- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevreye aileye bu konuda fırsat verilmemeli sanırım. Evlilik sadece 2 kişi arasında olan en özel durum. Keşke sevmediniz evlenmeseydiniz.Seni çok iyi anliyorum.
29 yasinda ve bosanmistim. Bir arkadasim beni 42 yasinda biri ile tanistirmaya kalkti. Nasilsa boşandin dedi. Adamin facebook tan resimlerine bakmistim. Bildigin amcam gibi duruyordu.
Yapi olarak minyon tipli ve istisnasiz herkesin universite ogrencisi dedigi biriyim.
Benden 4 -5 yas kucuk erkekler surekli teklif ederdi. Degil yasitim, ayni yasta oldugum erkekler bile bana bakmazdi. Yaşımı duyan hey maşşallah derdi.
Bir gun bir mimarla tanistim iş ortaminda. O da bosanmis biriydi. Benden 5 yas buyuktu ama adam bildigin 45 duruyordu. Çok çökmüştü. Özellikle cocuklu bir erkek istemedigimi belirtmeme ragmen cocugu oldugunu saklamis ve sonunda itiraf etti. Bana cocuk dusmani oldugumu soyledi. Ki bu bu dogru degildi. Eşi vefat etmis ve cocuklu biriyle evlenebilirdim ama oteki turlu eski es daima rahatsiz eder etrafimda surekli gordum.
Sonra benim gibi cocuksuz ve bosanmis biri cikti karsima.
30 yasindayim. Fazla uzattim diyecegim o ki icinin isinmadigi adam ile evlenme. Bir ömür boyu yalniz kal daha iyi.
Herkesin kendi düşüncesi. 2.eşim cok beyefendi ve fiziksel olarak da sevimli biri. Beni sevdigini dusunuyorum. Ben onu seviyor muyum ? Hayır. Eski esimi gercekten yurekten cok sevdim. Bir daha kimseyi sevebilecegimi sanmiyorum. Kalbim atmiyor iste.
Cevre ve aile baskim olmasa evlenmezdim.
Konuma resmen başlık bulamadim :) çok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugün bir arkadaşa çok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geçiyor hayat geçiyor yazık değilmi gençliğine dedi bende dedimki düşünüyorum elbette ama dedim doğru insan çıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geçiyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende çok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle görüşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda öyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dünyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az çok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lütfen kendimi övmek için asla ve asla söylemiyorum çevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen söylüyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor çünkü 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden küçük olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş büyük olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri çıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar büyük olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende güzel bakimliyimdir bende türkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim çirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan çok güzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmamak için bende dünya güzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile ama ben çok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan içimdekileri dökünce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır
Bu kadar severken boşanmanıza üzüldüm. Özel değilse sebebi neydi? Hâlâ seviyorum dediğiniz için merak ettim.Seni çok iyi anliyorum.
29 yasinda ve bosanmistim. Bir arkadasim beni 42 yasinda biri ile tanistirmaya kalkti. Nasilsa boşandin dedi. Adamin facebook tan resimlerine bakmistim. Bildigin amcam gibi duruyordu.
Yapi olarak minyon tipli ve istisnasiz herkesin universite ogrencisi dedigi biriyim.
Benden 4 -5 yas kucuk erkekler surekli teklif ederdi. Degil yasitim, ayni yasta oldugum erkekler bile bana bakmazdi. Yaşımı duyan hey maşşallah derdi.
Bir gun bir mimarla tanistim iş ortaminda. O da bosanmis biriydi. Benden 5 yas buyuktu ama adam bildigin 45 duruyordu. Çok çökmüştü. Özellikle cocuklu bir erkek istemedigimi belirtmeme ragmen cocugu oldugunu saklamis ve sonunda itiraf etti. Bana cocuk dusmani oldugumu soyledi. Ki bu bu dogru degildi. Eşi vefat etmis ve cocuklu biriyle evlenebilirdim ama oteki turlu eski es daima rahatsiz eder etrafimda surekli gordum.
Sonra benim gibi cocuksuz ve bosanmis biri cikti karsima.
30 yasindayim. Fazla uzattim diyecegim o ki icinin isinmadigi adam ile evlenme. Bir ömür boyu yalniz kal daha iyi.
Herkesin kendi düşüncesi. 2.eşim cok beyefendi ve fiziksel olarak da sevimli biri. Beni sevdigini dusunuyorum. Ben onu seviyor muyum ? Hayır. Eski esimi gercekten yurekten cok sevdim. Bir daha kimseyi sevebilecegimi sanmiyorum. Kalbim atmiyor iste.
Cevre ve aile baskim olmasa evlenmezdim.
Sizin konularınızı biliyorum.Konuma resmen başlık bulamadim :) çok kafama takıldı sizle paylaşmak istedim. Ya ben bugün bir arkadaşa çok kırıldım bana yazdıki mesaj canım birşey sorcam ama kızarmısın diye korkuyorm hayır dedim sor evlenmek istemiyomusun 31 yaşındasın yaş geçiyor hayat geçiyor yazık değilmi gençliğine dedi bende dedimki düşünüyorum elbette ama dedim doğru insan çıkmadi ayricada dedim napabilirim zaman geçiyorsa bende istemem zamanında herşeyi yaşamak isterim ama kısmet olmadi bende çok sevdim yeri geldi ama olmadi işte .Sana dedi birini diycem kabul edermisin konuşmalarindan itildim zaten dedim yok ya bu sıra istemiyorum kimseyle görüşmek felan bana dedi ki biri var 40 lı yaşlarda öyle dediya sinirim bozuldu sus dedim tamam .Ya bana insanlar hep bunu yapıyo sanki dünyada adam kalmamış beni anca alsa alsa onlar alir ve tarzimi az çok bilirler.Yanliş anlaşilmasin lütfen kendimi övmek için asla ve asla söylemiyorum çevremde teklif eden oldumu beni 24 25 saniyorlarmiş yaşimi hemen söylüyorum olmuyor tabiki karşı taraf istese bile olmuyor çünkü 23 yaşındakiler teklif ediyor. Bu da olmaz ben kendimden küçük olsun değil beklentim ama en fazla 2 3 yaş büyük olsun istiyorum sanki benim bi beklentim olma hakkım yokmuş gibi davranilmasindan bunaldim ya ben pskolojimi topluyorum biri çıkıp batiriyor herşeyi hayır bide adamlar büyük olduğu yetmiyor bide amcam gibi duruyorlar yemin ederim hani bende güzel bakimliyimdir bende türkiye yakışıklisi beklemiyorum belkide eşim çirkin olcak oladabilir yeterki seveyim ama giyim tarzlari bile ya insan çok güzel yakışıklı olmaz ama kendine bakar bi hoş hava katar nebileyim doğru kelimeleri seçmeye çalışıyorum yanlış anlaşılmamak için bende dünya güzeli felandeğilim sadece insanlar bana birini derken tavırları aynen şu al bunla evlen işte sana bu çok bile ama ben çok yoroldum ya bu tarz insanlardan anında kescem o kızlada iletişimi zatende neden insanlar bunu yapar anlamiyorumay şuan içimdekileri dökünce gerildim umarim anlaşılır yazmışımdır
Canım teşekkür ederimm sizde musmutlu olun eşinizle çok sevindim adınıza. O kadından işte benim çevremde o kadar çokki patavatsiz oh oda çatlasınBana da bunu çok yaparlardı. Ben cidden evliliği hiç düşünmediğim için daha çok sinir olurdum. Ancak onlar inanmazdı tabi ve hep çocuklu adamlarla tanıştırmaya kalkarlardı. Ben de hiç yaşımı göstermezdim, hala da öyleyim.
Neyse uzatmayayım, çekirge 3.kez sıçradı ve aşırı ötesi aşık oldum. Evlendik sonra. Eşim benden 4 yaş küçük. Nikahta takı sırasında bir akrabamın şunu dediğini duydum “hem geç evlendi hem de delikanlı gibi birini buldu. Nerden buldu, Nasıl oldu bu? İnanın öyle özel bir günde kaynar sular döküldü. Yahu duydum be kadın bari evinde dedikodu yap. Çok uzun oldu ama tersleyeceksiniz bu hadsizleri. İnşallah en kısa zamanda beyaz atlı prensinize kavuşursunuz.
İnşallah canm.insanin siniri bozuluyor işte.siz şuan evlimisinizHiiiiç takmayın kafaya değmiyor.ben 29 yaşındayım bana 46 yaşında adam önerdiler hem de kuzenim yaptı bunu.tabi aldı cevabını oturdu.zamanı gelince Allah öyle güzel çıkarıyor ki kaderinizde ki insanı,siz bile anlamıyorsunuz nasıl oldu bitti :)
Aslında diyorumya biçok konuda bakiş açımı değiştirmeye çalışıyorum sorgulamayim diyorum ama biri bi laf ediyor pat diye geri moralim düşüyorSizin konularınızı biliyorum.
Zamanında ki 2 yıl önce oluyor bana da aynısı yapıldı.
O zaman 30 yaşındayım ve liseden bir arkadaşım beni bir gün aradı. Kardeşi nişanlanmış ve kardeşinin nişanlısının abisi varmış 39 yaşında. Okumamış biri. Ve istemiyorum dememe rağmen resmini göndermişti. Adam sigara içiyor belli ( Bunu sundan diyorum hayatımda hiç sigara içmedim ve sigara içen eş istemiyorum) ve adam az 45 gösteriyordu. Şok olmuştum. Hiç kitap okumamış kendini geliştirmemiş, sigara içen ve çok büyük gösteren biri bana layık görüldü. Kendisinin nişanlısı aynı yaşta (30 ) ve mühendisti. Yani insanlar size herkesi layık bulabilirler. Ama bu onların basiretsizliği. Ben o arkadaşla (!) bağımı kestim.
O yüzden bence arkadaşlığı kesin. Ki o sizin bence arkadaşınız değil. Ben candan sevdiğim bir arkadaşıma dede gibi gösteren birini tavsiye etmeye utanırım. Ve tavsiye etmem.
Ayrıca yaşlarımız da daha genç. Bende 32 yaşındayım. Nasip olacak oldu mu her şekilde olur. Sevgilim hiç beklemediğim bir anda karşıma cıktı. Beklentiyi sıfırlayınca oluyor. Neden olmadi neden diye kendinizi çok sorgularsanız olmuyor maalesef.
Umutsuz olmayın..
Öyle tabi orasi bu sorular hiç bitmiyor bizim toplulumuzda malesef31 gec bır yas degıl kı ? ha tabı dunyaya koca bulmaya ve sadece uremeye gelen ve bu odaklı yasayan ınsanlar 31 yası gec gorebılır ama onların gorusunun pek bır onemı yok bence
bosverın yanı
ınsanların agzı evlenınce de kapanmıyor bu kez cocuk ne zaman cocugun olmuyor mu dıye baslıyorlar bır tane doguruyorsunuz daha kırkınız cıkmadan arayı acma ıkıncıyı yap dıyorlar kız olur erkek olsun erkek olur kız olsun derler ohoooo sonu yok
Haklısınız allah sizinde gönlünüze göre istediğiniz zamanda çıkarsın inşallahAy ne takıyorsun böyle insanları benim çoğu arkadaşım evlendi evlenmeden önce ben hep 28 29 um da evlenırım erken evlenmem derdim hemen bana böyle diyenler daha önden gidiyor vs diyorlardı ki sorsan severek evlendilerde ( para için ki açıkça demişlikleride var olabilir tabi de aşağılayarak ınsanları ben fakire gıtmem şuyu buyu olmalı çalışmak ıstemıyorum tabı kendı tercıhleri yadırgama hakkımız yok) bırı boşandı dayak yedı para uğruna hem de. Neyse şuan da 26 yaşındayım akrabalarım aynı bul artık falan bende ıstemıyorum dıyırum atanayım sonra bu seferde kalcan serserıye böyle havalara bakma dıye gereksız yorumlar sonra doktor muhendıslerı reddettım evlılık olarak sanki pnlar evlencek gıbı evlen onla ıcımden sen sankı onla yatağa gırcen dıyordum. Babam ıse kızım o şaflara bakma elıne meslegını al sonra evlen karşındakının eline bakma der ben senın yerınde olsam 30 umda evlenırım daha olgun olursun ne istediğini bilirsin bır sey derşerse sız evlendınız başınız göğe öi erdi dersin dedı bunu dıyınce susarlar hep![]()
Oh ne güzel olmuş valla bunlari duyunca moralim düzeliyor...mutlu olun hep inşallahİnsanların patavatsızlıklarının arkasına saklanmasına aşırı ayarım. Kesin ilişkinizi. Gerek yok böylelerine.
Sen haklısın kimse seni yanlış anlamaz merak etme. Ne o 30 yaşı geçince illa çürüklerin içinden en az çürüğümü seçmeniz gerekiyormuş. Ona mı layıkmışsınız.
Bence sizde benim gibi çıtırını bulunAz önceki yorumda da okudum onunda benzermiş durumlarımız. Eşim benden 6 yaş küçük ve herkesin dibi düşüyor bende duyuyorum. Hem evlenip boşanmış hemde yakışıklı bekarı nasıl almış diyorlar benim için. Yanımda hiçte sırıtmıyor eşim.Bide erkekler erken çöküyor bacım onu göz önünde bulundur
![]()
Bu insanlar delirmislerHiiiiç takmayın kafaya değmiyor.ben 29 yaşındayım bana 46 yaşında adam önerdiler hem de kuzenim yaptı bunu.tabi aldı cevabını oturdu.zamanı gelince Allah öyle güzel çıkarıyor ki kaderinizde ki insanı,siz bile anlamıyorsunuz nasıl oldu bitti :)
Aslinda onlar bu satten sonra birini bulamaz mantigindalar. Kim olursa olsun Kabul eder ve etsin bi zahmet diyorlar. Am a buda kader kismet isi. niyetim hemen birini bulup evlenmek degil. Goruyorsunuz artik bosanmalar daha hizli evlililklerden.Elbette var ben buna inanıyorum ama yok illa bana o tarzları layık görecekler