. bes yıldır verılen mucadele ... sayısız tedavı .. elden kayıp gıden mutluluklar ...
..... dun gece yatmadan once buradan ıkı arkadaşım ve bızım için dua ederek yattım . 2.. tup bebek tedavısıne allah kısmet ederse pazartesı gunu başlamayı dusunuyordum . evet evet bu pazartesı ...adetımı beklıyorum .. genelde 27 veya 28 gunde bır adet olurum .. bugun tam 27 . gun .. her ay sonu ıdrar testı yapmak ben de adet oldu yerimseniben
........ bugun erkenden kalktım .. saat 6 gıbı .. kadınlar kulubunun sıtesıne gırdım ... bıraz tatlı bır seyler atıştırdım ve yıne uyudum ... guzel bır ruya gorurum ( ruya gormek de ben de adet oldu !!!) hiç akılmda yokken ıdrar testı yapmak fıkrı geldı ... ve ucuz ( 3 lıra ) testlerden bır tanesıyle yaptım ... ama ınanın hiç bır testı bu kadar vurdumduymazlıkta yapmamıştım .. yuzumu falan yıkadım .. bır baktım 2. cızgı hafıfte olsa var .. gıt gıde koyulasıyor .. 5 dk sonra barız 2. cızgı cıktı ...
... şimdi elım ayagıma dolasmış bır vazıyette evın içinde turluyorum .. banyoya gıdıp gıdıp bakıyorum ... işin ilginç yanı ben de hiç bır belırtı yok .. yanı hamılelık belırtılerı sıfır .. ustelık buradan bır cok arkadaşımdan duydum ..idrar testlerı yanıltıcı olabılıyormuş .. daha da ustelık ... ben bu ay yıne costum bahar temızlıklerı yaptım .. zıplayan fılelerde falan zıpladım .. aıleden amelıyat olanlar oldu onlara akşama kadar yemek ler yaptım .. hemen sevınmek ıstemıyorum ama kalbıme de soz gecıremıyorum ..
... ne olur arkadaşlar benım için dua edın .. kan testı yaptırmaya korkuyorum .. cunku hiç bır belırtım yok .. ama gıdecegım mecburen .. eşimı aradım ..izin alıp gelecek beraber gıdecegız .. artık negatıf sozcugunu duymaktan bıktım ..
lutfen dualarınıza htıyacım var ..( son bır kez banyoya yıne gıttım .. orda duruyor ıkı cızgı fisfisfis onlar bana bakıyor ben onlara .. )
......

ayyyyyyyyy ınşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşş rabbım cuma gununun hurmetıne sevındırsın.....................ınşşşşşşşşşşşşşşşş

canım yaa çok sewindim tüylerim diken diken yemin edrim hadi inş.... allahım bu hayırlı günün hatrına güldür arkadaşımızın yüzünüü

nEDEN OLMASIN CNM TÜP BEBEK TEDAVISI GORDUKTEN SONRA NORMAL OLLARLA HAMILE KALAN COK ARKADASIMIZ VAR INSALLAH SENDE ONLARDA BIRISI OLURSUN MUTLU HABERI BİZLERE VER OLURMU SENDEN GÜZEL HABER BEKLIYORUM CNMMMMM ALLAHIM INSALLAH YUZUNU GÜLDÜRSÜN CNM YETERKI ALLAHIM OL DESIN BIYERDE OKUMUSTUM BEBEGININOLDUGUNU BİLMIYORSAN ALLAH ONU KORURMUS AMA BİLİYORSAN DIKKAT ETMELISIN BİLMEDIGIN İİN ALLAHIM KORUMUSTUR TEMIZLIK ZIPLAMA HEPSI NAFILE CNMMMM

a.s.a.s.a.s.a.s.

canim benim insllah o güzel haberi alirsin....sana bisey diyimiii...benimde belirtim yoktu...zemuszemus ama hamileydim...sende insallah hamilesindir merak etme...benim testde ikinci cizgi cokkk silik cikti...
RABBIM INSALLAH BU GÜZEL GÜNDE........sana en mutlu haberi verir...

ıkinci çizginin çıktığı ancak hamileliğin kan testiyle doğrulanmadığını hiç duymadım. Hayırlısı olsun, ne güzel bence hamilesin. Belirtilerin olmamasının da hiçbir önemi yok. Haydi yaptır bir an önce kan testini de hep beraber kutlayalım

Ay cans inşallah arkadaşımmmmmmmm ya inşallah güzel sonuçlarını alır gelirsin buraya............

Canım okurken gözlerim doldu resmen
Allahım inşallah inşallah sonunda hamileyim diycektir diye geçiriyodum aklımdan
canım ya inşallah kan değerinde çok güzel çıkar hayırlısıyla hamiş olduğunu yazarsın bize
ben bile okadar heyecanlandımki seni tahmin edemiyorum
bu kadar çok bekleyipte sonrada mutlu sonu görenler benimde içimde
umut ışığı oluyo tamda umudumu yitirmeye başladığım anlarda
İnşallah hamişsindir arkadaşım Rabbim yüzüne gülmüştür inşallah
sabırsızlıkla kan testini bekliyorum

inanamıyorum...mucize..allahım inşşşşallahhh...canım çok tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

çok tatlısın yaaaa
hamilesin işte
keyfini çıkar

canım arkadaşlarım ............ hepınıze bınlerce tesekkur .. agzınıza saglık yuregınıze saglık .. inşallah .. bu hayırlı gunde tum arkadaşlarım için dua edıyorum .. ama yuregımde bır korku var .. ıdrar testıne pek guven olmuyor .. eşim işini gucunu bırakıp geldı .. ben kan testı yaptırmaya gıdıyorum ... hakkımızda hayırlısı ...

canım inşallah :Saruboceq:alkisalkisalkisgüzel haberlerini bekliyoruz hihoyyyt

cans çok sevindim senin için. inşallah yarabbim, inşallah hamilesindir canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…