Başlık bulamadım inanın ki :(

2 sprey verdi göz damlası verdi ama spreyin biri kortizonmuş :KK43: geçen hafta gittiğimde de aerius diye ilaç verdi ama bu en hafif bir ilaç ben 8-9 senede yaklaşık 5 çeşit farklı alerji hapı kullandım. geçen ay bıraktım bu doktora gidince. ve kullandığım ilaçlar hafif değil.. desmont, levmont, crebros, xyzal , aerius bunların hepsini rahat 1'er seneden fazla kullandım. levmont kullandım 1 ayda 10 kilo verdim. desmont kullandım 1 sene 8-9 kilo aldım 2 ayda..
Bir ayda 10 kilo vermek :KK57: nasıl ilaçlar bunlar böyle doktorunuzla görüşün.gebelik konusundada şuan olmaması çok zaman olarak çok normal ama ilaçlar konusunda etkilerim diye bilgi alın en azından​

Galiba Polen alerjiniz var.
Bende ilkbaharda basliyor... 3 ay sürünùyorum daha sonra rahat.
Ben cörek otu yagi önerebilirim. Her sabh bir kasik. Baya faydasini gòrdüm

yok benim sadece baharda değil kışın da kötü oluyorum.. çörek otu yağı evimde var ama bikaç kere deneyeyim dedim afedersiniz kusmaktan beter oldum :(

Gecmis olsun öncelikle. Daha vajinismusu yeneli 2 ay olmus benim sahsi fikrim henüz cocuk icin erken olusu. Ama madem cocuk düsünüyorsaniz bir doktora gitmeniz en dogrusu hem hamilelik öncesi almaniz gereken vitaminler, asilari, ilaclari bir sorun.

Bir ayda 10 kilo vermek :KK57: nasıl ilaçlar bunlar böyle doktorunuzla görüşün.gebelik konusundada şuan olmaması çok zaman olarak çok normal ama ilaçlar konusunda etkilerim diye bilgi alın en azından​
evet malesef hayalet gibi geziyordum o dönemde sonra hemen kestim tabi ilacı

Gecmis olsun öncelikle. Daha vajinismusu yeneli 2 ay olmus benim sahsi fikrim henüz cocuk icin erken olusu. Ama madem cocuk düsünüyorsaniz bir doktora gitmeniz en dogrusu hem hamilelik öncesi almaniz gereken vitaminler, asilari, ilaclari bir sorun.

çocuk konusunda biraz çevre faktörü de etkili oldu bizde malesef..

Bence çaresi vardır üzülmeyin, sonuçta çok daha ağır hastalığı olup daha ağır ilaçlar kullanan insanlar Bebek sahibi oluyor, doktorla konuşun siz

muhakkak öyle ben bebeği de etkilemesi açısından ve bebeğe de alerji geçmesi açısından biraz endişeliyim oyüzden acaba dedim bitksel yöntemler kullanan var mı diye konu açayım dedim :)

Eşimde de alerji var. Sabah kalktığında bir hapşırık geldiğinde arka arkaya o kadar hapşırıyordu ki bitkin düşüyordu, tüm gün kendine gelemiyordu, grip gibi oluyordu. O dönem istanbulda yaşıyordu ve alerji sebebiyle zaten kemik eğriliği olan burnunda burun içi etleri de büyümüş iyice nefes alamaz hale gelmişti. Evlenince doğu görevi için en doğudaki illerden birine gittik ve farkettik ki eşimin hapşırıkları bir iki ay içinde neredeyse tamamen bitti. Ne zaman ailesini ziyaret için istanbula gittik o zaman aynı şeyleri yeniden yaşadı. Doktor burnundaki kemik eğriliği ve polipten kurtulduğunda alerjisinin daha hafif seyredeceğini söylemişti. Ama hapşırıkları kontrol altına almadan ameliyat olmasının sakıncalı olacağını da ekledi, dikişler içindi herhalde. Hazır doğuda belirtiler kayboluyorken ameliyat olmak daha mantıklı göründü ve ameliyat oldu. Şu an istanbula gittiğimizde sadece burnu biraz tıkanıyor ama hapşırmadı hiç, yüzde 80 iyileşti diyebilirim.

Belki sizin durumunuzu da yaşadığınız yerin iklimi daha zorlaştırıyordur. Bana kalırsa alerjinize bir çözüm bulmadan hamileliği çok düşünmeyin çünkü hamilelikte her hastalık daha ağır seyrediyor. Bulantılar, halsizlikler yanında bir de alerjiyle çok zorlanmamak için bence göğüs hastalıkları, KBB, immünoloji bölümlerine görünün ve tedavi seçeneklerini gözden geçirin.

Eşimde de alerji var. Sabah kalktığında bir hapşırık geldiğinde arka arkaya o kadar hapşırıyordu ki bitkin düşüyordu, tüm gün kendine gelemiyordu, grip gibi oluyordu. O dönem istanbulda yaşıyordu ve alerji sebebiyle zaten kemik eğriliği olan burnunda burun içi etleri de büyümüş iyice nefes alamaz hale gelmişti. Evlenince doğu görevi için en doğudaki illerden birine gittik ve farkettik ki eşimin hapşırıkları bir iki ay içinde neredeyse tamamen bitti. Ne zaman ailesini ziyaret için istanbula gittik o zaman aynı şeyleri yeniden yaşadı. Doktor burnundaki kemik eğriliği ve polipten kurtulduğunda alerjisinin daha hafif seyredeceğini söylemişti. Ama hapşırıkları kontrol altına almadan ameliyat olmasının sakıncalı olacağını da ekledi, dikişler içindi herhalde. Hazır doğuda belirtiler kayboluyorken ameliyat olmak daha mantıklı göründü ve ameliyat oldu. Şu an istanbula gittiğimizde sadece burnu biraz tıkanıyor ama hapşırmadı hiç, yüzde 80 iyileşti diyebilirim.

Belki sizin durumunuzu da yaşadığınız yerin iklimi daha zorlaştırıyordur. Bana kalırsa alerjinize bir çözüm bulmadan hamileliği çok düşünmeyin çünkü hamilelikte her hastalık daha ağır seyrediyor. Bulantılar, halsizlikler yanında bir de alerjiyle çok zorlanmamak için bence göğüs hastalıkları, KBB, immünoloji bölümlerine görünün ve tedavi seçeneklerini gözden geçirin.

sizi de geçmiş olsun eşinize yani.. evet yaşadığım şehirde hava kirliliği var ama başka şehirlere gittiğimde de değişmiyor malesef.. burnum yıllardır az da olsa tıkanık.. düşünün doğru düzgün koku alamıyorum nefes alamıyorum. ameliyata cesaret edemiyorum annem ve eniştem ameliyat oldu çok zorlandılar.. daha önce 2 kbb ye gittim sadece ilaç verdiler ömür boyu kullan diye.. göğüs hastalıkları da ilaç verdi ama ben artık hap ilaç kullanmak istemiyorum vücudumu içten bitirir diye düşünüyorum yani ceremesini yıllar sonra çekebilirim başka bir rahatsızlıkla.. :(

Canım çok pardon. Başka bir alerji konusunda bir arkadaş bu tedaviyi uygulayan var mı diye çok merak ediyordu. Kendisi de çok sıkıntı çekmiş. Ona söylemek istemiştim.
anladım olsun :) ben de netten biraz baktım gerçekten çok etkili olduğu yazıyor ama doğru doktoru bulmak lazım..

Polen alerjisi olman sart degil. Bu her iki tedavi her türlü alerjiye cok iyi geliyor. Üstelik kimyasal degil tamamen dogal ve hic bir yan etkisi yok
Peki alerji testini o merkezde mi yaptırmıştınız yeğeninize.
Burda bir merkez buldum bende.Üç damla kanla alerji testi yapacaklarını söylüyor.Güven olur mu sonucuna.2 haftada sonuç çıkar ona göre tedaviye başlarız dedi.

Peki alerji testini o merkezde mi yaptırmıştınız yeğeninize.
Burda bir merkez buldum bende.Üç damla kanla alerji testi yapacaklarını söylüyor.Güven olur mu sonucuna.2 haftada sonuç çıkar ona göre tedaviye başlarız dedi.

hayir canim testi aile hekimi yapmisti. O tür yerler sigorta kapsamina girmediginden ve biraz maliyetli oldugundan aile hekiminde yaptirmak daha mantikli

anladım olsun :) ben de netten biraz baktım gerçekten çok etkili olduğu yazıyor ama doğru doktoru bulmak lazım..
Dr mu orda çalışanlar yaw hiç aklıma gelmedi sormak :olamaz:
Aynı durumdayız
Yalnız bende yeni çıktı bu alerji.Bişey çok fena alerji yapıyor.Bir saat içinde heryerim kaşınıp kıpkırmızı oluyor.Gözlerim dudaklarım davul gibi oluyor.Kendimden korkuyorum valla.
Besin alerjisi dedim ondan da emin değilim.Korkudan yemek yiyemiyorum.
Birde bebek düşünüyoruz bizde ikinci olacak kısmetse.İlaç içmeye de korkuyorum.Streslerdeyim :mad:

Back
X