Başlık bulmakta zor işmiş vesselam...

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için evet benim doktorumda şu an sezeryanlik bir durumun yok dedi normal doğum taraftarı oda. İnşallah bende doğsun da '' yaaaa hakkaten korkacak bişey yokmuş bu nedir ki getirin bir iki tane daha doğuracam '' diye söylenirim

Durdum durdum 34.haftada çatladim minik bitaneydi akşam Karnım açık yatarken eşim şuradanda çatlamis dedi...herşey çok değişti koltuk altım ,göbek deliğim, malum yer koyulasti. ..tansiyon sorunu çıktı ve korkuyorum. ...Ayrıca hamilelik hiç filmlerdeki gibi değilmiş...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Tansiyon durumu önemli bu haftalarda.. İhmal etmeyin rahat olun yapacak bişey yok işte çatlıyorlar kendini bilmez hücreler garip şeyler oluyor vücutta..

Duygularınızı çok güzel dile getirmişsiniz Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına , kucağımıza almayı nasip etsin.

Duygularınızı çok güzel dile getirmişsiniz Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına , kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin inşallah hepimize.. Sizinkide derinden derinden geliyor 27. hafta sonra 35 bir bakmışsınız ki ciyak ciyak

Amin amin. Böyle hikayeler okumak beni cesaretlendiriyor inanın.. Çok mutlu oluyorum..

Rabbim nazarlardan korusun senide bebeğinide... İnşallah sorunsuz doğum yaparsın

Ne güzel anlatmışsınız okurken gülümsedim :)İnşallah güzel bir doğum geçirip minik prensesi kucağınıza alırsınız :)

Ne kadar güzel anlatmışsın...
Hep böyle yaz olur mu, çok merak ediyorum bir hamilenin neler yaşadığını
Kardeşlerimin hamileliklerini gördüm ama hep şikayet aman dedim hiç sevimli değilmiş =))
Allah nazardan saklasın, sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…