• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlıga karar veremedım ...

bu mübarek gün hürmetine inş.hamilesindir ve senin gibi tüm bebek hasreti çekip bu uğurda emek sarfedenlerde tez zamanda bu duyguyu yaşar inş.sonucunu merakla bekliyorum(bence kesin hamilesin ama hayırlısı:))

canım inş hayırlı haberlerle dönersin sanki benim olmuş gibi kalbim pır pır etti

ayyy allahım bu ne güzel bir haber umarım bu mucize gerçektir yaradanım gerçekleştirmiştir dualarını yarabbim inşşş canım dualarımız seninleeeee

bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim dularını kabul eder inşallah.
hayırlı haberlerini bekliyoruz. bence kesin hamilesinnnnnnn.........

inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamilesindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir:CüvCüv:

ay canım ya şimdi babytwin söyledi msnden
çok sevindim çooook
Allah'ım inşallah bunu kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eder :Saruboceq:

inşallah hamilesindir canım çok sevindim seni tanımıyorum ama çok duygulandım senin adına:gitme:

ayyyy cans canım hadi inşallah çok sevindim yaaa....kan tahlili sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum....çok heyecanlandım...

canım bu süperrrr bi haberrr insallah kan sonucunda cok guzel gelecek.....merakla beklıyorum....

Çok heyecanlandım Cans inşallah ALLAHım gördüğünden geri koymaz seni.... Merakla bekliyorum dönmeni delikafadulden

Hayırlısı olsun inşallah.... Çok sevindimmm.....
Hayırlı haberleri biran önce yaz bize.........

tebrikler cans... güzel haberini bekliyorum canım. telefonda da söylediğim gibi bence oldu... kaydirigubbakcemile2

canım arkadaşlarım hepınız sagolun ..benı yalnız bırakmadınız .. o guzel dualarınız ve ıyı temennılerınız için çok tesekkurler ...
....... dr a gıttık kanımızı verdık .. henuz ultrasonla bellı olmaz dedı .. o yuzden kandan bakmak en ıyısı dıye bızı yonlendırdı .. saat 5 ıle 5 . 30 arası sonucu bıze telefonla bıldırecekler.. su an eve yenı gırdım ve hemen sıze haber verdım .. ama bu belırsızlık benı cok merkalndırıyor .. ucuz ıdrar testlerıne guvenemıyorum .. evden cıkmadan once bır tane daha yapmıştım o da aynı koyulukta cıktı .. ama hamılelık belırtım hiç yok .. bol bol dua edıyorum .. inşallah allah hepımızın yuzunu guldurur..

canım arkadaşlarım hepınız sagolun ..benı yalnız bırakmadınız .. o guzel dualarınız ve ıyı temennılerınız için çok tesekkurler ...
....... dr a gıttık kanımızı verdık .. henuz ultrasonla bellı olmaz dedı .. o yuzden kandan bakmak en ıyısı dıye bızı yonlendırdı .. saat 5 ıle 5 . 30 arası sonucu bıze telefonla bıldırecekler.. su an eve yenı gırdım ve hemen sıze haber verdım .. ama bu belırsızlık benı cok merkalndırıyor .. ucuz ıdrar testlerıne guvenemıyorum .. evden cıkmadan once bır tane daha yapmıştım o da aynı koyulukta cıktı .. ama hamılelık belırtım hiç yok .. bol bol dua edıyorum .. inşallah allah hepımızın yuzunu guldurur..

belirti arama boşuna, bir sürü insanda bende de hiçbir belirti yoktu ama veren allah veriyor işte. En çok sevdiği kullarını sınarmış, tüm zorluklar bizim için. Bu kadar bekleyişin sonunda yaşadığın sevinç en güzeli en anlamlısı olur inşallah. Umarım allah utandırmaz , ne gördüysen doğru olur . Gönlüne göre olsun herşey..

Back
X