Baslik bile yazmak zor...

hanımlık görevimi yapar, kendimi çocuklarıma adar, gerisini kafaya takmazdım...

Ben senelerimi gencligimi verdim 34 olucam yakinda.Evi asla iki çocuğu alıp ona bırakmam.Eşime bazen diyorum gitmesi gereken sensin ayrilirken.
Evet. Para biriktirsen de olmaz iyi bir is bulman lazim. Acaba az daha sabretseniz belki duzelir. İsin yok cocuklari elinden almaya kalkacaktir. Mahkeme de sana vermezse nasil yaparsin? İyice düşün.

Sorunlarınızı çözmek için yeteri mücadeleyi verdiniz mi?
İnsan hep olumsuzu düşününce daha çok dibi görüyor. Kendinize olumlu telkinlerde bulunun..

Bir kere bu evlilik olmuş ve 11 yıldır sürüyor. Hiç mi iyi tarafları yok ? Kusursuz evlilik ya da insan var mı ki ?
Ayrilsaniz çok daha iyi bir hayat mı sizi bekliyor ?
Boşanmak için insana gereken şey gerçekten sadece para mı ?
Soğuk geceler de mesleğimize ya da paranıza mi sarilacaksiniz mesela ?

Para için mi duruyorsunuz o evde .. bu bana hoş gelmiyor... İcinizde azda olsa bir umut vardır ki duruyorsunuz... Tutunun bakalım o umuda biraz daha sıkı...

boşanmak icin illa birilerinin arkanizda durmasina gerek varmi bilmiyorum ama burda genelde bunu okuyorum ailenin arkada durmamasi bir insanin hayatini heba etmesi icin bir sebep mi bence değil
hiç ailesi olmamış yada ailesini erken yaşta kaybetmiş insanlar napiyor boşanmiyor mu
bence arkanizda duracak birine birilerine ihtiyaciniz yok
yapmak istediginiz eylem boşanmaksa şartlarinizi oluşturun ise girin veya bi sekilde para biriktirin ne bileyim çabalayin
arkamda kimse durmuyor diye bir erkeğe boyun eğip kolesi olunmaz

Son düzenleme:
Teyzem mutlu deildi çocukları kızları avrdı kücük yasta evlendirilmis esini sevmıyordu bosanmak istedi kmse destek ckmadı ailesnden cnku onlara gore bosanmak ayptı gınahtı elalem ne derdi oda boasanamadı ama tum aileye küstü sırtını dondu yetmedi hırslandı herkesn icini bozdu ustune enisteyi aldattıgınıda duyduk feci bocaladı / meslegi yok calıssa mantıcıda calıstı cıkdı kayboldu iyice blemıyorum iyi dusunun iyi tasının

Boşanınca mutlu olacağınızı mı düşünüyorsunuz. Heleki baba evine giderseniz pişmanları oynarsınız. Eşinizi kafanızdan silin atın kendinizi çocuklarınıza adayın. Biraz da çevre edinin kafanız dağılır iyi hissedersiniz.

sartlari olgunlastirip ayrilirdim

Sağolun hanimlar ama gerçekten zor durumdayım bugün kandil annemle konuştum ama hiçbir şey anlatamadım üzülmeyin kiyamiyorum

Hanımlar sağolun hepinize tek tek cevap veremedim.Ben lise mezunuyum 34 olucam, küçük çocuğum bu sene anaokuluna başlayacak inşallah.Benim yapabileceğim çocuklar okula gidince çağrı merkezinde yarım gün çalışmak olabilir ve onun dışında servis hostesligi var.Çocukları alıp,gidip ona bu evi bırakıp gitmek istemiyorum zaten gideceğim bir yerim de yok.Ben de çareler arıyorum elimi güçlendirmek için çok zor durumdayim ama bu mübarek günde Allah yardımıni çevirmez inşallah...

Canım önce boşanmayı son seçenek olarak görmeni istiyorum çünkü ortada dönülmez veya atlatılmaz bir olay görmedim. Burda boşanıp mutlu olanların hikayesini bol bol dinliyoruz ya bir de ben ne yaptım diye dövünenler var. Önce bir işin yok ve iş bulmakta sandığın kadar kolay değil. Sen gireceğin bir çekişmeli davada işsizsen çocuklarını babasınada vermek zorunda kalabilirsin. Ayda iki görür burada da bize yazarsın. Eşin çocukça davranıyorsa sarıl yavrularına olgunlaştırmaya çalış. Malesef şartlarında terazinin diğer tarafı yani boşanmada da ne kadar mutlu olacağın şüpheli. Bir iş ayarlamaya çalış kendine. İnşallah sorunlarını aşar mutlu olursunuz.

Sizlere anlatamadigim daha büyük sorunlar var aslında eşim çok sinirli ve ben de susan biri değilim yani cevap veriyorum haklı olduğum zaman.Ve en büyük kavgalar küçücük şeylerden çıkıp büyüyor.O konuşunca ben susamiyorum aslında hiç oralı olmasam bu kadar büyümeyebilir

Iskura başvurun. Servis anneliği olur , okul anneliği olur, okullarda kantinlerde çalışabilirsiniz.

Bu şekilde geçim.sallanmaz ama en azından bir yerden başlamış olursunuz.

Kosgep e de başvurabilirsiniz.

Şimdi yanlış anlaşılmasından da korkuyorum ama bu tür durumları tek özetleyen cümle buymuş gibi geliyor. Tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın. Benim de içinden çıkamadığım ve çıkamayacağım sıkıntılarım oldu. Hala da var. E madem el mahkum, güzel tarafından bakıyorum derdimi seviyorum bana kattıklarını görmeye çalışıyorum falan.

Iskura başvurun. Servis anneliği olur , okul anneliği olur, okullarda kantinlerde çalışabilirsiniz.

Bu şekilde geçim.sallanmaz ama en azından bir yerden başlamış olursunuz.

Kosgep e de başvurabilirsiniz.
Bize yakın bir devlet okulunda bu sene ise başlayabilirim ayda 500 veriyorlarmis.En azından birikim yapmış olurum az da olsa çocuklarima da servis ücretsiz aynı okulda olduğu için.

Bana ne kattı bu durum diye düşünüyorum.Allah'a yöneldim,ibadetlere kabul olursa...Sağlık problemleri,depresyon vs gibi..

Sanki eşinin seni boşamasını bekliyor gibisin. En azından hazırlıklı olmaya çalış, kurslar vs. Kendini geliştir, para biriktir.
Üzüldüm hayat böyle geçmez ki

Sanki eşinin seni boşamasını bekliyor gibisin. En azından hazırlıklı olmaya çalış, kurslar vs. Kendini geliştir, para biriktir.
Üzüldüm hayat böyle geçmez ki
Evet belki de benim cesaretim yok çünkü bir eve ihtiyacım var iki çocukla bir işe ve ben işteyken çocuklarımı bırakacağım anneme vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…