- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Belki de eltin burdaKizzzz ayni benim kayinvalideyi anlattinn.. Lannn acaba eltim mi yaziyo dedim!! Bismillahhhhhhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de eltin burdaKizzzz ayni benim kayinvalideyi anlattinn.. Lannn acaba eltim mi yaziyo dedim!! Bismillahhhhhhh![]()
valla al birini vur ötekine biri elti biri kv ikiside vazgeçilmez değil ve mesafe candırKızlar şimdii size anlatmam gereken bir konu var ve yorumlarınız gerçekten çok önemli benim için.
Benim kayınvalidem bana eltimi okadar övüyordu ki beni kırıyordu üzüyordu, bu durum beni fazlasiyla üzüyordu herneyse .. Asla ikili oynamadım ikinci annem olsun istedigim kayinvalideme mesafemi koydum soğuk davranmaya başladım bende ona karsi lafımı esirgemedim falan, eltimlede lafı açıldığında duygularımdan bahsettim yani kayınvalideme kırıldığımı anladı bir iki kez (hoşunada gitti sanki bu farkettim ama ben dürüst biriyim ...rol yapmadım herzaman hissettigimi soyledim)
Asıl konu ise tesadüfen eltimin ablasıyla konuşmasını duymam, eltim duyduğumu bilmiyor kulak misafiri oldum diyelim ve haberleri olmadı bu durumdan.
Meğerse kayınvalidem eltimede hep beni övüyormuş, eltim hakkımda olumsuz yorumlar yaptı kısacası kendisini benden üstün görüyormuş ne çarpık bacaklarim kaldi ne kabarmayan kekim
Ay yılan hikayesi gibi benim bile kafam karıştı doğru anlatabildim mi bilmiyorum
Kayınvalidem zaten soğutmuştu kendinden
Eltimi yine az biraz severdim ama hakkımda dediklerini kendi kulaklarımla duymasam inanmazdım şok oldum
Şimdiii tüm bu olandan sonra eltiye inat kayınvalideme en en ilk zamanlardaki gibi samimi ve iyi olmak mı? (Zaten kv hangi gezegende yasiyor amac ne hangi kafada Allah bilsin, hadi beni begenmiyor diyordum ama bana eltimi ona beni övüyormuş Allah akil fikir versin nedeni anlamaya bile calismiyorum)
Yoksa ikisiylede yabanci gibi olup ikisi tarafindan tamamen dışlanmak mi?
Ya da sizin fikirleriniz ne?
En kotüsu hepimiz ayni mahallede yaşiyoruz taşinma ve yüzlerini gormeme gibi bir durumumda yok, +eşimde ailesine düşkün
Nasıl bir aileye gelin geldim bilmiyorum, bu insanlari Çözemiyorum ve istemiyorumda
Bekar olupta bu konuyu okuyanlar, ailesi ile evlenmiyorum kiii, cok seviyorum kiii demeyin
Burada tecrube konusuyor .. oyle yani bilin istedim, ben bilemedimde daha dogrusu bu lafa fazla kulak asmadim yanildim![]()
milletin kocası tünüyo buraya olur mu olur valla ay paronayak olduk resmenBelki de eltin burda![]()
Bu günler de temkinli olmak lazım eşim telefonumu isteyince bi bahane bulup vermiyorum Ayyy o kaynana konularımı görse acepmilletin kocası tünüyo buraya olur mu olur valla ay paronayak olduk resmen
düşünemiyorum valla seninki de aztripli değil valla amann diyimBu günler de temkinli olmak lazım eşim telefonumu isteyince bi bahane bulup vermiyorum Ayyy o kaynana konularımı görse acep![]()
Korkutma benidüşünemiyorum valla seninki de aztripli değil valla amann diyim![]()
kork kork ki tedbirini alKorkutma beni![]()
Ettiler gelsin de kocaya yakalanmayalım yeter ki![]()
eltiler de hafiyelik yapar az geniş düşün kızEttiler gelsin de kocaya yakalanmayalım yeter ki![]()
En kötü ihtimal burayı bana yasaklarkork kork ki tedbirini al
Kız bugün düşünemiyorum nedense sen de ajan gibi olmuşsun vallaeltiler de hafiyelik yapar az geniş düşün kız
valla umarım bununla kalır inş öğrenmesinde tabi ama öğrenirse fennaEn kötü ihtimal burayı bana yasaklar![]()
ayıpsınKız bugün düşünemiyorum nedense sen de ajan gibi olmuşsun valla![]()
Kız felaket tellalı olmuşsun azıcık pozitif olvalla umarım bununla kalır inş öğrenmesinde tabi ama öğrenirse fennatipi aaynen bu olur bence
sonrada buu sende
önce bu
sonrada bu çok kötüyüm ya
![]()
Hafiyelik miiiiii!! Canim eltimeltiler de hafiyelik yapar az geniş düşün kız
yok bu KK bana yaramadı üstüne regl manyak oldum resmenKız felaket tellalı olmuşsun azıcık pozitif ol![]()
çevir kazı yanmasınHafiyelik miiiiii!! Canim eltim![]()
Kizzzz ayni benim kayinvalideyi anlattinn.. Lannn acaba eltim mi yaziyo dedim!! Bismillahhhhhhh![]()
Ikisinden de uzak dur derim ben. Kv sizi birbirine düşürmeye çalışıyor bence. Ben olsam inadina eltim ile daha samimi olurdum.
Yapman gereken mesafe koy asla sırrını da verme resmi davran