Başlık bulamıyorum buna

Bu cirtcirtlilari istedigi kadar sIkabiliyor insan, kancali nasil olur bilmiyorum, eger onlarinda fazlari varsa kancali da dusunulebilir belki ama ben bikac ay kullanacagim seye cok para vermek istemedim.
Ben 3 ay kullandim dogumlar sonrasi, toparlandi zaten karnim.
Alacaginiz yere de bi danisin bakalim ne diyorlar.
Saglikla alin kucaginiza
Amin inşallah çok sağolun

herkesin bünyesi aynı değildir. rivariva kendiniz demişsiniz hiçbir zaman kilolu olmadım diye.
favelayn da çok çok zayıf olmadığı halde eşi onu bu şekilde görmüş beğenmiş ve evlenmiş.

kimse de ayrıca medyanın dayattığı sözde güzellik normlarına uymak zorunda değil. belki resmini görsek hiç de kocasının dediği kadar kötü durumda olmadığını düşüneceğiz.
yeni doğum yapmış bir kadının iştahının açık olması da normal, emziriyor. iştahı açılmadan emziren de olabilir, dediğim gibi bu bünye meselesi.

"harekete geçmesi" için cesaretlendirmek de karşındakini bile bile kırarak yapılmaz. evlisiniz galiba. sizi göz göre göre kıran bir adamla nasıl aynı yatağa girersiniz söyler misiniz? insan sokaktaki insana bile bu kadar kötü konuşmaz yahu. bunu güzel yolla da söyleyebilir bu adam. bunu da çok iyi bildiğinden zerre şüphemiz yok. peki neden yapıcı değil yıkıcı olmayı seçiyor? mesele kilo değil aslında, asıl mesele bu.

Evet herkesin bunyesi farkli. Ben zor kilo alip, hizli kaybediyorum. Esim hizli kilo alip zor veriyor ama ikimizde dikkat ediyoruz ve fit kalabiliyoruz. Bunun icin dunyanin parasini dökmuyoruz.

Kilolu olmak nasil kotuyse zayif olmakta kötü. Ben istemsiz zayifladigim donem kilo alicam diye kendimi yirttim. 6 ögün hocanin verdigi listedeki yemekleri yemek istahsizsan okadar zor ki, bi onceki yorumda yaziyor. O yemekleri yerken ögüre ögüre yedim, aglayasim geldi ve onca yemeğe ragmen ayda zar zor 1-2 kilo aliyordum. Oturup hicbisey yapmayip bunyem boyle diyip bi köşede aglamadim. biyerden basladim ve başardim bu kadar. Onemli olan baslamak.

Esim bile benim kadar yemiyordu. Ben okadar yesem kac kilo olurdum diyordu bana. Medyaya uymak zorunda degil, bizim begenmemiz de onemli degil. Esi ve kendisi memnun degil zaten onemli olanda bu. 63 ile 68 arasi da fark yok gibi gorunebilir ama gevşediyse çok fark eder.
Ayrica abartmayin yanina yatmazdim bilmem ne sanki sövmüş, hakaret etmis. Alti ustu cocuga annen gibi olma fit ol demis.

Anlayisliyim fakat siz bu konuyu icinizde cok buyutup hassaslastirmissiniz. Agiz, göz, burun gibi bisey degil ki kilo. Degisebilen, alinip verilebilen birsey. Istemek ve baslamakla ilgili.
Bir zamanlar (2 sene once filan) bende fazla zayiflamistim istemeden, olmasi gerekenden daha zayiftim ve cok hoş gorunmuyordu bunun önce ben farkindaydim birinin uyarmasina gerek yok.
Ögüre ögüre zorla yedim, aglayasim geliyordu ama sporumu yaptim ugrastim kendim icin.
Bi laf soyleyince aglamak, bozulmak veya bahane uretmek yerine harekete gecmek lazim dedim. Kilo verme konusunda degil ama alma konusunda ayni surecten gectim fazla kilo nasil kotu gorunuyorsa fazla zayiflikta kotu.
Gercekten algilayamiyorsunuz ben zaten memnun degildim ve nerden biliyorsuniz cabalamadigimi dogumdan ciktigimda 75 idim su an 67 yim cabasiz gtmedi bunlar yani.
Esim bana bunu soylemesede biliyordum ki velev ki dogumdan sonraki kilolar degilde normal zamanda kilo aldim o zaman da bu sekilde soylenmez üslûbu var degil mi konusmanin

Sizde onu eleştirin ozaman. Hamilelik 9 aylık bi süreç,bu sürede aldığın kiloyu mantıken bukadar sürede verebilirsin en kötü ihtimalle bunu söyle bence ruhsuz kocana.
Diğer konu fit olmak için paraya gerek yok.
Esimin bahsettigi dogumdan hemen sonra da fit olabilen kişilerdi ve arastirdim pasif jimlastik seanslari ile hızlı sıkılaşma yapmışlar paradan kastım buydu yani .
Yoksa deiger turlu haklisiniz elbette caba ile olabilir

Gercekten algilayamiyorsunuz ben zaten memnun degildim ve nerden biliyorsuniz cabalamadigimi dogumdan ciktigimda 75 idim su an 67 yim cabasiz gtmedi bunlar yani.
Esim bana bunu soylemesede biliyordum ki velev ki dogumdan sonraki kilolar degilde normal zamanda kilo aldim o zaman da bu sekilde soylenmez üslûbu var degil mi konusmanin

Ee madem zayiflama surecine basladiniz cabaliyorsunuz niye bu kadar hassassiz? Esinize deseydiniz veriyorum zaten gordugun uzere ne kadar hızlı olmasini bekliyorsun? Diye. Gerci ben olsam şakaya vururdum. Ortada bir hakaret asagilama yok bence. Buyutmeyin. 2-3 ayda cok rahat 5 kilo verilir zaten

Evet herkesin bunyesi farkli. Ben zor kilo alip, hizli kaybediyorum. Esim hizli kilo alip zor veriyor ama ikimizde dikkat ediyoruz ve fit kalabiliyoruz. Bunun icin dunyanin parasini dökmuyoruz.

Kilolu olmak nasil kotuyse zayif olmakta kötü. Ben istemsiz zayifladigim donem kilo alicam diye kendimi yirttim. 6 ögün hocanin verdigi listedeki yemekleri yemek istahsizsan okadar zor ki, bi onceki yorumda yaziyor. O yemekleri yerken ögüre ögüre yedim, aglayasim geldi ve onca yemeğe ragmen ayda zar zor 1-2 kilo aliyordum. Oturup hicbisey yapmayip bunyem boyle diyip bi köşede aglamadim. biyerden basladim ve başardim bu kadar. Onemli olan baslamak.

Esim bile benim kadar yemiyordu. Ben okadar yesem kac kilo olurdum diyordu bana. Medyaya uymak zorunda degil, bizim begenmemiz de onemli degil. Esi ve kendisi memnun degil zaten onemli olanda bu. 63 ile 68 arasi da fark yok gibi gorunebilir ama gevşediyse çok fark eder.
Ayrica abartmayin yanina yatmazdim bilmem ne sanki sövmüş, hakaret etmis. Alti ustu cocuga annen gibi olma fit ol demis.
Ya cok merak ediyorum dogum yaptiniz mi ve cok zayif kisiler mi hamile kaldiginda karni pat diye duzelmiyor eger operasyon gecirmediler ise. Fizyolojik yapi değişiyor çünkü

Ee madem zayiflama surecine basladiniz cabaliyorsunuz niye bu kadar hassassiz? Esinize deseydiniz veriyorum zaten gordugun uzere ne kadar hızlı olmasini bekliyorsun? Diye. Gerci ben olsam şakaya vururdum. Ortada bir hakaret asagilama yok bence. Buyutmeyin. 2-3 ayda cok rahat 5 kilo verilir zaten
Kilo veriyorum evet sorun o degil esimin soyleme şekli lütfen bu sefer anlayin lutfen.

Ne değişik ülke arkadaş ya.
Kadincagiz daha yeni doğum yapmış. Hemen anında fit olmasi bekleniyor. Bu ülkede hersey kadına nedense erkek kilo alırsa Türk kası oluyor.

Doğumdan sonra bile fit olacak hatun olsam senin gibi odunla mi evlenirdim deseydin :D

Daha 4 ay olmuş bismillah. Begenmeyecektiyse çocuk da yapmayacaktı. Her zaman diri vücutla dolaşırdin o vakit.

Bu arada kocan için değil ama kendi psikolojin için jillian 30 day shred videolarını tavsiye ederim. Günde yarım saat sporla 1 ayda taş gibi olursun.

Esimin bahsettigi dogumdan hemen sonra da fit olabilen kişilerdi ve arastirdim pasif jimlastik seanslari ile hızlı sıkılaşma yapmışlar paradan kastım buydu yani .
Yoksa deiger turlu haklisiniz elbette caba ile olabilir
Hamileliğim boyunca 22 kilo aldım. Doğumdan yaklaşık 40 gün sonra 2-3 kilo fazlam vardı ve karnım gayet düZdü. 1-2 ay içinde hamilelik öncesi halime döndüm hatta eksilere indim. Spor,sıkılaşma vs hiçbişey yapmadım. O yüzden paraya gerek yok dedim.

Hamileliğim boyunca 22 kilo aldım. Doğumdan yaklaşık 40 gün sonra 2-3 kilo fazlam vardı ve karnım gayet düZdü. 1-2 ay içinde hamilelik öncesi halime döndüm hatta eksilere indim. Spor,sıkılaşma vs hiçbişey yapmadım. O yüzden paraya gerek yok dedim.
Keşkw herkes sizin gibi olsa o zamam ne diyim

Doğumdan sonra bile fit olacak hatun olsam senin gibi odunla mi evlenirdim deseydin :KK70:

Daha 4 ay olmuş bismillah. Begenmeyecektiyse çocuk da yapmayacaktı. Her zaman diri vücutla dolaşırdin o vakit.

Bu arada kocan için değil ama kendi psikolojin için jillian 30 day shred videolarını tavsiye ederim. Günde yarım saat sporla 1 ayda taş gibi olursun.
Be dediğiniz gerçekten ise yarıyor mu ?
Yararsa size çok dua edicem :dua:

Çok biliyorsa masraftan kacinmasin, açsın kesenin ağzını da bu konuda size çözüm bulsun. Diyetisyen aylık 250 -300 TL. Personel training dediğimiz şey de gündüz iş saatlerinde 300 TL olsa ayda 600-700 bir bütçe ayiriversin.

Kadın yeni doğum yapmış bukadar kolay değil kilo vermek ilk aylarda doğum yapmamışsinz belliki bukadar yukarıdan attığına göre uzmanlar bile ilk altı ay kilo vermeye çalışmayın diyor iki yıl falan olsaymis doğum yapalı yorumunuzda çok haklısiniz derdim bukadar sürede nasıl veremediniz falan diye yorum yapardm ama daha dört ay yani el insaf kadın bebeğemi alissin kilolarla mi uğraşsın
İnsanlar hamile kalıyor ve 20 kilo alıyor ya normal mi bu ?
Hiç doğurmadım ama bir gün doğurursam yedikçe yemem sağlıklı beslenirim kiloda almam
Annem bana hamileyken 12 kilo almış .dikkat edersen fazla almazsın .çıcuk doğuncafa vermiş olursun zaten
Ama herkesin bahanesi var yok süt olsun yok bilmem ne diye yedikçe yiyorlar sonra eşim beğenmiyor diye konu açıyorlar
Ben eş için değil kendime saygımdan dolayı dikkat ederim.
Sağlıklı beslenmeyi öğrenmeli bir insan
Eşinin yaptığı kabalık o ayrı ona yorum yapmadım ama bir insan bile isteye yiyip şişip sonra şikayet etmesini anlamıyorum..

benimde hafif gobegim var zayifim ama sadece biraz gobegim var.esim ciddi bi sekilde gobegini eritmezsen birakirim seni diyo ama ben hic tinlamiyorum.birakirsan birak benden guzelini bulamazsin diyip guluyorum.o cildiriyo:)

Be dediğiniz gerçekten ise yarıyor mu ?
Yararsa size çok dua edicem :dua:

Yarıyor canım hatta kadınlar kulübünde bununla ilgili başlık var orada yapan arkadaşların ölçülerindeki değişimi görebilirsin. zezeozge zezeozge var mesela o da sezeryan olmuş ve bebisi seninki kadarken başladı. Bir de emziren annelerin zayıflama topigi var oraya da takilabilirsin bebeğini emziriyorsan :)

"Evlenince ayılaşan koca" başlığı nasıl sizce?

Yanında "oyy umarım kızım senin gibi eşine yersiz ve gevşek şakalar yapan bir kütükle evlenmez" diyin.

Ayrıca eşiniz için değil ama; siz kendinizi bu şekilde beğenmiyorsanız, bir an önce kilo vermeye bakın.

Yarıyor canım hatta kadınlar kulübünde bununla ilgili başlık var orada yapan arkadaşların ölçülerindeki değişimi görebilirsin. zezeozge zezeozge var mesela o da sezeryan olmuş ve bebisi seninki kadarken başladı. Bir de emziren annelerin zayıflama topigi var oraya da takilabilirsin bebeğini emziriyorsan :)
Evet ben başladım Shred dikişlerimi çok zorlamada yapabildiğim hareketleri yaptım ve baya fark ettiriyor hayatta herşeyden önce kendin için yaşayacaksın

Back
X