başlıga karar veremedım ...

canim cok sevindim ya
Rabb'im bir mucizesini daha gosterdi
ey buyuk Allah'im
cok tebrik ederim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz yavrunuzu
hamileligin saglikli ve rahat gecsin dilerim canim
darisi butun istiyenlere olsun icindede bana

cans gözün aydın canım. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sana da sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

ne güzel bir haber bu ya.valla şimdi girdim siteye senden çok ben heyecanlandım mesajın devamını arıyorum acaba hamilemi diye.inan çok sevindim mutlu oldum.bizim doğal yoldan imkansız ama benim içim bile kıpır kıpır oldu acaba bizmde olurmu diye.rabbim nazarlardan korusun bebeğini ve seni.

işte mucize diye buna denir ne güzel. Hayırlı olsun canım

canim cok sevindim senin adina. inan okurken gozlerim doldu. allah kucagina almayi da nasip eder insallah

canım benim rabbim öyle büyükki işte
çok sevindim tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah
yaptığın şeylere takılma demekki hiç bişey düşünmemekmiş birde zamanıymışmış
bende aynen annemler taşınacağı zaman koşturmacada hamile kaldım bir mucizeyle
Allahım sana binlerce kere şükürler olsun:Saruboceq:

canım benim yeni okudum bu sayfayı ve sanki uzun zamandır sizleymişim gibi mutlu oldum okudugum habere allahım tamamına erdirsin arkadaşım.tebrikler.hihoyyyt:sm_cool::teytey::teytey:gözlerim doldu aglıyacagım.

opuyorumnanaktancans cım seni çok çok çok tebrik ediyorum arkadaşım inşallah Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almayıda nasip etsin.. beni hatırladın mı bilmiyorum bende mayısta tüp bebek denemiştim dondurulmuşlarımla seninle aynı günlerdeydi test günümüz benimde olmadı.. ama bende bu ay senin gibi yeniden başlıycam son dondurulmuş yumurtam bu ay sonu transfer edilecek inşallah.. senin mucizen seni daha fazla bekletmeden kendisi sana geldi.. Rabbim sonun kadar güldürsün onu sana bağışlasın canım.. darısı biz bekleyenlerin başına olsun:Saruboceq:

cans....yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu....ALLAHIM ne büyüksün......senin adına çok sevindim ....ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....:1hug:

valla inanamıyorum yaa ALLAHIM NE KADAR BÜYÜK..
canımm ALLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN ıNŞALLAH..
bana ve tüm istiyenlerede nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
TEBRıKLER

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah :Saruboceqpuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım .. oyle guzel oyle ıcten şeyler yazmışsınız kı etkılenmemek mumkun degıl .. daha once de belırttıgım gıbı burası hassas ,kırılgan ,içten , yureklı , ınatcı ve azımlı . dostların toplandıgı cok guzel bır yer .. dun cok heyecanlıydım.. ama benden daha da heyecanlı dostlarımın sevgı yumagı ıle kendıme geldım .. ve aklımdan keske dedım keske bu kadar guzel dusunen arkadaşlarım yanımda olsa hepsıne tek tek sarılsam ..
. o guzel enerjınızı cok guzel hıssettırdınız ve ınanın sonucun olumlu cıkmasına vesıle oldunuz dusuncesındeyım .. cunku bır seyı ne kadar cok ıstersenız sıze gelmesı o kadar cabuk olurmuş ...
.......... iyı kı varsınız .. daha oncede dedıgım gıbı kendımı bereber verılen bır mucadelenın bır parcası olarak goruyorum .. ben başardım deyıp kenara cekılmek yok .. mucadeleye devam ... sızlerı cok sevıyorum .... destek olan herkese teşekkurler..a.s.

Canancım inanamıyorum yaaa,tek kelimeyle mucize gibi bir şey bu...
Yani nasıl anlatsam nekadar sevindiğimi bilmiyorum...
Muhteşem bir haber...
Yani yazamıyorum bir şey,kaldım öle,çok sevindim çok...
Rabbim hayırlısyla sağlıkla tamamına erdirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…