• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslık bile yazamıyorum !!!

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
mrb arkadaslar az önce kaynanam aradı hoş beş sohbet ettik falan ( bu arada yeni nişanlandım ) yanında görümcem varmıs onunlada bi fasıl muhabbet ettik snra bana sana bişi sölicem ama kızma falan dedi yok abla hayrola dedim biz nişanı yapalı 10 gün falan olucak millet iştee konusmaya baslamıs yok ben yasımdan büyük duruyormusum yok salonu begenmemişler kaynanamda savunmaya gecmiş millete karsı beni bnde dedim ki o konusanlar kendilerine baksınlar kıme ne bnden benim nişanımdan falan dedim snra görümcem bana döndü dediki iştee bize gelirken havalı giyin süslü püslü ol falan ve erdeme bişi deme dedii bnde hıı tmm abla dedim ama sorun şu kii ben ölee rahat edemiorum kot badii yeterli oluyoo topuklu giymeyide pek sevmem zaten giyersem nerdeyse benimkiyle aynı oluyoruzz oda 5 cm topukla
sinir oldum bi anda bu laflarada bana söylenmesinede erdemi arayıp agzıma geleni sölemek istiyorum ama oda gidip annelerine patlıcak biliyorum vee ne yapmam gerektiginide bilmiyorumm.... :ssz: :ssz: :ssz:

mrb arkadaslar az önce kaynanam aradı hoş beş sohbet ettik falan ( bu arada yeni nişanlandım ) yanında görümcem varmıs onunlada bi fasıl muhabbet ettik snra bana sana bişi sölicem ama kızma falan dedi yok abla hayrola dedim biz nişanı yapalı 10 gün falan olucak millet iştee konusmaya baslamıs yok ben yasımdan büyük duruyormusum yok salonu begenmemişler kaynanamda savunmaya gecmiş millete karsı beni bnde dedim ki o konusanlar kendilerine baksınlar kıme ne bnden benim nişanımdan falan dedim snra görümcem bana döndü dediki iştee bize gelirken havalı giyin süslü püslü ol falan ve erdeme bişi deme dedii bnde hıı tmm abla dedim ama sorun şu kii ben ölee rahat edemiorum kot badii yeterli oluyoo topuklu giymeyide pek sevmem zaten giyersem nerdeyse benimkiyle aynı oluyoruzz oda 5 cm topukla
sinir oldum bi anda bu laflarada bana söylenmesinede erdemi arayıp agzıma geleni sölemek istiyorum ama oda gidip annelerine patlıcak biliyorum vee ne yapmam gerektiginide bilmiyorumm.... :ssz: :ssz: :ssz:

ben olsam görümcem öyle söyleyince tepki verirdim ne demek bize gelince süslü püslü ol herkesi ne ilgilendiriyo insan kendi tarzı neyse öyle giyinir ısmarlama şey olur mu benim giysimden başkalarına ne siz çevrenizdekilere karşı benden utanıyor msnz derdim

o an aklıma inan gelmedi hiç birşey zaten ilk nişan için söylediklerinden snra ben salak gibi oldum üstünede bunu söyleyince tam oldu hıı tmm abla deyipp kapattım telefonuuu ama cok sinir oldum bi an hani elimde olsa bogasım geldiii o derece

bariz saçmalamışlar kime ne ya herkesin giyim tarzı farklıdır başkalarına göre de şekillenmek zorunda değildir.
nişanlın seni beğenmiş sevmiş bu halinle kim olursa olsun diğerlerine bence sadece susmak düşer...

banada cok sacmaaaa geldi ama o an bişi diyemedim diye içimde kaldıı hayatta lafımı cekmem hemen sölerim ama bi an dondum kaldım öyle deyince erdeme söleyip söylememe konusunda kararsızım bana gelipte kimse konusmasın istemiyorum iyide olsa kötüde olsa

bence umursama bşy deme artık bundan sonra da aynı şekilde giyinmeye devam et taviz verme yeniden bşy söylerlerse onların yanında nişanlına konuyu aç aynı ortamda bakalım ne yapacaklar o zaman...

zaten umursamıyorum rahat ettigim gibi giyinip hareket ederim ama içim içimi yedii bi an yaa nişanlıma sölesem bagırıp cagırıcak biliyorum cnkü nişanlıgım içinde bişiler sölemişlerdi bende erdeme söleyince bi daha kimseden cıt cıkmadı ona söylemek istiyorum kii agızlarını kapasınlar kımse bana iyi yada kötü bişi demesin istemiorum

elbette kalbin kırılmıştır ama üzülme
çoğu kaynana gelininin güzel görünmesini ister, ele güne karşı geliniyle övünmek ister,
ama sizinkilerin üslubu biraz hoş olmamış, sıkma canını bunlar çoğu bayanın yaşadığı şeyler.
benim kaynanamda diyo bu ne biçim kot pantolon falan diye ama hiç zoruma gitmiyo çok seviom kaynanamı:)
eşimin memleketine giderken daha şık elbiseler giyorum 2-3 gün kaynanamda havasını atıyor benle:))

sanırsam onlarda öyle istiyorlar ama ben rahat edemiyorum kaynanamm elbiseler almıs bana evlenince giyincekmişim vucudumu begenmiyorum o yüzden bu şekilde rahat ediyorum ve giyiniyorum kızdım tabiki üzüldümde ama takmıyorummm ne derlerse desinler bildigimden sasmam ben huyumuda biliorum

Saçmalamışlar.
Seni elalem içinmi gelin alıyorlar da millet beğenmemiş.
Havalı olsan da çok havalı derler.
Ayrıca beğenen beğenmiş zaten ki nişanlanmışsın.Önemli olan nişanlının ne düşündüğü.
Bence nişanlına söyleme bir şey şimdilik.Ortalık karıştırıyor derler bu sefer.
Ama onların dediğini yapma.Tekrarlarsa da bu onu tavrını koy canım.

hmm acaba çok mu paspal giyiniyorsunuz...:26: belki iyi niyetle söylenmiş bi tavsiye olabilir bu. bir de erdemin ne suçu var ki onu arayıp ağzınıza geleni söyleyeceksiniz? :ssz:

elbette kalbin kırılmıştır ama üzülme
çoğu kaynana gelininin güzel görünmesini ister, ele güne karşı geliniyle övünmek ister,
ama sizinkilerin üslubu biraz hoş olmamış, sıkma canını bunlar çoğu bayanın yaşadığı şeyler.
benim kaynanamda diyo bu ne biçim kot pantolon falan diye ama hiç zoruma gitmiyo çok seviom kaynanamı:)
eşimin memleketine giderken daha şık elbiseler giyorum 2-3 gün kaynanamda havasını atıyor benle:))

en güzel çözüm , orta yol :34:

Erdem'e birşey deme, fişteklemiş durumuna düşme.
Ama taviz de verme kaz kafalı görümcene. Saçmalamış. Sen kendin olmaya ve kendi keyfine göre hareket etmeye devam et, birşey olmamış gibi. Konu tekrar açılırsa ağızlarına laf vermeyecek şekilde "ablacım ben böyle rahat ediyorum, benim tercihim, arkamdan konuşan insancıkları da umursamıyorum, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama sen de takma o saçmalayanları." de geç. Çünkü muhtemelen kendi fikirlerini başkasının fikri gibi iletme ihtiyacı duydu. Sen böyle söylersen hem çok kibar olduğun için laf söyleme fırsatı vermemiş hem de gerekli mesajı verip sinir etmiş olursun. Yesin kendi kendini.

cok paspal derken kot badi giyinirim her zaman standart deişmez yani :D erdemin bi sucu yok ama ona söleyince oda annelerine sölerde bana bi daha laf yapmazlar dieee elbise giyinrim kısa diye söylerler uzunda ben pek sevmem yani olay buuu sinirden patlıcam hala

Gereksiz yere nisanliniza syleyip ortami germeyin bence.kayinvalideniz seii savunmus zaten.sizde 3 gittiginzin birisinde giyiminize biraz dikkat edersiniz..sik lmanin size bir zarari olmaz.hem onlerin gönlü olmus olur.hemde siz de istediginizi giyersiniz.yani bence böyle seyleri sorun ederek caninizi niye sikiyorsunuz ki.evlilik fedakarlik ister.bazen insanlar istemedigi seyleri yapmak zorunda kalabilirler.haa tamam kendinden taviz vermemen gereken yerle olacaktir mulaka.kendini de ezdirme.ama her seyi iyice tart.sirf bu yüzeden nisanlina agzina geleni söylemek niye?iki kot giyecegim diye mi?

herkesin bir tarzı var güzelim tanımadan etmeden mı aldılar seni ?? :6::6::6:
kimi gelinini kapatmaya calısır -kimi açmaya -kimi huyunu değiştirmeye .:44::44:
bence kendın ol nısanlın senın bu halini begenıyor mu.
eger cevabın evetse sorun yok kolu komsuya kendını begendırmek zorunda degılsın

sorun aslında kot giyip giymememm deil neden milletin ne söledigini bana sölüyo kii kime ne benden yaaa etek giyicekmişim yok gömlek topuklu ayakkabı sevmiyorum ki giyinmiyorummmm

sanırsın küfretmiş kaynanan belliki kaynanan özentili olmanı istemiş zaten belirtmiş bize gelince biraz özentili giysen ne olacak ki belkide kaynanana senin için birşeyler söylemiştir malum bir çok yerde böyle baskılar var oda anlatmaya çalışmıştır olamaz mı böyle birşey

nişanlımmm begenmişte almışş oda cok spor giyinir bnde öleyim onun yanında düğüne gidermiş gibi giyinmektee cok saçmaa esofmanla bile cıktıgımız oluyoo bizim :)) onlar istiyorlar ki kapalı hanım hanımcık olsun ama o ben deilim malesef

kaynanam deil ki söyleyen görümcem yaa kaynanamm cekse beni keneraa sölese ne bilim yine kızardım ama bu kadar kızmazdım sanırım paspall giyinmiorum kii spor giyiniyorum öle rahatım cnküü

Back
X