Başlık bulamadım inanın ki :(

Dr mu orda çalışanlar yaw hiç aklıma gelmedi sormak :olamaz:
Aynı durumdayız
Yalnız bende yeni çıktı bu alerji.Bişey çok fena alerji yapıyor.Bir saat içinde heryerim kaşınıp kıpkırmızı oluyor.Gözlerim dudaklarım davul gibi oluyor.Kendimden korkuyorum valla.
Besin alerjisi dedim ondan da emin değilim.Korkudan yemek yiyemiyorum.
Birde bebek düşünüyoruz bizde ikinci olacak kısmetse.İlaç içmeye de korkuyorum.Streslerdeyim :mad:

benim ilk olacak hayırlısıyla hamile kalayım ilaçlardan kurtulayım başka bişey istemiyorum :(

alerji benim çocukluğumu, gençliğimi, hayatımın her alanını etkiliyor. ilaç kullanınca geçecek gibi bir süreç değil bu.
şeker hastalığı gibi sorun olan şeyleri çözmek gerekiyor. benim ilkbahara var :D kaldıramıyorum bunu belli dönemlerde duramayacağım derecede atak geçiriyorum. o dönemde kortizon tedavisi uyguluyorlar. onun dışında bana ekinezya,melisa,kuş burnu karışımı çok iyi geliyor ama bir başka bünyeye başkası iyi gelir.
bir kaç doktor değil tüm doktorlara gitseniz bile net çözümü yok. (alerji aşısı dedikleri tedavi de dahil buna.)

iki aydır deniyoruz demek kısa bir süre elbet nasibinizde varsa kucağınızda bulursunuz bebeğinizi. alerjiyi hayatınızın bir parçası, ilaçları sadece hafifletici olarak görürseniz bebekte daha kolay olur. ilacın etki bile etmediği süreçler olur alerjide...
alerjinize sebebleri kaldırın, ilaçları kullanmayın.

Peki son doktor test yaptı mı? Yani şöyle diyim benim kedi alerjim var ve evde kedimiz var. Ona rağmen sizin durumunuzda değilim. Ara ara çok mıncırınca, ya da duştan sonra kedimi seversem artık gözenekler falan iyice açık olduğundan mı nedir alerjim tutuyor. Kendi kedime zamanla alıştım ama kvmin kedisine hala iki gözüm iki çeşme alerjiğim.

kediniz ankara kedisi mi :)

Cocuk icin yanlis karar aliyosunuz.

Daha 2ay olmus cinselligi kesfedeli yasamaya baslayali bu ne acele ?

Cok uzgunum ama simdi hamile kalirsaniz daha sonra daha buyuk problemleriniz olabilir.

Normal dogum yaparsaniz kesikleriniz olabilir eskiye gore genisleme olabilir buda iki tarafada zevk vermeyebilir .
Hamilelikte iliski yasak olabilir sonrasinda bebeklikten cikana kadar 5 dakikAlik iliskiler yarim kalan iliskiler olabilir .

Siz once tadini cikarin sonra dusunursunuz bebek milleti bosverin simdi hamile kalsaniz dogdugunda 2. sorucaklar ayni cins olsa bide erkrk/kiz olsun diycekler. 3. sorucaklar

Hep sorucaklar yani siz keyfinise bakin

Ama devlet hastanesinden randevu almak zor
Çalışıyorumda zaten.
Yaptırim mi ya biorezonans merkezinde
Tedavi işe yaradıysa heralde yaptıkları testde doğrudur :110:

Bioresonanz terapiyle kanser hücrelerinin dahi kücüldügü gözlenmis bir yöntem. Tabi bunu tip kabul etmiyor. Tereddüt etme yaptir derim

Cok uzgunum ama simdi hamile kalirsaniz daha sonra daha buyuk problemleriniz olabilir.

Normal dogum yaparsaniz kesikleriniz olabilir eskiye gore genisleme olabilir buda iki tarafada zevk vermeyebilir .
Hamilelikte iliski yasak olabilir sonrasinda bebeklikten cikana kadar 5 dakikAlik iliskiler yarim kalan iliskiler olabilir .

Siz once tadini cikarin sonra dusunursunuz bebek milleti bosverin simdi hamile kalsaniz dogdugunda 2. sorucaklar ayni cins olsa bide erkrk/kiz olsun diycekler. 3. sorucaklar

Haklısınız bunları eşimle konuştuk hep böyle düşünüyoruz ama hem istek hem hastalık olunca biraz tedirgin oldum ben de

o test de iyiymiş. Kedi türlerine karşı da mı test yapıyorlar? Özelde mi?

yok yok kendim denedim :)
alerji testinde hiç bir şekilde çıkmıyor ama ciddi boyutta toz,stres,ilkbahar,polen, bal, fıstık vs... gibi alerjim var.
deneme-yanılma ile bulduk doktorumla ergenlikten önceki zamanımda...(kendisi çocuk immunolojisinde prof.)

Valla aynen öyle oluyor.
Benim kızım 4 yaşında.
Evlendik evleneli ne zaman bebek diye soranlar son iki senedir e hani ikinci diyor.:confused:
Biri büyümeden ikinciyi nasıl bakacaksam.
Şimdiden planladım.Üçüncüyü soranı direk dövücem kısmetse.Kısmetli kişiyi şimdiden merak ediyorum:rolleyes:

Ileri derecede alerjik rinitim var. Günde 100 kere hapsurdugum oluyor. Ve yarin aşılama yaptiracagim. Yine o kadar çok hapsurursam diye ödüm patlıyor :((
Ben size iğne tedavisi öneririm. Ben malesef yarım bıraktım ama yarım bıraktığım tedavi bile beni 5 sene rahatlattı. Ama tabii nerden baksanız azala azala 2 seneyi buluyor igne tedavisi. 2 sene cocuk ertelemeniz gerekir

Hem hamileyim hem tüm dünyaya alejim var . Elimde sümüklü mendilim sürekli burun silerim . günde bin beş yüz kere hapşırırım hemde arka arkaya . Hemde çok şiddetli hapşırıyorum oo keçiboynuzları , tereler vs herşeyi denedim yok bana mısın demiyor . Bu alerji ile hamileliğim nasıl geçecek bilmiyıorum . Allah yardım etsin bana , sana ve bizler gibilere diyorum . Amin :dua:

Valla aynen öyle oluyor.
Benim kızım 4 yaşında.
Evlendik evleneli ne zaman bebek diye soranlar son iki senedir e hani ikinci diyor.:confused:
Biri büyümeden ikinciyi nasıl bakacaksam.
Şimdiden planladım.Üçüncüyü soranı direk dövücem kısmetse.Kısmetli kişiyi şimdiden merak ediyorum:rolleyes:

Turk milleti sormaya meraklidir .Bekarken eee nezaman evleniyosun ? Nisanlanilan gun dugun nezaman diye sorarlar ? Balayi donusu ee cocuk bu boyle gidiyo :)
Muhabbet bununla kisitli

Bioresonanz terapiyle kanser hücrelerinin dahi kücüldügü gözlenmis bir yöntem. Tabi bunu tip kabul etmiyor. Tereddüt etme yaptir derim
Dr lara bişey kabul ettirmek ne zor yaw
Eşimde inanmıyor.
Sigarayı bırakma bahanesiyle gidip bunuda yaptırayım ben en güzeli:KK53:

merhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyor :KK43: hamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. :KK43: belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
Benim vardı alerjim. Hamilelikte bıraktım ilaçları. Halıları kaldırdık. Havayı temizleyici makine aldık 9 ay nereye gitsek makineyle gezdim. Çok zor oluyor hamilelik.

Back
X