- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
bulunduğumuz yer küçük bir yer farket falan yok. küçük olduğu içinde birbirini tanımayan yok gibi..bende cekiniyorumBen alıyorum marketten alıyorum. Siz de marketten alın. Benm eşim de çekiniyor. O yüzden bana kaldı bu iş
canlar öncelikle herkesin yeni yılını kutlar yeni yılın hepimiz için huzurlu geçmesini diliyorum ...gelelim konuma ..biz eşimle küçük bir beldede çalışıyoruz..5 6 bin nüfuslu bir yer...merkeze uzak ..kondom kullanarak korunuyoruz ama kaldığımız ilçede tanindigimiz için eşim eczaneden her aldığında çekinerek alıyor.. sizce bu çekinme normal mi ..bizde hep eşim alır.. sizin de eşiniz sıkılır mi alırken..
özelden atarmısin canım.. ya gerçekten insan cekiniyor:)Tanıdık yerde benim eşim de çekinir herhalde, bilemedim. Ben internetten iyi bir markanınkini baya ucuza denk getirmiş almıştım baya. Sana da öyle tavsiye ederim. Hem uygun oluyor hem de kolay. Üzerinde de bir şey yazmıyor zaten kutunun.
bim a101 yokki:))Siz alin o zaman nolcak ki
Bim'den alin
İnternetten alın. Kutulu ve üstünde hiçbir şey yazmadan size geliyor. Kimse onun ne olduğunu anlamaz kicanlar öncelikle herkesin yeni yılını kutlar yeni yılın hepimiz için huzurlu geçmesini diliyorum ...gelelim konuma ..biz eşimle küçük bir beldede çalışıyoruz..5 6 bin nüfuslu bir yer...merkeze uzak ..kondom kullanarak korunuyoruz ama kaldığımız ilçede tanindigimiz için eşim eczaneden her aldığında çekinerek alıyor.. sizce bu çekinme normal mi ..bizde hep eşim alır.. sizin de eşiniz sıkılır mi alırken..
Hiç mi büyük şehre gitmiyorsunuz gidince 1 senelik falan depolayıncanlar öncelikle herkesin yeni yılını kutlar yeni yılın hepimiz için huzurlu geçmesini diliyorum ...gelelim konuma ..biz eşimle küçük bir beldede çalışıyoruz..5 6 bin nüfuslu bir yer...merkeze uzak ..kondom kullanarak korunuyoruz ama kaldığımız ilçede tanindigimiz için eşim eczaneden her aldığında çekinerek alıyor.. sizce bu çekinme normal mi ..bizde hep eşim alır.. sizin de eşiniz sıkılır mi alırken..
Merkeze gidiyorsunuzdur mutlaka gittiğinizde toptan alın ya da saglık ocagı vardır ordan alınbulunduğumuz yer küçük bir yer farket falan yok. küçük olduğu içinde birbirini tanımayan yok gibi..bende cekiniyorum
Netten alın gittigidiyor n11canlar öncelikle herkesin yeni yılını kutlar yeni yılın hepimiz için huzurlu geçmesini diliyorum ...gelelim konuma ..biz eşimle küçük bir beldede çalışıyoruz..5 6 bin nüfuslu bir yer...merkeze uzak ..kondom kullanarak korunuyoruz ama kaldığımız ilçede tanindigimiz için eşim eczaneden her aldığında çekinerek alıyor.. sizce bu çekinme normal mi ..bizde hep eşim alır.. sizin de eşiniz sıkılır mi alırken..
valla çekiniyor hemde nasıl..bazen okadar cekiniyorki başka birşeyler alıp onu yanına sokuşturup öyle aliyoNe kadar güzel bu zmanda çekinen bir erkek olması cekiniyorsa sağlık ocağında ebeden alabilirsiniz yada marketlerdende alabilirsiniz
İyi işte ne guzelvalla çekiniyor hemde nasıl..bazen okadar cekiniyorki başka birşeyler alıp onu yanına sokuşturup öyle aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?