- 3 Eylül 2018
- 200
- 258
- 103
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Evet siyah ve beyaz gibi zıt insanlarız.Çocuklar okula gidince yani bu sene çalışmak istiyorum ama çocukları yarım gün kime bırakırım aileler başka yerlerde...11 yıldır aşamadığınız problem çok büyük olmalı
Allah evinize huzur versin
Ne yapmalısınız bilmiyorum ama küçük bir tavsiye
Az çok demeyin gizliden yükünüzü tutun
Ben senelerimi gencligimi verdim 34 olucam yakinda.Evi asla iki çocuğu alıp ona bırakmam.Eşime bazen diyorum gitmesi gereken sensin ayrilirken.Ya bu deveyi guducen ya bu dıyardan gidicen diye bir söz vardır eğer mutlu değilseniz bosanin ailemiz elbette anlayacaktir ,
Senin durumunda olan o kadar çok kadın var ki başta benimde ablam öyle malesef. Elde saglam bi meslek olmayınca çıkmaz bi sokakta hissediyorsun kendini hele de çocuklar varsa. Evli kalmak kadar boşanmak ve sonrası da zor gelir insana. Bi türlü cesaret edemezsin işte hele de ailen arkanda deilse. Biz burdan şimdi sana ne desek boş..Merhabalar hanimlar 11 yıllık evliyim.Düşünün ki gün geçtikce kötü giden bir evliliğiniz var.Ve çocuklarınız var.Bosanamiyorsunuz çünkü bir mesleğiniz veya işiniz yok, aileniz de bosanmanizi istemiyor.Ne yaparsınız?
Ablaniz aynı şeyleri yaşıyorsa beni daha iyi anlarsınız. Ne gidebiliyorsunuz ne kalabiliyorsunuz...Tek umudu çalışmak gibi görüyorum belki bir şeyler yaptığımı görürse çekinir...Senin durumunda olan o kadar çok kadın var ki başta benimde ablam öyle malesef. Elde saglam bi meslek olmayınca çıkmaz bi sokakta hissediyorsun kendini hele de çocuklar varsa. Evli kalmak kadar boşanmak ve sonrası da zor gelir insana. Bi türlü cesaret edemezsin işte hele de ailen arkanda deilse. Biz burdan şimdi sana ne desek boş..
Evet ablam da çok çekti evlendiginden beri hiç mutlu bi evliliği olmadı şimdi artık yaşda gitti zaten ama oda artık aşırı vurdumduymaz oldu. Kocasını sevmio ztaen ölesine evli hiç umrunda bile deil başka şeylerle zaman geçiriyor arkadaşlarıyla vsAblaniz aynı şeyleri yaşıyorsa beni daha iyi anlarsınız. Ne gidebiliyorsunuz ne kalabiliyorsunuz...Tek umudu çalışmak gibi görüyorum belki bir şeyler yaptığımı görürse çekinir...
Boşanmadan önce iş arar bulurum kendi eğitim seviyeme uygun . Ayrıca hiç bir çocuk mutsuz bir evlilikte büyümeyi hak etmez, huzur her çocuğun hakkıdır.Merhabalar hanimlar 11 yıllık evliyim.Düşünün ki gün geçtikce kötü giden bir evliliğiniz var.Ve çocuklarınız var.Bosanamiyorsunuz çünkü bir mesleğiniz veya işiniz yok, aileniz de bosanmanizi istemiyor.Ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?