Başlık bulamadım

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk

Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:(
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz

:skandal:
Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk

Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:KK43:
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz
Doğalgazı sonuna kadar açıp gecelik sabahlık kombinasyonu giyiyoruz:-)Eşim de senin toton donmuyor mu bu havada diye garipsiyor

Soguk evde cok normal öyle giyinmeniz.Acin kombiyi giyin istediginizi.Ben arada giyerim ince ve seksi gecelikleri.Genellikle esofman takimi giyerim.kombi de olsa sateni her zaman giyemem cok usuyorum bende

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:KK43:

benimde ev soğuk yaa buz gibi oluyor kışın ben de ufo kullanıyorum

geçen sene bu zamanlar işsizdim yaklaşık 9 ay kdr çalışmadım oturdum yedim içtim saldım kendimi dikkat et ben kilo aldım hala da veremedim. sıkıntıdan kendimi börek sarma yapmaya vermiştim sen sakın yapma.

bende pijama giyiyorum canım ne giyicem bu soğukta sanki adam karşıma biskolata erkeği gibi çıkıyor da :D

Ay ne bileyim evde cok paspal çirkin gibi hissediyorum kendimi bide kilo alınca :KK43:
Seksi şeyler giymek istiyorum üşüyünce onları da giyemiyorum
Taytla da rahat olamıyorum
Nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin.
Orası sizin eviniz.
Eşiniz çekip eşofmani oturmuyor mu?
Ya da yakın kombiyi.
Valla seksilik hiç de giyim kuşam işi degil.
Bakış yeter. Alın battaniyeyi üşüdüm deyip sokulun esinize. Bakın paspallik kalıyor mu...

Soguk evde cok normal öyle giyinmeniz.Acin kombiyi giyin istediginizi.Ben arada giyerim ince ve seksi gecelikleri.Genellikle esofman takimi giyerim.kombi de olsa sateni her zaman giyemem cok usuyorum bende
Ya satenler cidden çok üşütüyo
Tayt filan giyiyim diyorum onu da bi süre giyip rahat edemiyorum böyle bol bol pijamalar üstüne kazak ıyyyy ben erkek olsam eve geldiğimde karım seksi olsun isterdim :) :)

Ya üşüyorsunuz sonuç olarak. Eşiniz sizi sürekli seksi mi görmek zorunda? Yol arkadaşı değil misiniz siz, gerekirse en çirkin halinizi bile görebilir. Ne alaka yani bana çok anlamsız geldi. Kilo vermek istiyorsanız evde dans vs edebilirsiniz.

Hahahhhaha ben hayatimin en pasakli donemini yasiyorum. 3 aylik bir bebegim erkek trasi saclarim var hayatimda ilk defa. Gece kocama güzel görünmek istersem hiçbir şey giymiyorum. :olamaz::KK70::KK70:
Ama sen annesin ;) ben de şuan anne olsam en azından kilolarıma bahane bulurdum :) tamamen soyun diyosun yani

Back
X