Başlık bulamadım

Ya satenler cidden çok üşütüyo
Tayt filan giyiyim diyorum onu da bi süre giyip rahat edemiyorum böyle bol bol pijamalar üstüne kazak ıyyyy ben erkek olsam eve geldiğimde karım seksi olsun isterdim :) :)
Işte bunlar hep kadına yönelik algı seysi.
Kim demiş kilolu kadın seksi değildir ya da seksi olmak için daracık ve açık saçık giyinmek gerek diye.
Dokunun, dokunmak ilişkiyi sıcak tutar. Yan yana otururken bile temasınız olsun yeter.

Nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin.
Orası sizin eviniz.
Eşiniz çekip eşofmani oturmuyor mu?
Ya da yakın kombiyi.
Valla seksilik hiç de giyim kuşam işi degil.
Bakış yeter. Alın battaniyeyi üşüdüm deyip sokulun esinize. Bakın paspallik kalıyor mu...
Haklısınız. Zaten dediğiniz gibi sokulsam yeterli eşime ;) ama ben begenilir bakıslar atsın istiyorum heyecanlansın istiyorum ne biliyim

Ya üşüyorsunuz sonuç olarak. Eşiniz sizi sürekli seksi mi görmek zorunda? Yol arkadaşı değil misiniz siz, gerekirse en çirkin halinizi bile görebilir. Ne alaka yani bana çok anlamsız geldi. Kilo vermek istiyorsanız evde dans vs edebilirsiniz.
Yani orası öyle sevcekse beni her halimle sevmeli ama ben de kendimi böyle begenemıyorum ki aynaya bakıyorum üstümde kocaman kazak popom büyümüşş vs :)

Valla sen adami bosver onun gönlü bir şekilde hoş edilir ama bence kendi piskolojin icin çalışma durumun varsa calis yoksa gunduzleri annene kayinvalidene arkadaslarina filan git evde zamam gecmez. Kafayi yersin.

Işte bunlar hep kadına yönelik algı seysi.
Kim demiş kilolu kadın seksi değildir ya da seksi olmak için daracık ve açık saçık giyinmek gerek diye.
Dokunun, dokunmak ilişkiyi sıcak tutar. Yan yana otururken bile temasınız olsun yeter.
Aslında kilolu değilim ama bölgesel almaya başladım bu da beni etkiliyo :(
Şimdi evde bi kocaman kazak komik pijamayla dolandıgımı hayal et bide tayt ve üstüne kısa spor atlet veya kısa şort veya etekle..şimdi ikisi aynı mı?

Valla sen adami bosver onun gönlü bir şekilde hoş edilir ama bence kendi piskolojin icin çalışma durumun varsa calis yoksa gunduzleri annene kayinvalidene arkadaslarina filan git evde zamam gecmez. Kafayi yersin.
Gidiyorum canım dısarı da cıkıyorum arada..çalışmak için basvuru yaptım haber bekliyorum

Ama sen annesin :KK66: ben de şuan anne olsam en azından kilolarıma bahane bulurdum :) tamamen soyun diyosun yani

Ay inan insan asla tatmin olmuyor benjm hamilelik kilom kalmadi ama gobegim duruyor inanilmaz cirkin hissediyorum kendimi. Anneme soyledim sen karı oldun artik kiz sanma kendini dedi. :olamaz::KK70:

Yani bizim kendimizi bebenmememiz bitmez en iyisi dusunmemeye bak.

Aslında kilolu değilim ama bölgesel almaya başladım bu da beni etkiliyo :KK43:
Şimdi evde bi kocaman kazak komik pijamayla dolandıgımı hayal et bide tayt ve üstüne kısa spor atlet veya kısa şort veya etekle..şimdi ikisi aynı mı?
Kocaman kazakları sever ve sık kullanirim.
Benim beğeni silahım koku ve temastır görünüş degil. :) o yüzden bana ikisi seksilik acısından aynı geliyor.
Dayatılan kalıplardan sıyrılmak gerek.

benimde ev soğuk yaa buz gibi oluyor kışın ben de ufo kullanıyorum

geçen sene bu zamanlar işsizdim yaklaşık 9 ay kdr çalışmadım oturdum yedim içtim saldım kendimi dikkat et ben kilo aldım hala da veremedim. sıkıntıdan kendimi börek sarma yapmaya vermiştim sen sakın yapma.

bende pijama giyiyorum canım ne giyicem bu soğukta sanki adam karşıma biskolata erkeği gibi çıkıyor da :KK70:
Biscolata erkeği mi :KK45: ayy ne güldüm alemsiniz:olamaz:
Yani evde oturunca kilo alınıyor malesef ben de abur cubura düşkünüm
Arada sabahları yürüyüş yapıyorum ama bi faydası yok suanda :)
Ne biliyim adam heyecanlansın değişik görsün beni istiyorum ama üşüyorum :KK45:

Kocaman kazakları sever ve sık kullanirim.
Benim beğeni silahım koku ve temastır görünüş degil. :) o yüzden bana ikisi seksilik acısından aynı geliyor.
Dayatılan kalıplardan sıyrılmak gerek.
Zaten yakınlık ve dokunmak etkiliyo katılıyorum ama biraz görsellik te lazım ya benim öncelikle kendimi seksi hissetmem lazım

Ben de şuanda üzerimde resmen kalın bir hırka var ama çok tipsiz oluyorum bunu giydiğimde :)))
Gündüz eşin işteyken polar pijamalar, onun gelmesine yakın tayt,üzerine uzun birşey,onun üzerine de orta kalınlıkta bir hırka giysen de gayet çekici olursun kış günü. Ne yapalım yani evler buzz :süslü:

Ben de şuanda üzerimde resmen kalın bir hırka var ama çok tipsiz oluyorum bunu giydiğimde :)))
Gündüz eşin işteyken polar pijamalar, onun gelmesine yakın tayt,üzerine uzun birşey,onun üzerine de orta kalınlıkta bir hırka giysen de gayet çekici olursun kış günü. Ne yapalım yani evler buzz :süslü:
Aynen canım taytla rahat etsem hiç çıkarmam zaten

Esiniz ne giyiyor kendini begendirmek icin ? Erkekler nasilsa kadinlar oyle olmali.surekli neden kadinlar bir seyler yapiyor ? esiniz sizin her halinize ilgi duysun birakin : ) daha 1 aylik evliyim ayni sekilde ev soguk pijama ust uste kazakla oturuyoruz yapacak bir sey yok :)))) dus alin bolbol,kremlerinizi surun.yenilenmis gibi hissediyor insan kendini

Esiniz ne giyiyor kendini begendirmek icin ? Erkekler nasilsa kadinlar oyle olmali.surekli neden kadinlar bir seyler yapiyor ? esiniz sizin her halinize ilgi duysun birakin : ) daha 1 aylik evliyim ayni sekilde ev soguk pijama ust uste kazakla oturuyoruz yapacak bir sey yok :)))) dus alin bolbol,kremlerinizi surun.yenilenmis gibi hissediyor insan kendini
:KK48: Eşim eline ne gelirse onu giyiyor
Ama ben kendimi seksi dişi görmek istiyorum sonra da eşimheyecanlansın filan..ama dediğin gibi canım evler soğukk

Back
X