Başlık bulamadım

Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk

Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:KK43:
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz
Valla evde rahat giyiniyorum yatarkende bu soğukta eşim ince gecelik giymemi istemez özel anlar hariç tabi

İlla ince ya da seksi bir şey mi giymen gerek. Seni seksi bulan her halinle bulur valla. Ayrıca seksi olacam doye üsutup hasta olmanın da bir gereği yok:)

Evim ne kadar soğuk olursa olsun gece yatarken hiçbir şey giymem :) saten gecelik nedir yav bir kere giymedim :)
Evde de kısa elbise külotlu çorap geziyorum ben yakıyorum doğalgazı. Yoksa havalar çok soğudu.

Ben spor yapmama rağmen düzenli aynı senin gibiyim .
Bembeyazım ve kansızlık var
Isınamıyorum ne yapsam
Çocuk oldugundan dogalgazı bır ay onceden actık
Ama dedıgın gıbı sankı gıyınınce pandalar gıbı oluyorum
Gecede sortlarla vs yatıyorum esım kızıp gıydırıyor yakışıyor cok soguk artıslık yapma dıyerekten
sıbırya soğukları bunlar ağlatırlar valla

Ben yazın gece bile üşüyordum onları giyince :)
Yaz mevsiminde bile üşüyorsanız anemi sorununuz düzelmemiş demek ki, kışın çoğumuz kalın şeyler giyiyoruz, şu an bende tayt var mesela :))) altında termal çoraplar:KK70:
Ama özgüvenim tavan, kışın adamlar da üşüyüp kat kat giyiniyorlar, bu kadar dert etmeyin kendinize, erkekler evde takım elbise kravat gezseler anlayacağım da onlar da eşofman giyiyor :KK70:

Evde giyinmek içn alışveriş yapın. Bn evde yaz kış tişört giyiniyorum üşürsem üstüne kalın örgü hırka giyiniyorum. Yatarken standartı bozmam kısa kollu yatak pijaması yada eşimn isteğyle gecelik giyerim. Uyumaya geçince üşürsem ne bulursam giyerim.
Eşime ısıt bni derim iyi taktik :KK54: ilişki olmasada bn ısınana kadar sarmaş dolaş yatarz

Ben anlamıyorum ki erkeklerin niye böyle dertleri olmuyor? Onlar tüm gün ve akşam takım elbiseyle mi dolaşıyorlar evde? Niye iyi zayıf ve çekici görünmek zorundayız? Şu kadınlığa yüklenen anlamlarla başım belada.
Erkeklerin böyle beklentileri olmasına sebep yine kadınlar, ben evde takım elbiseyle veya frakla dolaşan erkek görmedim hiç, akşam yemeklerinde eşler şamdanlı süslemeli masalarda yemek müziği eşliğinde takım elbise giymiş eşlerinin sandalyelerini mi çekiyor oturmaları için ?
Adamlar işten külçe gibi gelip apar topar sofraya oturup bir soluk yemek yedikten sonra üçlü koltukla bütünleşiyor, ne zaman evde frak giyerse ben de o zaman saçlar yapılı, full makyajlı elbise topuklu ayakkabı çıkarım karşısına ama şimdi eşofmanlar savaşı zamanı :)))

Şu gecelik işini de hiç anlamam sanırım bir tek doğumumda hastane de giymiştim, sıyırılıyor mübarek, hiç rahat birşey değil, şortlu takım iyidir :-)

su anda kocamin ekoseli pijama alti , kocamin coraplari , kocamin tshirtu ve kendi salas hirkam var uzerimde
ve ben cok seksi oldugumu dusunuyorum bu halimle
siz kendinizi guzel ve cekici bulursaniz karsinizdaki de bulur , cuval bile giyseniz bu kural gecerlidir

Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk

Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum

Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım:KK43:
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz

O incecik şeyleri giyip, kanepede battaniye altında film de izleyebilirsiniz:)

Peki kocan seni mutlu etmek için daha şık ev kıyafetleri giyiyor mu? Ne bileyim kas falan yapmaya çalışıyor mu seni cezbetmek için? Parfüm falan?.... niye hep biz çabalıyoruz yaaaa

Dogalgaz açma imkanı olupta açmamışken üstüne yatakta ne giyiyorsunuz şaka mısınız

Ufo aldık şimdilik onu açıyoruz odayı ısıtıyoruz ama doğalgaz mı açsam

Fatura şişik gelmesin diye yapiyorsan bunu emin ol elektrikli sobalar daha cok sisiriyor faturayi ve sadece 1 odayi isitiyorsun. Düşük ayarda ac bence kombiyi. Havalar soguk bence

1 erkek 1 kadın'daki zeynep'in ev hallerine bayılıyordum ben. fikir almak için bir bakın derim. bence salaş olmak ya da rahat giyinmek dert değil,sadece kıyafetlerinizin temiz,yeni olması gerek bence. yine kazak giyin ama tiftik tiftik olmasın,iplikleri çıkmış yünlenmiş. ya da eşofman altının diz izi çıkmış vs
bence bir alışverişe çıkın,evde giymek için rahat ama şık güzel şeyler alın :) her gün de değiştirin tabii bunu yazmama gerek yok

Kızlar doğalgazı açmıyor değilim açarım da bi sıkıntı var arıza galiba önce ona bi usta gelip bakcak eşim bi türlü fırsat bulup yaptıramadı biz de ufo açıyoruz ama doğalgaz yapılsın açarım..
Giynmeye gelince elbette üşüyünce ben de şort veya saten gecelik giyemiyorum kalın kazak hırka polar vs elime ne gelirse giyiyorum ama böyle de kendimi iyi hissedemiyorum
Yazın bi tayt bluz takım almıstım sporcular giyiyor ya hani tayt üstüne kısa atlet göbek açık filan onlardan..onu giynce kendimi çok iyi hissediyordum şimdi kilo da aldım zor giriyor o tayt:(
Başka taytlarımdan giyiyorum bide galiba polar sabahlıklar var ya onlardan almam gerekcek

Ya satenler cidden çok üşütüyo
Tayt filan giyiyim diyorum onu da bi süre giyip rahat edemiyorum böyle bol bol pijamalar üstüne kazak ıyyyy ben erkek olsam eve geldiğimde karım seksi olsun isterdim :) :)
Rahmetli anneannem derdi alismadik popoda don durmaz diye.Alismamisiz satene:) elimizden geldigince arada siradada olsa giyip ozendigimizi gösterelim yeter diyorum bende

Kızlar doğalgazı açmıyor değilim açarım da bi sıkıntı var arıza galiba önce ona bi usta gelip bakcak eşim bi türlü fırsat bulup yaptıramadı biz de ufo açıyoruz ama doğalgaz yapılsın açarım..
Giynmeye gelince elbette üşüyünce ben de şort veya saten gecelik giyemiyorum kalın kazak hırka polar vs elime ne gelirse giyiyorum ama böyle de kendimi iyi hissedemiyorum
Yazın bi tayt bluz takım almıstım sporcular giyiyor ya hani tayt üstüne kısa atlet göbek açık filan onlardan..onu giynce kendimi çok iyi hissediyordum şimdi kilo da aldım zor giriyor o tayt:KK43:
Başka taytlarımdan giyiyorum bide galiba polar sabahlıklar var ya onlardan almam gerekcek

canım önce kg vermeni öneririm. şu an 6 aylık bebeğim var ve ben emzirirken diyet yaptım zayifladim.
kilolu hiç bir şey yakışmıyor gibi hissediyordum. insan zayiflayinca özgüveni yükseliyor. ben tayt ve badi giyiyorum hava soğuk olduğu için. bazen dekolteli badiler giyiyorum. illa bacak kol göstermeye gerek yok canım. saçın basın düzgün olsun bakımlı ol bu kendini iyi hissettirecektir

Back
X