Görüşmeyin yani bu kadar basit.
istiyorum .. ben her zaman insanlardan ters muamele görüyorum size bir olay anlatayım değerlendirmesini siz yapın ... geçenlerde bir arkadaşım beni doğum gününe çağırdı çocuğunun neyse erken çağırdı yardım için son hazırlıklar i beraber yapalım dedi gittim aynı ortamda bulunduğumuz 2 arkadaşla sanki ben bilerek önce gidiyorum onları çatlatmak için şeklinde bana tavır aldılar kendileri ile muhtap olmuyorum ama bana Alf çakmaya çalışmalar benmle sanki aşıkatmaya çalışıyorlar gibi geliyor .... ki öyle de bence. .. ama ne olsa beğenirsiniz ... beni doğum gününe çağıran kişi de benimle hiç alakali olmadı beni tersler şekildedir hep annesi de oradaydı kale alamadigini göstermeye çalışır gibi bir halı vardı hem yardıma çağır hemde bir tereddütsüz dahi etmeden saçma salak trip yap bana ..Örnek lafta vereyim size o diğer 2 kişi icin 60 kiloyum ben suan diyor ki içlerinden biri kilo da almış demiiii !:/ 1 yikdir gorusmedik normaldir dedim bende saçma sapan konuşmalar yapıyorlar inatlasmalar filan ben çok sinir oluyorum artık eskiden aman derdim cevap vermezdim şimdi artık tepenin taşı atmaya başladı ... kavga eder şekilde cevap vermiyorum ama çocuğuna diyor ki bak abla kızar sana yapma diye beni gösteriyor ki o söyleyince farkettim çocukta haliyle kaçıyor benden .. siz bu duruma ne yorum yaparsınız...[/QU görüsmeyi kesebilecek durum varsa kes bencede yok görüsme zorunlulugun varsada pek yüz verme derim.Bu insanları hic anlamıyorum laf sokmaktan olmadık trip atmaktan ne anlıyorlar
yazılanlar içinde en mantıklı cevabı siz vermişsiniz teşekkür ederim ilk başta. ..görüşmek zorunda olmasam zaten görüşmem sürekli iç içeyiz seviyeli olmama rağmen inat yapar gibi laf sokmaya çalışma çabasını hiç anlamıyorum ve artık gıcık olmaya başladım beni de kendilerine benzemeyen çalışıyorlar gibi geliyo bana direniyorum terslemek ya da inatlasmak istemiyorum gayet normal konuşuyorum ama iğneci lafların a ne yapmam lazım başka bilemedim ilişkiyi kesmek dışında. .. mesela bende sana ne desem onların ekmeğine yağ mi sürmüş okurum yoksa gülüp geçmek ve ir şey olmamış gibi devam etmek mi daha iyi olur mubabbetegörüsmeyi kesebilecek durum varsa kes bencede yok görüsme zorunlulugun varsada pek yüz verme derim.Bu insanları hic anlamıyorum laf sokmaktan olmadık trip atmaktan ne anlıyorlar
Görüşmek zorunda olunabilecek ihtimali ni göz önünde bulundirmamissiniz yorum yaparak gorusmemeyi bende akı edebiliyorum, heralde.onu da biz mi söyleyelim dimi
Doğru diyorsun cnm ama işte sürekli ayni ortamdayuz çok fazla görüşmüyoruz dediğim gibi ama her anda laf ediyorlar belki de çok sabır gösterdiği m için. .sana ne desem ekmeğine yağ mi sürmüş okurum yoksa gülüp geçip bir şey olmamış dememiş gibi kale almayi konuşmaya devam mı etmeliyimsenle çok alakasız bir takım insanlar içindesin.
kendine senle uyumlu sidik yarıştırmayan bir çevre edinmeni dilerim.
başka bir kurs yada hobi aracılığı ile olabilir
boşuna Allah iyilerle karşılaştırsın denmiyor.
ne saçma sapan topluluk öyle kim kimin üstüne oynayacağını sapıtmış
İş arkadaşların mı da her gün görmek zorundasın ? Aynı evde mi yaşıyorsunuz da her gün görmek zorundasın ? İstediğinle görüşmezsin bu kadar basit. aynı ortamlarda olunca çok rahatsız oluyorsan gitmeyeceksin. illede gidecem diyorsan bunları dert etmiyceksin o zamanGörüşmek zorunda olunabilecek ihtimali ni göz önünde bulundirmamissiniz yorum yaparak gorusmemeyi bende akı edebiliyorum, heralde.
Hayırlı ramazanlar canimm evet çok objektife mantıklı yorum yapmissiın çok tskkk ederim onları rahatsız edici bir şeyim yok ortada kendileri kapalı ben açığı tek fark bu kendi kendilerine yapıyorlar ya da birisi hakkimda iftira atıyor arkadan onlar da bana tepki gösteriyor ama yok öyle de bir şey. .suan yaptığım bu dediğin önemsememek ve akışına bırakmak fazla da umursamamak. . Bugün d. Gününe çağıran ark. Mesaj attı görüşelim mi diye rahatsız olsa görüşmek istemez o da ama laf sokmaları anlamıyorum ..bakalım ne olacak ..ilgin için ayrıca tskkrler cnm.Günaydın hayırlı ramazanlar....O zaman o arkadasın varlıgını pek farketmiyormuş gibi davranmak en iyisi olacaktır,onlar söylensinler,ignelesinler umurunda olmasın,herzaman gülümsemeni suratını asla düsürmemeni tavsiye ederim gerci bu hal sinirle karısınca o anlık agız kaslarında sıkıntı yapıyor ama faydalı....Demekki seninle,eşinle,ailenle,giyiminle vs arkadaşların rahatsız oldukları biseyler var zayıf karakterli insanlar bence
aynı apt. Oturuyoruz hepimiz yüzyüze bakıyoruz bana bir şey istemeye geliyorlar arayip soruyorlar hangi yüzle onu da bilemiyorum ama laf sokmaları da çok fazla hiç ortada bir şey yokken hemde... anlamadigim buİş arkadaşların mı da her gün görmek zorundasın ? Aynı evde mi yaşıyorsunuz da her gün görmek zorundasın ? İstediğinle görüşmezsin bu kadar basit. aynı ortamlarda olunca çok rahatsız oluyorsan gitmeyeceksin. illede gidecem diyorsan bunları dert etmiyceksin o zaman
aynı apt. Oturuyoruz hepimiz yüzyüze bakıyoruz bana bir şey istemeye geliyorlar arayip soruyorlar hangi yüzle onu da bilemiyorum ama laf sokmaları da çok fazla hiç ortada bir şey yokken hemde... anlamadigim bu
Yanında mutlu olduğun insanlarla dostluk kurmak en iyisi, eğer öyle biri yoksa dostun olmasın daha iyi. benimde dostum sandığım biri vardı kendisi hala arar sorar ama hep bi yarış içinde, ben ne alsam ne yapsam hep daha iyisi ondaymış iyisini biliyormuş gibi yapar. ben de reklam yapamayan biriyim ki gerekte yok. sinir olur kapatırım telefonu.istiyorum .. ben her zaman insanlardan ters muamele görüyorum size bir olay anlatayım değerlendirmesini siz yapın ... geçenlerde bir arkadaşım beni doğum gününe çağırdı çocuğunun neyse erken çağırdı yardım için son hazırlıklar i beraber yapalım dedi gittim aynı ortamda bulunduğumuz 2 arkadaşla sanki ben bilerek önce gidiyorum onları çatlatmak için şeklinde bana tavır aldılar kendileri ile muhtap olmuyorum ama bana Alf çakmaya çalışmalar benmle sanki aşıkatmaya çalışıyorlar gibi geliyor .... ki öyle de bence. .. ama ne olsa beğenirsiniz ... beni doğum gününe çağıran kişi de benimle hiç alakali olmadı beni tersler şekildedir hep annesi de oradaydı kale alamadigini göstermeye çalışır gibi bir halı vardı hem yardıma çağır hemde bir tereddütsüz dahi etmeden saçma salak trip yap bana ..Örnek lafta vereyim size o diğer 2 kişi icin 60 kiloyum ben suan diyor ki içlerinden biri kilo da almış demiiii !:/ 1 yikdir gorusmedik normaldir dedim bende saçma sapan konuşmalar yapıyorlar inatlasmalar filan ben çok sinir oluyorum artık eskiden aman derdim cevap vermezdim şimdi artık tepenin taşı atmaya başladı ... kavga eder şekilde cevap vermiyorum ama çocuğuna diyor ki bak abla kızar sana yapma diye beni gösteriyor ki o söyleyince farkettim çocukta haliyle kaçıyor benden .. siz bu duruma ne yorum yaparsınız...
Peki teşekkür ederim haklısınız kafama takmaya değmez ler ..ucubeler .. ortada birsey yokken anca laf yarısı. ..sinir bozucu. .Pinknebulanın yazdıgına katılıyorum bencede sen büyütüyorsun aynı apartmansa apartman komsuysa komsu beni saymayanı,haddi olmadan laf sokanı ne komsu olarak görürüm ne de insan yerine koyarım.Sen acıksan onlar kapalıysa ne olmus insanlıktan öte birsey yok.Sana tekrar tekrar kafana takmamanı degmez insanlar icin kafa yormamanı tavsiye ediyoruuuum
Haklisin gerçekten çok sinir bozucu aman başka dertlerim var zaten kan testi yaptırdım gebe olmadığım çıktı 2 gün geçikmisti idrar enfeksiyonu geciktirici olabilir dedi ona canım sıkkın kimki onlar,,Yanında mutlu olduğun insanlarla dostluk kurmak en iyisi, eğer öyle biri yoksa dostun olmasın daha iyi. benimde dostum sandığım biri vardı kendisi hala arar sorar ama hep bi yarış içinde, ben ne alsam ne yapsam hep daha iyisi ondaymış iyisini biliyormuş gibi yapar. ben de reklam yapamayan biriyim ki gerekte yok. sinir olur kapatırım telefonu.
Ay bana idrar Yolu enfeksiyonu demeHaklisin gerçekten çok sinir bozucu aman başka dertlerim var zaten kan testi yaptırdım gebe olmadığım çıktı 2 gün geçikmisti idrar enfeksiyonu geciktirici olabilir dedi ona canım sıkkın kimki onlar,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?