• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslık bile yazamıyorum !!!

bende sölemek istiyorum ama simdi deil bi daha aynı konuda bana bişi derlerse o zaman patlıcammm cnküü ben gelemem ölee seylere sen bana söleee snrada erdeme söleme deee biliyooo laf yicegini cnküüü

Ne olursa olsun nasıl içinden geliyosa öyle davran,onların seni yönlendirmelerine müsade etme,başladığı gibi gider bunu unutma..............

bende sölemek istiyorum ama simdi deil bi daha aynı konuda bana bişi derlerse o zaman patlıcammm cnküü ben gelemem ölee seylere sen bana söleee snrada erdeme söleme deee biliyooo laf yicegini cnküüü

Yemin ederim böyle olaylar beni çileden çıkarıyor ya !

şimdiden baslıyorlar zatenn ama k.bakmasınlar yaaa herkes kendi hayatını kendi istedigi yaşarr onlara göre ben onları dinlicem hepp öle istiyorlar belli zatn

benide cıkarıyor ama bazen sabır gerekiyo işteee !!!!

Evet gerekiyor ama sen sabırettikçe onlar senin yapmasını istedikleri herşeyi sana söylicekler ve erdeme sakın söyleme dicekler yine ve bunlar gitgide artıcak senin sinirlerin bozulcak nişanlının haberi bile olmıcak ailesinin yaptıklarından sonra bişey olduğunda ailesini korucak çünkü onların bişey yapmadığını zannediyor olacak.

En doğru şey Erdeme söylenmesini istemediğiniz şeyleri bana da söylemeyin, ben saklayamam öyle bi yapıda değilim de bir daha da böyle şeylerle karşılaşmazsın..

En doğru şey Erdeme söylenmesini istemediğiniz şeyleri bana da söylemeyin, ben saklayamam öyle bi yapıda değilim de bir daha da böyle şeylerle karşılaşmazsın..

Belki de millet öyle bişey dememiştir görümcen uyduruyodur. Boşyere üzme kendini tarzını da değiştirme kendin ol nasıl mutluysan öyle davran. Mutluluklar dilerim :)

Bence nişanlına söyle direk ama kızarak değil masummuş gibi "bugün daha güzel oldum mu annenler güzel giyin demişti ay ama sana söylemicektim daldım neyse artık":1::1: Ben olsam öyle yapardım ne yalan söyleyeyim :1:

wallaaa acıyorum bazen nişanlımaaa hp arada kalıyoo evlensekte bitse diyoruz hattaaa gitmezsin duymazsın diyoo simdide öle der duymaa biliyorum tanıyorum bizimkileri konusur onlar falan diyoo bu meseleyide yüzyüze gelince anlatcammm tutamıyorum zaten içimde yaaa :((

wallaaa acıyorum bazen nişanlımaaa hp arada kalıyoo evlensekte bitse diyoruz hattaaa gitmezsin duymazsın diyoo simdide öle der duymaa biliyorum tanıyorum bizimkileri konusur onlar falan diyoo bu meseleyide yüzyüze gelince anlatcammm tutamıyorum zaten içimde yaaa :((

Anlat canım bilsin tabi kesinlikle

ben senın yerınde olsam daha dıkkat edrm ustume basıma guzel guzel gıyıynır cıkarım onların yanında uslubları dogru degıl ama nısanlı bırının helede nısanlının tarafına gıderken daha ozen gostemermeli havalı ol mılletın agzı torba degılkı buzesın kendı ortamında ıstedıgın bıbı gıyın rahatlıgına bakkk aynı dert hepımızde varrr

Milleti geçtim ama senin kaynanan insan olsa böyle düşünmezdi, dış görünüşüne göre değil de insanlığına, karakterine bakardı yazıkkkkkkk

yaa benim giyinişimde bi sorun yok ki normalll kot badii tarzı spor ayakkabı veyaa babet fönsüzzz makyajsız zaten gezmeye gitmem ama etekmiş topuklu ayakkabıymışş giyemem sevmiorum cnküü hem nişanlımda bu halimden gayet memnun onlara ne düşüoo anlamıorum zaten :(

he de geç kendini neden üzüyosun ki.. baksana onlara bişe olmadı sana rahat rahat terbiyesizliklerini yaptılar ve huzurlular ama sen kendi kendini yiyosun..
tamam de ama yapma daha sonra tekrar aynı şeyi derlerse "bakın geçen sefer sizi kırmamak için bi tepki vermedim ama haddinizi aşmayın" dersin onlarda anlarlar.. (umarım)

amaaa şöyle bi durum var ben kalkıp onlarla konusmak onlara cevap vermek yerine nişanlımın konusmasını tercih ediyorum aslında bi daha yine aynı sey olursa cok farklı olucak zaten dayanamam cnkü

bence biraz millete hava atma çabaları var gibi geldi bana.
deseydiniz keşke'' abla nişan bu kadar oldu artık geri kalanları düğünde siz yaparsınız.''
biraz araya mesafe koyun bence.

Back
X