Başlık bulmakta zor işmiş vesselam...

gözlerim dolmak üzere

maşallah canım benim Allah sağlıkla hayırla kucağına almanı da nasip etsin. Eşinle yavrunla ömür boyu mutluluklar

Bu da farklı bir bakış açısı.. Hayırlısı ne diyeyim soğuma sebeplerinden biri olduğum için üzgünüm de tabii

Annelik gibi kutsal birsey yok Rabbime şükür ki banada tattirdi 1 yil once hayatimda en iyi yaptiğim şeydir kizim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bizde bu evrelerden gectik ben catlaklarima oturup anladigim dahi olmustur ama kizim fogduktan sonra catlaklari gordukce gülüyorum kizimdan hatira diye. Seni seven onlarla sevsin seni sen olduğun icin sevsin.
Duygularini cok guzel kakeme almişsin cogumuza tercuman oldun emeğine saglik.

Teşekkür ederim. . Oyle evet bende kızımdan hatıra olarak göreceğim onları. . Hala kızım deyince içim bir garip oluyor. Çok feci duygusalım delice bu aralar

tatlı heyecanlar farklı hoş duygular için kıpır kıpır. Hayatının dönüm noktası ne güzel.
Bende yasamak istiyorum cok istiyorum bn de bu duygulara kapılmak istiyorum ne olur bana içinden geçen bir duayı okur musun bnde anne olayım 7 aydır bekliyorum 11 aylık evliyim ismim hanife

bu arada hayırlı doğumlar Allah ım tamamına erdirsin
saglıkla dünyaya getir bebişini insallah annesiiii

Teşekkür ederim. . Oyle evet bende kızımdan hatıra olarak göreceğim onları. . Hala kızım deyince içim bir garip oluyor. Çok feci duygusalım delice bu aralar

Normal bu duygusallik ben kizim dogunca ginlerce esimi ve kizimi uyrken seyredip dualar edip ağlamışımdır...

annelik daha bebek doğmadan fedakarlık gerektiriyor

ben de bugün hamile olduğumu öğrendim.ilk hamilelğimdeki gibi sevinemiyorum da...korkuyorum herhalde.haşimato hastasıyım o yüzden...
zaten öğrendiğim gibi hemen tiroid tahlilleri için randevu aldım.inşallah bir sıkıntı olmazsa ardındanda kadın doğuma gideceğim.daha eşim bilmiyor.yarın ''al, çocuğundan...'' diye bir mektup vereceğim.o kızımızın ona yazdığı mektup sanacak ama sonundaki 9 ay sonra kavuşmak dileğiyle yazısını görünce bakalım ne yapacak.inş herşey yolunda giderse kızıma da mektup vereceğim ama kimden olduğunu söylemeyeceğim.o da sonlarına doğru annesinin karnından seslenen kardeşi olduğunu anlayacak.
ayy kusura bakma annem ve ablam dışında kimseye söylemediğim için böyle konunuda sabote ettim heyecanıma ver.Allah sana da kolaylık versin,sağlıklı bir şekilde doğurup büyütürsün yavrunu inşaallah

Rabbim sizede nasip etsin bu duyguları insallah .

Bir miniğim var Allah bağışlarsa dhaa 7aylık hatta uyuttum şimdi uyandı ağlıyor içerde:) O anları tekrar yaşamak için öyle sabırsızım ki öyle iyi anlıyorum ki yazdıklarını..kucağına alınca öyle bir duyguyu asla yaşamadığını anlayacaksın,,Öyle başka, öyle güzel ki gerçi güzel demek biraz hafif kaldı..

Dua ettim arkadaşım. İnşallah ismen devam edeceğim Allah gönlünüze ferahlık versin..

Çoookk güzel anlatmissin hissettiklerini yazdiklarinda gozumde cok tatli bi hamiş canlandi ..icimden sevgilimi arayip haddiiiii evlenelimmmm anne olasimm var demek geldi :)))) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah ...

yok ne kusuru.. Allah büyüktür arkadaşım. Benimde bir hastalık yüzünden bebeğimde çıkar mı çıkmaz mı diye endişelerim var. Ama doğmadan bilemeyeceğim. Seni anlıyorum. Allah şifa versin hepimize.. Güzel bir gün olacak yarın senin için desene inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…