• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım…

Tugraderya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
604
219
103
29
selam arkadaşlar sat 10 Eylül bugün gecikmenin 10. Günü , gecikmenin 4. gününden beri evde yaptığım testler pozitif markaları awox , prodoctor bebetime ve labaquick hatta az önce bi tane daha yaptım oda pozitif resmi ekleyeceğim gecikmenin 5. Gününde sağlık ocağında kan vermiştim ve hala sonuç çıkmadı Aradım yoğunluk kaynaklı dediler. Az önce kadın doğum doktorundan çıktım ultrason ile baktı karından hiçbirşey gözükmüyor rahimde kalınlaşmada yok dedi. Kan ver bi bakalım çarşamba günü gel dedi kan verdim sonucu bekliyorum kafam Allak bullak oldu fikri olan başına gelenler yazabilir mi rahimde kalınlaşma bile yok demesi beni üzdü rahimde kalınlaşma olması gerekmiyormudu uzun oldu okuyandan Allah razı olsun

Eklentiler

• IMG_1507.webp
    IMG_1507.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_1508.webp
    IMG_1508.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1505.webp
    IMG_1505.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 89
Hcg sonucum çıktı gebelik var evet ama neden rahimde kalınlaşma göremedi acaba doktor rahimde kalınlaşma olması gerekmiyormu

Eklentiler

• IMG_1509.webp
    IMG_1509.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 104
Hcg sonucum çıktı gebelik var evet ama neden rahimde kalınlaşma göremedi acaba doktor rahimde kalınlaşma olması gerekmiyormu
Evet pozitif hayırlı olsun ama isteseniz başka bi doktora gidin
Tehlike görürse rahim duvarın ince derse progesteron başlar tutunması için
zaten kese görülmez daha

selam arkadaşlar sat 10 Eylül bugün gecikmenin 10. Günü , gecikmenin 4. gününden beri evde yaptığım testler pozitif markaları awox , prodoctor bebetime ve labaquick hatta az önce bi tane daha yaptım oda pozitif resmi ekleyeceğim gecikmenin 5. Gününde sağlık ocağında kan vermiştim ve hala sonuç çıkmadı Aradım yoğunluk kaynaklı dediler. Az önce kadın doğum doktorundan çıktım ultrason ile baktı karından hiçbirşey gözükmüyor rahimde kalınlaşmada yok dedi. Kan ver bi bakalım çarşamba günü gel dedi kan verdim sonucu bekliyorum kafam Allak bullak oldu fikri olan başına gelenler yazabilir mi rahimde kalınlaşma bile yok demesi beni üzdü rahimde kalınlaşma olması gerekmiyormudu uzun oldu okuyandan Allah razı olsun
belirtilerinizi söyleyebilir misiniz ?

Evet pozitif hayırlı olsun ama isteseniz başka bi doktora gidin
Tehlike görürse rahim duvarın ince derse progesteron başlar tutunması için
zaten kese görülmez daha
Evet kese için erken biliyorum ama rahim duvarı gebelik olduğunda kalınlaşıyor ya doktor rahimde kalınlaşmada yok diyince bi şaşırdım dediğiniz gibi başka bi doktorada gitsem iyi olacak galiba

Back
X