- 30 Kasım 2019
- 12.406
- 39.808
- 598
Beni gerçekten allak bullak ettiği için post açtım buraya. Tabiki 2 yıldır düşünüyordum 7 aydır fiilen ayriyim zaten barismayi düşünsem barisirdim. Sadece çocuktan vurması beni düşürüyor2 sene önce karar almışsınız
yeterince düşünüp taşınmış olsanız gerek
ezilecek çocuğu ezdirecek bir durum yok işiniz gücünüz var
aynı evde yaşayalım ama cinsellik olmasın demek (ki insansınız belki bir gün bir noktada zaafınız olur bir yerde aranız ısınır filan ihtimaller ihtimaller) ama olmasın bile varsaysak :
sen evin işini gücünü gör, kısaca donumu yıka (!), beni de toplumda idare et, kiraya da ortak ol, çocuğu da büyüt... ama bu sırada kendine ait bir hayatın da olmasın demek!
oldu paşam
oldu ağam...
maddi imkan olmasa, aile evinde ezilecek olsanız, boşanmadan emin olmasanız o durumda denilecekler başka olabilirdi.
Guldurdunuz beni yorumunuz için teşekkür ederimSadece memur oldugunuz ve bedava ev hizmeti birde balli borek cinsellik icin barışmak istemiyorsa surda varos lama gibi tüküreyim
Cümle düşüklüğü yapmış olabilirim kusura bakmayınSiz evden ayrilinc baslamis oldugunu yazmistiniz ama anne kismini ben yanlis anlamisim demek ki, kusura bakmayin.
Neyse...
Kanacak misiniz bu adama?
Ceketini alan çıkan benim genede direniyor bosanmamak içinŞu hiç şaşmaz, boşanma esnasında erkek suçluysa sürekli karşıdakini suçlar ki kendi suçunu bastırsın, sürekli duygusunu sömürür ki kafası karışsın, tehdit de eder bi güzel ki vazgeçsin. Bunlara inanmayın bence. Oğlunuz ileride suça karışırsa ( ki ne alaka yani her boşanan çiftinin evladı suça mı karışıyor saçmalık) belki babasından aldığı huylardandır diyin siz, malum kumar var yalan var.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sayenizde motive oluyorumSiz çok akıllı ve güçlü bir kadına benziyorsunuz.
Bu oyunlara gelmeyin, ne münasebet birşey hissetmediğim, cinsellik yaşamadığım bir evde sırf çocuk için mahkum olmak.
Evet anneyiz ama bireyiz de. Siz çocuğunuz için en iyi olanı bilir, yaparsınız. Döndünüz diyelim mutlu olup o çocuğun mutlu yuvada olduğunu hissettirebilecek misiniz?
Çocuğunuza bu durumu güzellikle anlatıp, bu duruma alışması için ikiniz de işbirliği yaparsanız bir sorun olmaz bence. Ve siz gerçekten çocuğunuzun önünde istemediği yerde durmayan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın rolünde olarak çok güzel örnek olacaksınız hatta.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim haklısınız
SİZİN SÖZLERİNİZ..UNUTMAYIN
Boşanma kararı
Çocuğumun zaten hep rızkı gitti haramı ikimizin de boğazından geçirdi işte daha neler var anlatacağım da şimdi pişmanlıktan oluyormuş dön diyor ama güvenemiyorum ona
yaz kizim - Post #31
- 21 Nisan 2023
- Forum: Bir derdim var
Motive oldum yorumunuz için teşekkür ederimHiç öyle birşey yok inanın oğlunuz yarın büyüdüğünde sizden bağımsızlaşıp kendi hayatını kuracak sizin elinizde kala kala mutsuz bir evlilik giden bir ömür olacak. Bu yola çıkabilmişsiniz tebrik ediyorum ama geri dönerseniz bir daha bu cesareti bulamayabilirsiniz kendinizde.Ayrıca ebeveynlerinizde size saygı duymayabilir.Ciddiye almayabilir. Nasıl olsa gidip -geliyor böyle diye Siz evladınıza sahip çıkıp gerekli takibi sağladığınız müddetçe evvel Allah hiçbir şey olmaz. Yeter ki özü sağlam olsun. Benim teyzem de boşandı üstelik öyle doğru dürüst mesleği bile yoktu. Sizin yine düzenli geliriniz varmış. İki çocuğunuda okuttu biri Türkiye nin en iyi otellerinde müdür diğeri de matematik öğretmeni oldu. Erkekler bu gibi durumlarda ajitasyon yapmayı çok iyi başarabiliyor inanmayın hayatınıza yolunuza bakın. Unutmayın Allah sizinle
Bende değişeceğini sanmıyorum eninde sonunda gene eski halimize döneriz gibime geliyor ama aşırı acitasyon yaptırıyor o arada kafamı karıştırıyor sadece1.5 yıl oldu boşandım. Muhtemelen meslektaşız. Benim asla gel gitlerim olmadı. Boşanmaya karar verdiğimde çok emindim. Asla da keşkem veya pişmanlığım olmadı. Keza çocuklarım içinde böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca biz ayrıldık. Çocukları ile istediği şekilde görüşüyor. Ben insanların değişebileceğini düşünmüyorum. O eve dönseniz yine aynı şeyleri yaşayacaksınız.
Kumarbaz ve onursuz adamın teki. Asla kanma.
Haklısınız teşekkür ederimsizi manipüle ediyor. kendinize ve çocuğunuza mutsuzluğu hak görmeyin yolunuza bakın derim. karşınızdaki insan tutarsız biri.
Cümle düşüklüğü yapmisim kusura bakmayın kumar pandemiden beri hayatımızda vardı annesi ölünce yemin edip bıraktığını söyledi yani iki ay önce tamamıyla bıraktığını söyledi. Ben 7 aydır evde yokum hala devam etmişAnası ölünce kumara mı başlamış? Laf. İpimden kurtulmuş eşşekler gibi özgürlüğe koştum demiyor da. Ölüye bahane buluyor. İnanmayın. Hele hele sizi çocuğunuzla vurmaya çalışana asla inanmayın.
duygu sömürüsü yapmış aç pislik inanma yahuBiraz uzun lütfen okumanizi rica ediyorum. Zamanınızı aldığım icin affedin.
Herkese iyi geceler. Buralarda aktif değilim çoğu zaman. Konulara baktigim dönemde yorum fazla yazamıyorum hakkınızı helal edin..
Önceki konularımda da bahsettiğim gibi boşanma davam var. 25 kasimda ilk duruşmam var çekişmeli...
Annemlerde kalıyorum hala, şükür memurum çalışıyorum bir tane oğlum var. Eşim ayrı olduğumuz dönemde annesini kaybetti. Benim evden ayrılmam ve annesinin vefatına kadar olan 4aylik süreçte de kumar oynadigini itiraf etti Kurana el bastigini tövbe ettiğini belirtti.
Ben eşime güvenmiyorum. Hala eninde sonunda gene bu işe bulaşacak diye düşünüyorum. Kendisinden aşırı soğudum. Çünkü boşanmaya karar vereli 2 yıl evi terkedeli 7 ay olmuştu. Eşim eve gel davani cek aramızda cinsellik de olmasın istemediğin takdirde, maaşta senin olsun yeterli dön cocugumla olayım diyor. Ben bunun çocuğun psikolojisinj daha çok bozacagini düşünüyorum ancak boşanmış bir ailenin çocuğu oğlumuz ilerde seni suclyacak suça dahi karışırsa sebebi sensin diyor ben bu adamin derdini anlamıyorum. Sans vermek istemiyorum. Beni böyle boğup boğup atıyor. Kimseyle konuşamıyorum destek alıyorum psikolojik olarak başka da biseyim yok. Nolur tecrübeli arkadaşlar bu konuda bana yardım etsin.
Yok estafurullah o detayi sizi kandiriyor olabilir diye onemsedigim icin sordum. Sinirle hepimiz neleri yanlis yapiyoruz sonucta bosverin.Cümle düşüklüğü yapmış olabilirim kusura bakmayın
Yorumunuz için teşekkür ederim. Oğlum için elimden geleni yapıyorum az etkilenmesi içinboşanmış bir ailenin cocuğuyum, 10 yaşındaydım
ben annemle babam iyiki boşanmış
babam annemi kesinlike haketmiyor düşüncesindeyim, hala da iyiki derim
annem için çok zor bir süreç olasada ...
kardeşim o zamanlar 4 yaşındaydı ve süreç cok kavgalı gectiği için o çok etkilenmişti
bence sizin krizi yönetme şekliniz ile cocugunuzun etkilenmesi doğru orantılı olacak
tabi bi de karakter meselesi , ben daha rahatım ..
Helali hoş olsunMotive oldum yorumunuz için teşekkür ederimböyle kafam az bulaniklasinca buraya koşuyorum hemen hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?