• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baslık bile yazamıyorum !!!

kaynanam deil ki söyleyen görümcem yaa kaynanamm cekse beni keneraa sölese ne bilim yine kızardım ama bu kadar kızmazdım sanırım paspall giyinmiorum kii spor giyiniyorum öle rahatım cnküü

kaynanan sana söyleyememiştir kırılırsın diye görümcene söylemiştir git öyle söyle ona bence böyledir benim annem babam bile hanım hanımcık giymemi ister oo kadar özgür bırakmalarına rağmen ben öyle giyince mutlu olyorlar ki bu kayananan daha çok ister bence sadece onlara gittiğinde öyle giyin

Arkadaşım sana tavsiyem sinirlerine öncelikle hakim olman sakinleş ve olaydan nişanlına bahsetme ondan destek beklemek yerine bu sorunu kendin hallet. kayınvalidenlerle görüşeceğiniz ilk fırsatta hangi tarza sahipsen aynı şekilde devam et ve bunu onlara göster yine aynı tutumla yaklaşırlarsa sana kırıcı olmadan güzellikle herkezin tercihidir ben böyleyim nasıl mutlu hissediyorsam öyle giyinmeyş tercih ediyorum de ve geç sen bunlara bu fırsatı verirsen önünü alamazsın sakın sana karışmalarına ve seni yönlendirmelerine izin verme.kimi ilgilendirirmiş senin genç yaşlı göstermen insanlar bunu söylediklerinde seni savunup ağızlarının payını verip çenelerini kapatmak yerine senin giyimine kuşamına karışmak heleki görümcenin karışması hatsizlik dediğim gibi insanlıkla ifade et anlamadılarmı sert ol ve yüz bulmasınlar. eşini sakın karıştırma gerek yok sen kendin aşmalısın bu sorunu onunla bi ilgisi yok öyle değilmi.

Nişanlına hiç bişey söyleme. Bize tamam dedi gitmiş oğlana nasıl anlatmış derler. Mixere çıkar adın benden demesi :)
En güzeli bence orta yolu bulmak. Bikaç defa onların istediği gibi giyin git, nişanlına sor bak nasılım böyle görümcemin fikriydi falan de yanlarında hep beraberken söylemiş ol yani sonra nişanlında ona göre fikrini söyler ben onu spor beğeniyorum öyle takılsın der belki, belkide nişanlında böyle giyinmeni istiyordurda diyemiyordur oda var..
Orda çıkar herşey yani ortaya anladın mı canım ona göre davranırsın sende. Dedikleri gibi giyin git bakalım bi.

ama benim hiç öyle kıyafetim yok ki cnkü hiç giyinmem özgürlükle bi alakası yok ki bunun kot badi bunun nesi var anlamadım elbise giyim diorum kısa diee bakıyorlar bişi dicekler demiyorlar bnde uzun pek sevmem normal hayatta vee topukluda giyemem zaten düğünlerde zor giyiyorum

ay ne kadar ayıp boyle soylenir mi ya. resmen yaptıkları terbiyesizlik. bunlar duyulsada size söylenir mi hiç .boşver canım takma ama sakın kıyafetinide başkaları yuzunden değiştirme.

dedikleriniziiii dikkate alıcam bişi demicemmmmm ama birdaha sölerlersee o zaman bnde agzıma geldigi gibi cevap veririm ben onlara göre giyinemem kiiii yaaa millete kendimi begendirmek gibi bi cabam olsaaa zaten dedikleriniii yapardım ama yapmadıgıma vee yapmıcagıma göre anlarlar umarım

ay ne kadar ayıp boyle soylenir mi ya. resmen yaptıkları terbiyesizlik. bunlar duyulsada size söylenir mi hiç .boşver canım takma ama sakın kıyafetinide başkaları yuzunden değiştirme.

Nişanlınız sizi böyle beğenmedimi başka tarzlara büründürmenin manası nedir anlam veremiyorum tamam özel bi akşam yemeği düğün davet vs olurda şık giyinmek icap eder bu normal ama kayınvalidene giderken özenli giyinmeni istemeleri nekadar yalnış bir tutum olmuş düşüncesizce davranmışlar açıkcası siz spor giyinmekten hoşlanıyorsanız tarzınız buysa kimene önemli olan insanın neyle nasıl mutlu olduğudur. Bende genellikle spor tercih ederim ve yakıştırdığımıda düşünürüm illa etek gömlek pantolon ceket mi giymelisin nişanlısın ve millete güzel görüneceksin diye. Yani insanları kırmak bukadar kolaymı bu hanım benim gelinim yengem herneyse buna böyle söylersem kırılır üzülür diye düşünemesmi insan bu bukadar zor olmamalı. bundan sonra sana düşen karıştırmamak.

bişey yok bunda bence...
he de geç..
nişanlına sayacak bi durum yok...
kendini değiştirmen içinde bi sebep yok...
bi daha konusu açılırsa "ben böyle rahatım" yada "beni beğenen beğenmiş gerisi sorun değil benim için" fln de işte...

dayanamadım benimkine mesaj attım artık spor giyinmeyi bıraksam mı diyee oda bana mesaj atmısss o ne demek gayet iyi böyle diyeee bende mesaj attımm zatennn giyinmemii deiştiremem diyee :)

benim kaynanamda gelin gibi giyinmiyorsun der durur
gelin gibi giyinmek nasıl oluyorsa artık
sen boşver onları takma
başka işleri yokta onu mu dert edip sizin canınızı sıkıyorlar
sizi sinir etmelerine izin vermeyin susarsanız cevap vermezseniz
bu tip lafların ardı arkası kesilmez....

üzülmekte haklısınız kim olsa üzülür, ama yinede onların açısından da düşünmen gerekir. genellikle her kayınvalide gelinlerinin güzel şıkır şıkır olmasını istiyor. annem bile arkadaşlarıyla buluşacaksa ve beraber gideceksek benim kıyafetlerime saçıma başıma daha dikkatli bakar, şu elbiseni giysene saçını şöyle yapsana der. yani kot, bluz değilde biraz daha özenerek giyinip gitsen onlara, hem onlarıda mutlu etmiş olursun. üzme kendini böyle şeylerle..

Bilirsin bizim millet giyim kuşama cok önem verir.millet olarak öyleyiz bunu degistiremeyiz.özellikle yeni nisanlanmis gelin tanistirilirken, söyle bi süzülür bilirsin.kaynanan belli ki seninle övünmek icin, bakın bu gelinim demek icin öyle demis canim ama bazi insanlar üslup bilmez, bence kötü düşünme kendinden de taviz verme.sikma sen tatlı canını

Konu ne olursa olsun farketmez erkek tarafından kaynana, görümce vb. biri arar size bişey der ve ona söleme (sevgilin nişanlın eşin) oldu canım niye söylemiyormuşum siz beni arayın mal mal konuşun bende sölemim. Böyle olaylar hep erkek tarafından oluyor hiç kız tarafından kımse arayıpta erkeğe bişey diyip ona söleme demiyor. Benimde başıma böyle olaylar çok geldi. Sonuç iyi ya da kötü olsun ben hep söyledim valla sevgilime. Bence sen de git nişanlına söyle madem onun ailesinden biri mal mal konuşuyor o halletsin canım çok sinir bozucu ya.

aradı simdi yaa annem diyoki giyinişşineee ceki düzen ver falan görümcemin sölediklerini kendi annem sölemiş gibi ona söledim dedigi laffff annede saçmalamışşş yasın kaç kii senin diooo 35 40 da öle giyinirsin sen hiç benim kumaş giyindigimi gördün mü dediii amann dedimmm bosver annemde ölesinee konustu bende sana sorim dedimm :))

kime ne ki senin giyimnden ee millet senin için yorum yaparken bunlarda dnlemişmi bnce varya bunlar kendi düşüncelerini başkalarının düşüncesiymiş gbi sölüolar sana ben sana diyim:D bnce sinirlenme bile gerek yok gül ve geç:27:

Ben olsam nişanlım beni böyle beğendi,başka da kimseye beğendirmek zorunda değilim ki abla, böyle bişey söylemeni doğru bulmuyorum derdim.. Hem nişanlımdan saklamam ben hiçbişeyimi derdim ki bir daha böyle isteklerde bulunmasınlar, yani bence şöle olsun ama ona söleme ne demek,herşeyde böyle yapcaklar demek ki,seni iğneliyip iğneyelip ayy sakın Erdeme söyleme bizi hiçbişeye karışmıyo sansınlar der gibi....

bende erdeme herseyii sölerim aksinee hiç bişi saklamam bi ara kaynanammm bana senin istedigin buzdolabı cok pahalı uygununaa bakalım falan dediii bende erdemi cektimmm cimriligin alemi yok almazlarsa almasınlar ben anneme sölerim o alsın falan dedimmm snrada kaynanamaa gitmiş bagırmış falan kızaaa karısmayın demiyormuyum size diee kaynanamda bana cıtlattı ne olursa aramızda kalsın kızım falan diyee bndee hııı tmm anne dedimm gectim

bende erdeme herseyii sölerim aksinee hiç bişi saklamam bi ara kaynanammm bana senin istedigin buzdolabı cok pahalı uygununaa bakalım falan dediii bende erdemi cektimmm cimriligin alemi yok almazlarsa almasınlar ben anneme sölerim o alsın falan dedimmm snrada kaynanamaa gitmiş bagırmış falan kızaaa karısmayın demiyormuyum size diee kaynanamda bana cıtlattı ne olursa aramızda kalsın kızım falan diyee bndee hııı tmm anne dedimm gectim

Ne olursa olsun aramzda kalsın derken ben gün gelir senin azına ... ama sen söylemiceksin diye kendine şimdiden zemin hazırlıyo bence.

bence onları takma aman ha sakın onların istediği gibi giyinip süslenme şimdiden seni yönlendirmelerine izin verme herzamanki gibi giyin git birşey derlerse sende kime ne erdem beni böyle begendi sevdi bu benim tarzım de geç
ben senin yerinde olsa nişanşımada tatlı bir dille lafı dollandırarak söylerdim anne ve ablasının amacını hissettirirdim
dolandırmak için ona beni beğeniyormusun tarzında lafa girer sonrada anasıyla kızkardeşinin söylediklerinden çıkardım

Back
X