Zaten yl yi atanırsam yaparım diyor.Şu an Türkiye şartlarında atanıp öğretmen olmak gayet iyi birsey. O yenge kendi yeğenini övmeye yer aramış. Akademisyenlik çok uzun ve yorucu yol. Akademisyen olarak kalmak zor. Zor derken birçok faktöre bağlı. Bir an önce atanmaya baksın bence.
Kardeşiniz yolunu çizmiş KPSS çalışıyor işte ,Merhaba herkese ,
Dert sayılmaz aslında bir konuşma geçti aramızda yengemle. Bize gelmişlerdi.kardeşim ünv den ingilizce öğretmenliği mezunu kpss ye çalışıyor. Kardeşin ne yapıyor diye sordu dedim ders çalışıyor.
İşte dedi ki “ KPSS ile atanırsa hayatı biter köy okulunda öğretmen mi olacak yüksek lisans yapıp akademisyen olsun bari “
Sonra kendi yeğeninden bahsetti o en iyisini yaptı işletme okudu şu an Amerika’da master yapıyor. Amerika’da ev tutmuş orada yasayacak, Ama o zaten Zeki yaşıtlarından bir tık önde ben çocuğa bakışımdan anlarım falan filan övdü de övdü işte.
Neyse gereksiz bir konuşma oldu belki bilmiyorum ama içinizde öğretmen olan varsa fikriniz nedir atanmaya köy okulunda çalışmak olarak mı bakıyorsunuz ya da bir kolejde öğretmen olmak daha Mı iyi ? Kardeşime atanma yüksek lisans yap mı diyeyim ? Yoksa atanmak en iyisi mi ?
Keşke atansam da köye atansam. Nesi varmış. Atanmak bitti de köyü mu kalmış?Merhaba herkese ,
Dert sayılmaz aslında bir konuşma geçti aramızda yengemle. Bize gelmişlerdi.kardeşim ünv den ingilizce öğretmenliği mezunu kpss ye çalışıyor. Kardeşin ne yapıyor diye sordu dedim ders çalışıyor.
İşte dedi ki “ KPSS ile atanırsa hayatı biter köy okulunda öğretmen mi olacak yüksek lisans yapıp akademisyen olsun bari “
Sonra kendi yeğeninden bahsetti o en iyisini yaptı işletme okudu şu an Amerika’da master yapıyor. Amerika’da ev tutmuş orada yasayacak, Ama o zaten Zeki yaşıtlarından bir tık önde ben çocuğa bakışımdan anlarım falan filan övdü de övdü işte.
Neyse gereksiz bir konuşma oldu belki bilmiyorum ama içinizde öğretmen olan varsa fikriniz nedir atanmaya köy okulunda çalışmak olarak mı bakıyorsunuz ya da bir kolejde öğretmen olmak daha Mı iyi ? Kardeşime atanma yüksek lisans yap mı diyeyim ? Yoksa atanmak en iyisi mi ?
Umarim kisa zamanda atanirsiniz.Keşke atansam da köye atansam. Nesi varmış. Atanmak bitti de köyü mu kalmış?
İnşaallah Allah razı olsun,Umarim kisa zamanda atanirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?