• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulmakta zor işmiş vesselam...

gözlerim dolmak üzere :49:

maşallah canım benim Allah sağlıkla hayırla kucağına almanı da nasip etsin. Eşinle yavrunla ömür boyu mutluluklar :16:

:1::1::1: Bu da farklı bir bakış açısı.. Hayırlısı ne diyeyim soğuma sebeplerinden biri olduğum için üzgünüm de tabii :17::17::17:

Annelik gibi kutsal birsey yok Rabbime şükür ki banada tattirdi 1 yil once hayatimda en iyi yaptiğim şeydir kizim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bizde bu evrelerden gectik ben catlaklarima oturup anladigim dahi olmustur ama kizim fogduktan sonra catlaklari gordukce gülüyorum kizimdan hatira diye. Seni seven onlarla sevsin seni sen olduğun icin sevsin.
Duygularini cok guzel kakeme almişsin cogumuza tercuman oldun emeğine saglik.

Annelik gibi kutsal birsey yok Rabbime şükür ki banada tattirdi 1 yil once hayatimda en iyi yaptiğim şeydir kizim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin bizde bu evrelerden gectik ben catlaklarima oturup anladigim dahi olmustur ama kizim fogduktan sonra catlaklari gordukce gülüyorum kizimdan hatira diye. Seni seven onlarla sevsin seni sen olduğun icin sevsin.
Duygularini cok guzel kakeme almişsin cogumuza tercuman oldun emeğine saglik.
Teşekkür ederim. . Oyle evet bende kızımdan hatıra olarak göreceğim onları. . Hala kızım deyince içim bir garip oluyor. Çok feci duygusalım delice bu aralar:43::43::43:

Teoman ın musikileri eşliğinde bir iç dökme durumu. Bir kaç cümle... http://www.youtube.com/watch?v=0D6gXosFprw

Hayatımda ilk kez hamileyim :1: Hayatımda ilk kez bana aşkı tattıran eşimden.. Hayatımda ilk kez 55 kilonun üzerindeyim.. Çılgınca benim için.. Bu yüzden dombik nickim.. Penguen gibi yürüyorum.. Geceleri uyuyamıyorum. Uyusam sağımdan soluma dönemediğim için omuzlarım sızlıyor. Eşime bakıp fosur fosur uyuduğu için onu acayip kıskanıyorum o an.. :51: Sonra birşey bulup onu uyandırıp uykusunu bölüyorum :1:
Pazar günü rüyamda sarı kiraz gördüm böyle kocaman kocaman iyice yetişmiş.. Yerken yerken.. Sonra bir uyandım omzum sızlıyor yine.. O gün market market sarı kiraz aradık.. Bulamadık.. Geçen günde limonlu dondurma aradık gecenin bir saatinde..
Bu aralar enfeksiyon yüzünden hep hastane yollarındayım. Çok şükür ki değerlerim düşüyor artık. Ama sürekli kontrol yoruyor insanı.. Geçen gün nst de hamile annenin biri oo senin karnın küçücükmüş dedi. Aynı haftadaymışız onun karnı çok büyümüştü.. Bende bilmem ben her daim kocaman görüyorum onu dedim. Olumsuz bir durum mu acaba küçük karınlı olmak diye düşünmeden geçemedim..
Vajinal muayene olmaktan çok korkuyordum. Hayatta olamam diyordum geçen hafta enfeksiyon yüzünden doktor hop diye alttan bakmamız lazım dedi. Dizlerim titredi. Ama dedim doktor gerekli dedi.. El mecbur asistanın yardımıyla o acayip şeye çıktım aman ne rahatmış burası diye geçirdim içimden. Sonra muayene esnasında eşimin ismini zikrettim doktorun her müdahalesinde.. Gel kurtar beni zihniyetiyle. Oda garibim kapının diğer ucundan burdayım yanındayım diye moral veriyor :1: Rezilde oldum böylelikle.. :1::1:
Karnımda değilde bacaklarımda çok çatlaklar oluştu.. Ben ki bacaklarımı vücudumu seven beğenen birisiydim ama şimdi bacaklarıma baktıkça çok canım yanıyor.. Eşime bak ne hale geldim dediğimde geçer geçer doğumdan sonra diyor ama sanırım o da biliyor geçmeyeceğini bende biliyorum geçmeyeceğini. Moral veriyor canım benim. Ben seviyorum onları diyor. Kızımızı taşıyorsun sen olacak tabi onlar diyor..:49:
Doğum yaklaşıyor iki güne bir rüyalarımda doğum yapıyorum Allah hayırlara getire :emir_bebek::emir_bebek::40::40:

Tüm bu sıkıntılar kızım rahat olsun diye. Allah sağlıkla sıhhatle versin kucağıma diye. Şikayet değilde bir iç dökme durumu işte...

tatlı heyecanlar farklı hoş duygular için kıpır kıpır. Hayatının dönüm noktası ne güzel.
Bende yasamak istiyorum cok istiyorum:16: bn de bu duygulara kapılmak istiyorum ne olur bana içinden geçen bir duayı okur musun bnde anne olayım 7 aydır bekliyorum 11 aylık evliyim ismim hanife :25: :25: :25:

bu arada hayırlı doğumlar Allah ım tamamına erdirsin
saglıkla dünyaya getir bebişini insallah annesiiii :nazar:

Teşekkür ederim. . Oyle evet bende kızımdan hatıra olarak göreceğim onları. . Hala kızım deyince içim bir garip oluyor. Çok feci duygusalım delice bu aralar:43::43::43:

Normal bu duygusallik ben kizim dogunca ginlerce esimi ve kizimi uyrken seyredip dualar edip ağlamışımdır...

annelik daha bebek doğmadan fedakarlık gerektiriyor

ben de bugün hamile olduğumu öğrendim.ilk hamilelğimdeki gibi sevinemiyorum da...korkuyorum herhalde.haşimato hastasıyım o yüzden...
zaten öğrendiğim gibi hemen tiroid tahlilleri için randevu aldım.inşallah bir sıkıntı olmazsa ardındanda kadın doğuma gideceğim.daha eşim bilmiyor.yarın ''al, çocuğundan...'' diye bir mektup vereceğim.o kızımızın ona yazdığı mektup sanacak ama sonundaki 9 ay sonra kavuşmak dileğiyle yazısını görünce bakalım ne yapacak.inş herşey yolunda giderse kızıma da mektup vereceğim ama kimden olduğunu söylemeyeceğim.o da sonlarına doğru annesinin karnından seslenen kardeşi olduğunu anlayacak.
ayy kusura bakma annem ve ablam dışında kimseye söylemediğim için böyle konunuda sabote ettim heyecanıma ver.Allah sana da kolaylık versin,sağlıklı bir şekilde doğurup büyütürsün yavrunu inşaallah

tatlı heyecanlar farklı hoş duygular için kıpır kıpır. Hayatının dönüm noktası ne güzel.
Bende yasamak istiyorum cok istiyorum:16: bn de bu duygulara kapılmak istiyorum ne olur bana içinden geçen bir duayı okur musun bnde anne olayım 7 aydır bekliyorum 11 aylık evliyim ismim hanife :25: :25: :25:

Rabbim sizede nasip etsin bu duyguları insallah .

Bir miniğim var Allah bağışlarsa dhaa 7aylık hatta uyuttum şimdi uyandı ağlıyor içerde:) O anları tekrar yaşamak için öyle sabırsızım ki öyle iyi anlıyorum ki yazdıklarını..kucağına alınca öyle bir duyguyu asla yaşamadığını anlayacaksın,,Öyle başka, öyle güzel ki gerçi güzel demek biraz hafif kaldı..

Dua ettim arkadaşım. İnşallah ismen devam edeceğim Allah gönlünüze ferahlık versin..

Çoookk güzel anlatmissin hissettiklerini yazdiklarinda gozumde cok tatli bi hamiş canlandi ..icimden sevgilimi arayip haddiiiii evlenelimmmm anne olasimm var demek geldi :)))) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah ...

annelik daha bebek doğmadan fedakarlık gerektiriyor

ben de bugün hamile olduğumu öğrendim.ilk hamilelğimdeki gibi sevinemiyorum da...korkuyorum herhalde.haşimato hastasıyım o yüzden...
zaten öğrendiğim gibi hemen tiroid tahlilleri için randevu aldım.inşallah bir sıkıntı olmazsa ardındanda kadın doğuma gideceğim.daha eşim bilmiyor.yarın ''al, çocuğundan...'' diye bir mektup vereceğim.o kızımızın ona yazdığı mektup sanacak ama sonundaki 9 ay sonra kavuşmak dileğiyle yazısını görünce bakalım ne yapacak.inş herşey yolunda giderse kızıma da mektup vereceğim ama kimden olduğunu söylemeyeceğim.o da sonlarına doğru annesinin karnından seslenen kardeşi olduğunu anlayacak.
ayy kusura bakma annem ve ablam dışında kimseye söylemediğim için böyle konunuda sabote ettim heyecanıma ver.Allah sana da kolaylık versin,sağlıklı bir şekilde doğurup büyütürsün yavrunu inşaallah

yok ne kusuru.. Allah büyüktür arkadaşım. Benimde bir hastalık yüzünden bebeğimde çıkar mı çıkmaz mı diye endişelerim var. Ama doğmadan bilemeyeceğim. Seni anlıyorum. Allah şifa versin hepimize.. Güzel bir gün olacak yarın senin için desene inşallah :46::46:

Back
X