Başlığa ne desem bilmiyorum içimi dökmek istiyorum 😥

sizi manipüle ediyor. kendinize ve çocuğunuza mutsuzluğu hak görmeyin yolunuza bakın derim. karşınızdaki insan tutarsız biri.

Beni gerçekten allak bullak ettiği için post açtım buraya. Tabiki 2 yıldır düşünüyordum 7 aydır fiilen ayriyim zaten barismayi düşünsem barisirdim. Sadece çocuktan vurması beni düşürüyor

Ceketini alan çıkan benim genede direniyor bosanmamak için

Çok teşekkür ederim yorumunuz için sayenizde motive oluyorum

Motive oldum yorumunuz için teşekkür ederim böyle kafam az bulaniklasinca buraya koşuyorum hemen hakkınızı helal edin

Bende değişeceğini sanmıyorum eninde sonunda gene eski halimize döneriz gibime geliyor ama aşırı acitasyon yaptırıyor o arada kafamı karıştırıyor sadece

Cümle düşüklüğü yapmisim kusura bakmayın kumar pandemiden beri hayatımızda vardı annesi ölünce yemin edip bıraktığını söyledi yani iki ay önce tamamıyla bıraktığını söyledi. Ben 7 aydır evde yokum hala devam etmiş

duygu sömürüsü yapmış aç pislik inanma yahu

boşanmış bir ailenin cocuğuyum, 10 yaşındaydım
ben annemle babam iyiki boşanmış
babam annemi kesinlike haketmiyor düşüncesindeyim, hala da iyiki derim
annem için çok zor bir süreç olasada ...

kardeşim o zamanlar 4 yaşındaydı ve süreç cok kavgalı gectiği için o çok etkilenmişti
bence sizin krizi yönetme şekliniz ile cocugunuzun etkilenmesi doğru orantılı olacak
tabi bi de karakter meselesi , ben daha rahatım ..

Kanmayın!!

çocuk şu bu olursa benden değil senin gibi ipsiz sapsız kumarbaz sorumsuz babası yüzünden olur evet haklısın deseydiniz

ama ben sana benzemesin diye elimden gelen herşeyi yapacağım ilk işim de seni boşamak olacak diyin

kendinizi suçlamayın sakın

bulmuş sizi kaçırmak ister mi?

Yorumunuz için teşekkür ederim. Oğlum için elimden geleni yapıyorum az etkilenmesi için

Artık eş olmadığınız biriyle neden bi evde yaşayasınız ki?
Hem çocuğunuzu hem de kendi hayatınızı düşünün bence. Siz de zamanı gelince yeni bir hayat kuracaksınız belki başkasıyla.
Her boşanmış ailenin çocuğu suça karışsaydı sokağa cıkılmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…