• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlıga karar veremedım ...

uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. bugün başlığınızı görünce merakla okudum ve o an sizi hiç tanımasamda sanki çok yakınımdaymışsınızve çok samimi bir dostummuşsunuz gibi heyecanlandım ve bu mubarek cuma günü çok içten dua ettim. rabbim sizi ve tüm bekleyenleri ve beni sağlıkla bebeklerine kavuştursun. umarım bu yaşıdığın tüm acıları unutturacak mutluluğun başlangıcı olur. Allah yardımcınız olsun. duzlarım saizinle...

ayyyyy hadiiiii artık ben dayanamıyorum.....arasınlar artık.....sırnaşık şey

henuz aramadılar.. eşim bız arayalım dıyor .. ama saat 5 .30 olmadı..aramaya korkuyorum .. ya olumsuz cıkarsa dıye ... ama her seyın hayırlısı allahtan .. cok sevınmeye bıle korkuyorum artık .. septik insanları geçtım .. her seyden kuşku duyar oldum .. ya olmadıysa ...
........canım arkadaşlarım ... ne guzel şeyler yazmışsınız hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum ...

cans lütfen sen ara heycanla bekliyoruz Yüce Allahım bu cuma gününde inşallah sevindirir hepimizi :Saruboceq:

sen ara onları :))
ha 17 30 ha 17 40 ne farkeder.. seni anlayışla karşılayacaklardır. sevincini de , (/ allah korusun negatif çıkarsa ) üzüntünü de sırtlarız biz.. korkma, bence kormana gerek kalmayacak sen ara yerimseniben

yaafff senin sonuç için kalıyorum hala, meraktan ölecem, ara artık çıkmıştır, zıplayalım şurada.

arıyorum acmıyorlar .. telefonu otomatık bır muzıge baglamışlar ..bır turlu acılmıyor .. muzık de o kadar sınır bozucu kı .. ozel bır hastane .. allahım ne olur olumlu olsun .. meraktan olucemmmmm

hayyy allahh müzikleri batsın !
böyle zamanlarda böyle olur,
benim sonucum internetten mail ile gelmişti, ekranım donmuştu tam sonucu görecekken 5 dakika kadar bekledik, ağlamıştım şansıma , son ra zıplamıuştım.... sen de öyle olacaksın gibime geliyor, hadi hayırlısı !!!

İnanın ben bile yakınımmışsınız gibi heyecanla bekliyorum:1hug:
İnşallah hayırlısı olur
:Saruboceq:

Bende eve Şımdı geldım ve gÖrdÜm yazını canım.ınŞallahhh kan sonucunda gÜzel Çıkar ve burdan kutlarız hepberaber

dr umla konustum .. sonuç 1425
allahım bınlerce tesekkurler ... ne buyuksun yarabbım... oluyorum .aglamaktan

heyyooooo, Rabbim ne büyüksün, canıııım tebrikler inan gözlerim doldu sevinçten, Allah tamamına erdirsin, kesesi bile oluşmuştur, değerin süpper:lepi:

hihoyyythihoyyyt çok çok çok tebrik ederim canım.inşallah 9 ay sonrada doğum haberini paylaşacaksın burdanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Off gözlerim doldu yaa ..mafoldumben
Vallahi çok sevindim,tebrik ederim.
Dilerim sağsağlim kucağınıza almakta nasip olur.
Gözünüz aydın
Şeniz Şeniz

canım hayırlı olsun .... haydi kızlar cansın halayına opuyorumnanaktan :lepi::CüvCüv: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey:

tebrkler...ne mutlu sana...cok sevindim...bizlere umut oldun darisi isteyen herkese...

Back
X