- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biraz millete hava atma çabaları var gibi geldi bana.
deseydiniz keşke'' abla nişan bu kadar oldu artık geri kalanları düğünde siz yaparsınız.''
biraz araya mesafe koyun bence.
bir gün öyle kokoş giyinki ama kötü bir kokoş hatta ıyyykk desinler onlarda sana bu ne hal dediğinde e siz istemedinizmi dersin pişman olsunlar,sende bundan sonra rahat rahat giyinirsin şekerim![]()
gecen hafta düğün vardı onların giyindim süslendim doğal olarak taktım takıştırdım bi mutlu oldular anlatamammm kapıda oturuyorlardı komsuları nişanlımla gelmelerini kapıda bekledikkk arabaya bindim cimcikk attı bana nazar degdirmişlerdirrr dediii wallaaa şokk oluyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedim :44: :44: :44:
mrb arkadaslar az önce kaynanam aradı hoş beş sohbet ettik falan ( bu arada yeni nişanlandım ) yanında görümcem varmıs onunlada bi fasıl muhabbet ettik snra bana sana bişi sölicem ama kızma falan dedi yok abla hayrola dedim biz nişanı yapalı 10 gün falan olucak millet iştee konusmaya baslamıs yok ben yasımdan büyük duruyormusum yok salonu begenmemişler kaynanamda savunmaya gecmiş millete karsı beni bnde dedim ki o konusanlar kendilerine baksınlar kıme ne bnden benim nişanımdan falan dedim snra görümcem bana döndü dediki iştee bize gelirken havalı giyin süslü püslü ol falan ve erdeme bişi deme dedii bnde hıı tmm abla dedim ama sorun şu kii ben ölee rahat edemiorum kot badii yeterli oluyoo topuklu giymeyide pek sevmem zaten giyersem nerdeyse benimkiyle aynı oluyoruzz oda 5 cm topukla
sinir oldum bi anda bu laflarada bana söylenmesinede erdemi arayıp agzıma geleni sölemek istiyorum ama oda gidip annelerine patlıcak biliyorum vee ne yapmam gerektiginide bilmiyorumm....![]()
![]()
![]()