Başlık bulamadım

Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk

Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:KK43:
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz
:tokat::KK57:her gün saten gecelik mi giyilir yaaa

Giyilseydi Türkiye nüfusu 100 milyonu geçerdi heralde

Bnde oyle yatiyorum hatta corap bile cikarmiyorum yatagi iyice isitana kadar. Bnce cogu kadin bizim gibi o geceliklerle vs yataga giren tv de oluyodur :/ sirrf esim bni sexsi gorsuun diye usucemmi ben yokyaa varmi oyle bi dunya
Ben giysem esim usursun diye pijamalari getirir vallahi su havada :KK53: saten geceliklerle gezenlere saygi duydum:spor:

Kısa kollu pijama giyiyorum evde kalorifer yanıyor ev nerde 28-29 derece eşim k çın basın açıklaması yatıp sonra belim ağrıyor diyorsun diyor ..

Saten giyip yatsan neler neler der kimbikir :))

Sevceksee her halimle sevmeli kafasinda degilim ama illa saten gecelikle devamli bir seksi gorunme cabasinda olunmasi gereksiz bence. Devamli gordugun sey ilgi cekmez biyerden sonra, göz alisiyor cunku(herzamanki halin gibi gorunmeye başlar) Bu herseyde boyle.
Cok guzel kışlık pijamalar, esofmanlar, sabahliklar var alin giyin, komik komik pijama ve kazaklardan daha iyi hissedersiniz ve hoş gorunursunuz.

Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk

Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:KK43:
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz
ben bu ara sey arıyorum hani şu polis takımlar var ya takım elbise gibi olandan.

Doğalgazı yakmaya başlayın artık. Zaten ufodan mütevellit eve gelecek elektrik faturasını görünce yakmaya başlayacaksınız.Üşüyüp, hasta olmaya değmez. Yakın gitsin ben 10 gündür yakıyorum.

heyecan arıyosan leoparlı tayt giyip leopar gibi üstüne atla bak nasıl heyecanlanıyo biskolata erkeğin :D:D

Ben anlamıyorum ki erkeklerin niye böyle dertleri olmuyor? Onlar tüm gün ve akşam takım elbiseyle mi dolaşıyorlar evde? Niye iyi zayıf ve çekici görünmek zorundayız? Şu kadınlığa yüklenen anlamlarla başım belada.

Ben anlamıyorum ki erkeklerin niye böyle dertleri olmuyor? Onlar tüm gün ve akşam takım elbiseyle mi dolaşıyorlar evde? Niye iyi zayıf ve çekici görünmek zorundayız? Şu kadınlığa yüklenen anlamlarla başım belada.
Çünkü onlar kendilerini her daim çekici buluyorlar yataktan kalmış hali bile çok çekici adamlara göre zavallı biz :KK12:

Ufo aldık şimdilik onu açıyoruz odayı ısıtıyoruz ama doğalgaz mı açsam
Bence dogalgazı ysk ufo ısıtmadıgı gibi aynı para elektrikde çok para gelir aç dogalgazı çok yak iyice ısınsın sonra kıs ev gayet güzel oluyor.Şık bir kazak yada bluz altına tayt ,elbise,giyebilirsiniz her zaman pijama eşofman olmaz saçına başına özen göster hafif makyaj .

Evlilik tiksinç bir kurum. Evde pijamayla dolaşma özgürlüğün bile yok.
Evet şortla gezsen toton donar böyle bıdı bıdılar pijama giysen bu ne çocuk gibi pijama giymişsin.Aman adam o göbeğiyle evde boxerla gezebiliyor görüntü kirliliğinden bihaber ama sorsan kendini Carlos Martin zanneder:63:

Evet şortla gezsen toton donar böyle bıdı bıdılar pijama giysen bu ne çocuk gibi pijama giymişsin.Aman adam o göbeğiyle evde boxerla gezebiliyor görüntü kirliliğinden bihaber ama sorsan kendini Carlos Martin zanneder:63:
Kadınların birçoğu bu durumdan şikayetçi değil. Hayatlarını kendileri dışında herkesi memnun etmeye programlamışlar. Mutfakta, cemiyette, yatakta. Yazık! Çok yazık!

Kadınların birçoğu bu durumdan şikayetçi değil. Hayatlarını kendileri dışında herkesi memnun etmeye programlamışlar. Mutfakta, cemiyette, yatakta. Yazık! Çok yazık!
Kendini nasıl iyi ve güzel hissediyorsan öyle olmalı bence sırf kocan istiyor diye istersen anadan üryan gez ne fayda

Back
X