başlık bulamadim:)

yasemin2145

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
851
709
23
42
canlar öncelikle herkesin yeni yılını kutlar yeni yılın hepimiz için huzurlu geçmesini diliyorum ...gelelim konuma ..biz eşimle küçük bir beldede çalışıyoruz..5 6 bin nüfuslu bir yer...merkeze uzak ..kondom kullanarak korunuyoruz ama kaldığımız ilçede tanindigimiz için eşim eczaneden her aldığında çekinerek alıyor.. sizce bu çekinme normal mi ..bizde hep eşim alır.. sizin de eşiniz sıkılır mi alırken..

Siz alin o zaman nolcak ki

Bim'den alin

Ben alıyorum marketten alıyorum. Siz de marketten alın. Benm eşim de çekiniyor. O yüzden bana kaldı bu iş

Ben alıyorum marketten alıyorum. Siz de marketten alın. Benm eşim de çekiniyor. O yüzden bana kaldı bu iş
bulunduğumuz yer küçük bir yer farket falan yok. küçük olduğu içinde birbirini tanımayan yok gibi..bende cekiniyorum

Tanıdık yerde benim eşim de çekinir herhalde, bilemedim. Ben internetten iyi bir markanınkini baya ucuza denk getirmiş almıştım baya. Sana da öyle tavsiye ederim. Hem uygun oluyor hem de kolay. Üzerinde de bir şey yazmıyor zaten kutunun.

özelden atarmısin canım.. ya gerçekten insan cekiniyor:)

İnternetten alın. Kutulu ve üstünde hiçbir şey yazmadan size geliyor. Kimse onun ne olduğunu anlamaz ki

Hiç mi büyük şehre gitmiyorsunuz gidince 1 senelik falan depolayın
Ya da internetten satın alın
Kargoların gitmediği yer yok
Ben de vaktinde öyle bir yerde yaşadım eczaneden alıyorduk doğum kontrol hapı eşim alıyordu hatta
Alınsın diye satıyorlar dert etmeyin

Netten alın gittigidiyor n11

İnternetten alın böyle sıkıntı edecek birşey yok ki . Zaten biz kullanmıyoruz ama kullanacak olsak kesin internetten alırdım .

Ne kadar güzel bu zmanda çekinen bir erkek olması cekiniyorsa sağlık ocağında ebeden alabilirsiniz yada marketlerdende alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…