• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlıga karar veremedım ...

o yoy oyyyy oyyyyy :))
hihoyyythihoyyythihoyyyt
kim demiş olmaz diye, bu aralar duyduğum 3. kişsin kendilipğinden hamiş olan.
allah sonuna da sağlıkla erdirsin inşallah, hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim, 3 aylarda rabbim herkesi sevindirsin inşallah. nasıl güzel bir ağlamadır o, doya doya ağla ama bebişi de üzmeyelim bu arda, hem sana hem babacığa tebrikleeerrrrr

canımmmm tebrıklerrrrr okadar cok sevındımkı anlatamam degerın cok yuksek cogul gebelık bencee....rabbım dua ıle acılan ellerı bos bırakmasın....bugun bayramın senın.. bu anın tadını cıkar.....

dr umla konustum .. sonuç 1425
allahım bınlerce tesekkurler ... ne buyuksun yarabbım... oluyorum .aglamaktan

canım benım ya cok sevındım rabbım tamamına erdırsın tamda tedavı arefesınde ne guzel rabbım sonunda yuzunu guldurdu bak rabbım bızede nasıb etsın ınsaallah

ayyyyy canım benim çok sevindim....bu bir mucize....acayip sevindim anlatamam....ne güzel bak...daha bir kaç ay önce tüp bebek tedavin olumsuz sonuçlanmıştı...demekki hayırlısı varmış...ne güzel...sana mucizenle sağlıklı hayırlı ömürler inşallah....:nazar: :teytey:

Tebrikler inanın çok sevindim.,Allah tamamına da erdirir sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah bebeklerinizi:))

canım artık başlık belli... bu bir MUCıZE.... ben de gebelik haberimi aldığımda ağlamıştım... sevinç gözyaşları bunlar... TEBRıKLER canım... allah kucağına almayı nasip etsin...:lepi:

Son düzenleme:
allahım ... ne buyusun sen .. acılan ellerı gerı cevırmeyen allahım .. cok mutluyum .. hala ınanamıyorum . dr um cok guzel bır deger dedı .. beta hcg . 1425 progesteron da 39 cıkmış .. pazartesı tekrar cagırdı .. tekrarlamak ıçın ...
... canım arkadaşlarım .. ıyı kı varsınız .. ıyı kı yanımdasınız .. telefonla konusurken eşime bıle yarım yamalak sarıldım ... aglamaktan yazamıyorum.. once benımle beraber atan arkadaşlarımın yureklerı ıle paylaşmak ıstedım .... cok sagolun ...
............ allahım bır mucızesını daha gonderdı ... bu pazartesı tup bebek tedavıme baslıyordum .. her seyı ayarlamıstık .. ılac dozları ..tadavı planı .. testler .. hepsı hazrdı ...
... hala şoktayım .....bu ay yaptıklarımı kendımı toparladıgım zaman anlatsam hem guler hem de şaşırırsınız ... allahım sana bınlerce sukur ... tum bekleyen arkadaşlarımın yuzunu guldursun inşallah .. kalbım ve dualarım sızınle ...

dr umla konustum .. sonuç 1425
allahım bınlerce tesekkurler ... ne buyuksun yarabbım... oluyorum .aglamaktan

ay inannnnnnnnnnnnnmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya daha dün macun için mesajlaşmıştık hata bugün yine aynı sebepten mesaj atmıştım
dün gecenin o vaktinde okuyup mesajını o kadar yıkılmış ve üzülmüştüm ki çok da dua etmiştim inşallah bu denemesinde olur diye
bak Allah daha fazla bekletmedi yeni bir denemeye kadar hemen gönderdi sana mucizeni
inşallah bu kez sonuna kadar devam eder bu serüvende seninle mucizen
Allahım sen ne büyüksün , şükürler olsun :Saruboceq:
canım yaaa , çokkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim , kalbim nasıl çarpıyor bilemezsinnnnnnnnnnn delikafadulden
veeeeeeeeeeeeeeee
:nazar: :nazar: :nazar: larımızı unutmayalım yerimseniben

Son düzenleme:
cans canım inan ben de sevinçten ağlıyorum şu an...Allahım ne büyük ne yücesin şükürler olsun......

canım çook sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin................

Çok sevindim Allah tamamını erdirsin
Allah olmayanlarada versin

harıka ya..............kısmet bellı olmuyoooooooo ıste..............umut daıma var...................

canım çok çok tbrik edrim nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyom
rabbim tümisteyenlere versin
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

allahım ... ne buyusun sen .. acılan ellerı gerı cevırmeyen allahım .. cok mutluyum .. hala ınanamıyorum . dr um cok guzel bır deger dedı .. beta hcg . 1425 progesteron da 39 cıkmış .. pazartesı tekrar cagırdı .. tekrarlamak ıçın ...
... canım arkadaşlarım .. ıyı kı varsınız .. ıyı kı yanımdasınız .. telefonla konusurken eşime bıle yarım yamalak sarıldım ... aglamaktan yazamıyorum.. once benımle beraber atan arkadaşlarımın yureklerı ıle paylaşmak ıstedım .... cok sagolun ...
............ allahım bır mucızesını daha gonderdı ... bu pazartesı tup bebek tedavıme baslıyordum .. her seyı ayarlamıstık .. ılac dozları ..tadavı planı .. testler .. hepsı hazrdı ...
... hala şoktayım .....bu ay yaptıklarımı kendımı toparladıgım zaman anlatsam hem guler hem de şaşırırsınız ... allahım sana bınlerce sukur ... tum bekleyen arkadaşlarımın yuzunu guldursun inşallah .. kalbım ve dualarım sızınle ...

mesajini okuyunca ben de agladim canim. cok cok cok sevindim senin icin. saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir insallah. gule oynaya al bebegini kucagina...

:emir_bebek:

Rabbim nasib eder inşallah ve gördüğün çizgiler doğrudur da bebişin içinde filizlenmeye başlamıştır. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin. a.s.
Son mesajlarını sonradan okudum binlerce kez MAŞALLAH Allah tamamına erdirsin de bebişini sağlıkla huzurla hayırlısıyla kucağına alırsın umarım. :)

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:(yarabbim sen ne kadar büyüksün)canım çok sevindim yüce rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder:teytey::teytey::teytey:

canım tebrik ederim. rabbimin ne zmaan ne nasip edecği belli olmuyor. bebişin annesinin daha fazla acı çekmesini istemedi. darısı tüm ,,isteyenlerin başına inş.

canım nasıl seviniğimi anlatmam inşallah sağlıkla kucağına alman mümkün olur bu sefer. :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Canım tebrik ederim.Ben de çok sevindim.Umarım sağlıklı ve mutlu büyürler ve umarım sen de çok iyi olursun.Benim de transferimin eğer o günü de sayarsak 10.günü.Pazartesi günü kan tahlili için gideceğim.Herşey gönlünüzce olsun.

Back
X