Başlık bulamadım artık

Valla sizin konularınızdan sonra evli mutlu çocuklu biri olmama rağmen üniversitede hocalara soru sormaya odalarına gitmeye korkar oldum:KK17:

Siz şeymiydiniz ya neydi neydi cok eskiden biri vardı böle ultra kıskanc

Bu arada seni anladığım bir başka konuda burda mimli olman. Her açtığın konuda direk sağlı sollu saydırmak için gelen bir kitle var. Aynı şekilde cevap vermediğin için sana her türlü ayarı vermeyi görev edinen insanlar olmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. İnsanlar ömürlerinde görmedikleri, görmeyecekleri birine nasıl özel bir öfke besleyip bilenebilit anlamıyorum.

Sinirden oturdum kaldım ya resmen
Bu arada seni anladığım bir başka konuda burda mimli olman. Her açtığın konuda direk sağlı sollu saydırmak için gelen bir kitle var. Aynı şekilde cevap vermediğin için sana her türlü ayarı vermeyi görev edinen insanlar olmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. İnsanlar ömürlerinde görmedikleri, görmeyecekleri birine nasıl özel bir öfke besleyip bilenebilit anlamıyorum.
aynen öyle bu çok güzel dile getirmişsin

Ayyy ne kadar ilginç ya bir dişiyle aynı havayı soludu diye kıskanacak duruma gelmiş kadınlar. Başka işiniz yok mu ya adamın mail e bak sonra da sor adamı sık boğaz et. Sonra başka konular açmak zorunda kalırsın benden demesi.

haksızlık ediyosun elif.
yüzlerce yardım mesajı yazıldı.
birini dikkate aldın mı.
birini kulağına sokup ders çıkardın mı. birini okuyup ta oturup özeleştiri yaptın mı.
senin yaptığın ne .
sen de eğleniyosun.
gününü dolduruyosun.
açıyosun bi konu.
o gün eşine nereden saracaksan buluyosun bi mevzu oh.
dön bi kendine bak yahu.
bi kere de eleştir bir kere ya.
sen silgiden kocanı kıskanan kadınken batumu yutan kadınsın.
tabiki eski konuların gündeme gelir.
tüm konuların kişiliğinin bir parçası.
cidden ne amaçla konu açıyosunç.
bugüne kadar sana yapılan olumlu yorumlardan en sonuç çıkardın.
bu yorumlarla neler düzeltebildin hayatında.
hadi bekliyorum cesaretli ol cevapla:))
sanmam ama atlarsın işine gelmeyenleri

Kesinlikle en doğru yorum bu. Çok doğru yazmışsınız. Keşke dikkate alsa ama hiç sanmıyorum.
Ben konu sahibinin bir iki konusuna iyi niyetli bir kaç yorum yazdım mesela sallamadı bile. Amacı saydırıp rahatlamak, gelen yorumları dikkate almayı geçtim bir saniye üstünde düşünmüyor bile.
Derdi fikir almak yada bu duruma bir çözüm bulmak değil.
Bu yaşamdan memnun kıskançlıklarını da normal görüyor.
Ona göre sorun sadece kocasının çevresindeki her tür kadın.
Kadınları izole ettiği anda çok mutlu olabileceğine inanıyor.
Kesinlikle özleştiri yok. Ben ne yapıyorum demiyor. Yaptıklarını normalleştirmiş iyice.
Sürekli elin kadınlarına hırslanmak bazen "hadlerini bildirmek" yeterli onun için.
Böyle gider yani.
Boşa yorum yazmaya gerek yok esasında
Tüm yaptıklarının sağlıksız olduğunu asla kabul etmeyecek bir insan.

Şaşırdık mı ?
Hayır..
Bana eşinin mail adresini verir misin ?
Boşanmana yardım edip adamın hayatını kurtarmak için kendimi feda etmeyi düşünüyorum.
Okkalı bir mail yazayım sen de oku..
Düş bayıl..
Mahkemeye koş..
Boşa adamı felan ne bileyim :)

Kesinlikle en doğru yorum bu. Çok doğru yazmışsınız. Keşke dikkate alsa ama hiç sanmıyorum.
Ben konu sahibinin bir iki konusuna iyi niyetli bir kaç yorum yazdım mesela sallamadı bile. Amacı saydırıp rahatlamak, gelen yorumları dikkate almayı geçtim bir saniye üstünde düşünmüyor bile.
Derdi fikir almak yada bu duruma bir çözüm bulmak değil.
Bu yaşamdan memnun kıskançlıklarını da normal görüyor.
Ona göre sorun sadece kocasının çevresindeki her tür kadın.
Kadınları izole ettiği anda çok mutlu olabileceğine inanıyor.
Kesinlikle özleştiri yok. Ben ne yapıyorum demiyor. Yaptıklarını normalleştirmiş iyice.
Sürekli elin kadınlarına hırslanmak bazen "hadlerini bildirmek" yeterli onun için.
Böyle gider yani.
Boşa yorum yazmaya gerek yok esasında
Tüm yaptıklarının sağlıksız olduğunu asla kabul etmeyecek bir insan.
kesinlikle düşünmüyor üzerinde.
hastalıklı saplantılı bir düşünce biçimi var.
ürkütücü gerçekten.
bak bana cevap yazmadı ama sen haklısın dedin mi nasıl seviniyor.
şaka bi yana tabi de bizler iyi niyetle yazdık ettik o sadece kendi yazacaklarına odaklandı.
genelde dikkat edilirse yorumlara cevapları sınırlıdır.
içindeki kıskançlığı döken cümleler yazıyor genelde.
kilitleniyor bi konuya.bak saat hesaı yapıyor eşine sormak için.
çok ilginç.yardım alması gereken bir insan ama bunu idrak edemeyecek durumda.

Bazı konu açan insanlar yardımı ,kendilerine onay vermek sanıyor.....Haklısın elif; adamın ne haddine!iş miş ,emir kipleriymiş, kadının ne haddine!evli adam iş için, emir kipi kullanan bayana, nasıl yardımcı olurmuş?...Kesin kadın kocana ışık yakıyor!hatta elinden almaya çalışıyor!Bizde körüz,zaten konuyuda hiç anlamamış gelmiş burada sana, klavye savaşı veriyoruz.....Lütfen bu hayatını bu paronayaklıkla harcama güzelim!Evet haklısın dediğin üyeler; sadece aaa kadının üstüne gitmeyin diyenler...Burada yol gösterene neden haklısın demiyorsun da dalga geçene sarıyorsun peki?

Ne alakası var.
Ben elifin konularına normalde yorum yapmam.
Ciddiye almıyorum çünkü.
Okur geçerim.
Başka bir konuda bu konu kadar absürt bir konuydu.
O konuya yorum yaptım.
Aaaa o da elif çıktı.
Başka nick almış.
Yeni aldığı hesapla değil elif olan kullanıcı adıyla cevaplar yazdı.

Orada kimse elif olduğunu bilmiyordu mesela.
Ama yorumlar yine aynı içerikteydi.
Sanki üye ve konuları çok normalmiş de absürt olan bizleriz.

Bi kaç kişiden destek gördün şimdi de mağdur oldun. Sana yardım etmek amaçlı sorduğumuz hiç bi soruya cevap vermiyosun ki. Sadece kocanla ilgili konusulursa yada sana hak verilirse cevap yaziyosun. Asla özelestiri yapmıyosun, alakalı yorumları görmüyosun. Bunca insan hatayı sen de buluyosa iki dk dur bi düşün acaba mi diye.. Adam arkadsimin eşi yardım ediyorum demiş. İki soyadı var kızın diyosun. Ama hala içim rahat değil diyosun. Birileri de kalkıp duyarlılık egosu kasicam diye senin bu yaptıklarını normalize etmeye çalışıyor..
İlaveten; Elif de mimli olduğunu bildiği halde burada konu aciyorsa, (ki açmaya da bilirdi bak kimse bisey yapmadı kendi çözdü olayı) eleştirileri göze alıyor demek ki. Ya da asıl o bizle dalga geçiyor ???

AYYY
esınızın bu kızla ılıskısı var
belkı cocukları bıle olabılır
ben olsam kesınlıkle gıder sorardım
gittiginde hatta öldur bence adam kurtulsun !!!

:işsiz:

elifff_____ elifff_____

elifcigim daha evvel esimle yasadigim bir anektodu paylasmak isterim. esim gece 3'te su icmeye kalksa acar maillerine bakar. niye bu saatte bakiyorsun, kim atsin bu saatte mail diye sordugumda soyle der:

- Turkiye'de gece 3; Amerika'da x... Makale ile ilgili bir haber gelebilir.

esin akademisyen ise dunyanin her yerinden, her turlu insanla istisare icinde olmali zaten. sacmalama allasen! esas ben sana diyecek sey bulamiyorum.

Mesela ben kocana aşık oldum
Bu adamdaki sabır beni benden aldı
Bildigin merak ediyorum adamı artık
arayıp bulacagım onu ! :KK37:

not; sevgili kocacıgım sen sakın okuma bu mesajımı beni boşarsın felan melan (!) ..
Aslında öyle bi koca da yok yani en azından ben inanmıyorum..

Kimse bu kadarına katlanamaz taş olsa çatlar :kızgın:

Back
X