Başlıksız konu acacam.

Yok olay çıkartırsan bide kendi aralarında konuşurlar baya sinir bozucu olur senin için. Onu boşver. Aslında götüne takmasan başka diyarlara süzülsen olmaz mı? Şimdi 3lü planlar yapsan bilemedim uğraşmaya değer mi? Ama sen takmazsan gör bak birinden biri gelicek
Demi,hiç takmamisim gibi yine konuşmaya devam etmek. Onlar kim ki zaten,hiç.

Ya çok tatlısınız 😁 Eğer görüştüğünüz herkesi elinizden almaya çalışıyorsa görümcenize hedef saptırın bence. Olmasa da olur başka bir arkadaşınızla daha sık görüşmeye başlayınca görümceniz arkadaşınızdan vazgeçip ona yanlar büyük ihtimalle. Siz de ilişkinize mutlu mesut devam edersiniz 😁😁

Merhaba kk,
Görümcem ve yakın arkadaşım benim sayemde tanıştılar. Şimdi benden daha samimi gelip gidip her gün arasip gorusuyolarlar,fena bozuluyorum. Lakin belli edemiyorum,cool havamdan çıkamıyorum huyum kurusun. Ama içim içimi yiyor. Yazacak başka bir şey bulamadım 🙄
Konu bitti __ the and__
Öyle olmayan bir arkadaşlık görmedim
Ben artık kimseyi kimseyle tanıştırmamaya krar verdim

Merhaba kk,
Görümcem ve yakın arkadaşım benim sayemde tanıştılar. Şimdi benden daha samimi gelip gidip her gün arasip gorusuyolarlar,fena bozuluyorum. Lakin belli edemiyorum,cool havamdan çıkamıyorum huyum kurusun. Ama içim içimi yiyor. Yazacak başka bir şey bulamadım 🙄
Konu bitti __ the and__

Yaşadığın durum gayet normal. Ben olsam ben de kıskanırdım :) Ama tecrübelerime dayanarak, bu tarz başlayan ilişkilerin çok uzun sürmediğini söyleyebilirim. Yakında görümcen ve arkadaşın küçük bir konu üzerinde tartışırlar vb. bir şey olur merak etme... Sonra eskisi gibi olursunuz arkadaşınla...

dostuna anlatma sırrı oda gider postuna.. çok doğru tespit.
yakın arkadaşın dediği kişi görümcene herşeyi anlatiyordur.
çok güvenirsin anlatir.dost most kalmadi dünyada.

benim kuzende gelinim de yakın arkadaş :) zaten abimi kuzen taniştirdi :)
nikah şahidini ona yaptırsaydin hakkı vardi dedim abimi sıkıştırdım:)

Kız bırak naparsa yapsın iki çatlak. Sen kendine yeni pampa bul. Sonra görümcen e hadi sende bize takıl derse en samimi arkadaşın olan nankör yello..zla. Ay yok ben arkadaşla cıkıcam dersin. Hep öyle de boy boy resim at instayaa. 👻👻 Ama sakın aynı hatayı yapma sakın onlarla tanıştırma.
😁😁😁

Uzaktan aman ne var salla gitsin diyesi geliyor insanin ki gercekten de oyle. Hayatta ne dertler var bunu takmamak lazim.Ben olsam belki ben de bozulurdum ama bosver sen de baskalariyla takil. Cek kendini biraz,amaaaan.

Kız bırak naparsa yapsın iki çatlak. Sen kendine yeni pampa bul. Sonra görümcen e hadi sende bize takıl derse en samimi arkadaşın olan nankör yello..zla. Ay yok ben arkadaşla cıkıcam dersin. Hep öyle de boy boy resim at instayaa. 👻👻 Ama sakın aynı hatayı yapma sakın onlarla tanıştırma.
😁😁😁
Bir daha tövbe ettim zaten,bugün başka ardasla bol bol paylaşım yaptım. Çatlasın adi

Back
X