• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslık bile yazamıyorum !!!

bir gün öyle kokoş giyinki ama kötü bir kokoş hatta ıyyykk desinler onlarda sana bu ne hal dediğinde e siz istemedinizmi dersin pişman olsunlar,sende bundan sonra rahat rahat giyinirsin şekerim :52::52:

bence biraz millete hava atma çabaları var gibi geldi bana.
deseydiniz keşke'' abla nişan bu kadar oldu artık geri kalanları düğünde siz yaparsınız.''
biraz araya mesafe koyun bence.

o an dedigim gibi cidden sok oldum yaa görücezz bakalım kendileri nasıl yapıcak merakla bekliyorum demek cok isterdim ama mekanı ben sectimmm müzikleri ayarladım yinee hersey bana ait yanii bosuna sevinmesinler para vermekle olmuyoo hiç birşeyy havalarını kendileri atsınlar beni karıstırmasınlar hiç bişeye istemiyorum zaten olan nişanlıma oluyoo

bir gün öyle kokoş giyinki ama kötü bir kokoş hatta ıyyykk desinler onlarda sana bu ne hal dediğinde e siz istemedinizmi dersin pişman olsunlar,sende bundan sonra rahat rahat giyinirsin şekerim :52::52:

fikir harbiden süper yaa :D ama takmıorum artık umrumda bile deiller kafam nasıl rahatsa öyle giyinip öyle konusurum amannnnnnnn :3:

canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin darısı başıma:) ara sayfaları okuyamadım ama bu söylenenler sanki kaynananın ve görümcenin düşünceleriymişde başkalarını bahane ederek sana söyluyolarmış gibi geldi. niye böyle bi durumu "benim oğlan öyle seviyo " diyerek geçiştirip halletmek yerine sana kadar yetiştirsinlerki bu kısmı bana ilginç geldi doğrusu. ayrıca takmamakla en doğrusunu yapıosun nişanlının senin giyim tarzından hoşnut olması yeterli bence de :)

gecen hafta düğün vardı onların giyindim süslendim doğal olarak taktım takıştırdım bi mutlu oldular anlatamammm kapıda oturuyorlardı komsuları nişanlımla gelmelerini kapıda bekledikkk arabaya bindim cimcikk attı bana nazar degdirmişlerdirrr dediii wallaaa şokk oluyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim :44: :44: :44:

gecen hafta düğün vardı onların giyindim süslendim doğal olarak taktım takıştırdım bi mutlu oldular anlatamammm kapıda oturuyorlardı komsuları nişanlımla gelmelerini kapıda bekledikkk arabaya bindim cimcikk attı bana nazar degdirmişlerdirrr dediii wallaaa şokk oluyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim :44: :44: :44:

Ben sizin adınıza çok üzüldüm..Etikete göre insan değerlendiren vasıfsızların içine düşmüşsünüz....

bence millet dediği görümcenin kendisiyle kaynanan.bunu nasıl söyleyebiliriz diye düşünmüşler bunu da millete mal etmişler ama ayıp etmişler keşke o anda tepkini koysaydın çünkü onlar seni çocuk yerine koymuşlar sen bu yaşta nerde ne giyeceğini bilemeyecek misin istediğini giyersin.bence böyle tavizler verme:20: hiç seni üzebileceklerini düşünmemişler mi acaba biz bunu söylesek bu kız da alınır mı üzülür mü diye :19:

mrb arkadaslar az önce kaynanam aradı hoş beş sohbet ettik falan ( bu arada yeni nişanlandım ) yanında görümcem varmıs onunlada bi fasıl muhabbet ettik snra bana sana bişi sölicem ama kızma falan dedi yok abla hayrola dedim biz nişanı yapalı 10 gün falan olucak millet iştee konusmaya baslamıs yok ben yasımdan büyük duruyormusum yok salonu begenmemişler kaynanamda savunmaya gecmiş millete karsı beni bnde dedim ki o konusanlar kendilerine baksınlar kıme ne bnden benim nişanımdan falan dedim snra görümcem bana döndü dediki iştee bize gelirken havalı giyin süslü püslü ol falan ve erdeme bişi deme dedii bnde hıı tmm abla dedim ama sorun şu kii ben ölee rahat edemiorum kot badii yeterli oluyoo topuklu giymeyide pek sevmem zaten giyersem nerdeyse benimkiyle aynı oluyoruzz oda 5 cm topukla
sinir oldum bi anda bu laflarada bana söylenmesinede erdemi arayıp agzıma geleni sölemek istiyorum ama oda gidip annelerine patlıcak biliyorum vee ne yapmam gerektiginide bilmiyorumm.... :ssz: :ssz: :ssz:

AAA elee karısmak elle anlasabilmek ne kadar zor yav benm eski erkek arkadsn anneside ünivrstesni 4 e tamamlasn dye tutturmustuu.nekadar cahil insanlarr çok ayıpp istersen evde yap nisanı dedikoducu pis fesat insanlar sanane mlletn giydiginden sanane dügün salonundan belki ona gücüm yetti belki orası hosuma gitti aman üff ya insanlar ne kadar itici olmaya basladı ya .

bide kokoş olrsn bakmlı olrsn oynak derler arkandan boya küpü derler öle sade olncada bin kılıfa sokarlar terbiyeszler.

yorumlarınız için hepinizee ayrı ayrı tsk. ediyorum ewett kendimi bu konuda haklı buluyordum ama artıkk dahada rahatımmmm takmıorum gülüyorum geciyorum sanırım en iyisiii :)))

Back
X