Başlıksız konu acacam.

Kendime yorum yapayım,olmazsa.
Sana ne,insanlar seni istemiyor olamaz mi? Demek ki onları iten bir şey var sen de,kendini sorgula bence.
acımasızca bir yorum olmuş:D
hiç katılmıyorum:) herkes farklı insanlarla anlaşabilir istememek kadar uçlarda bir talebi olduklarını sanmıyorum sadece bazı açılardan daha iyi uyuşmuş olabilirler, çıkar ilişkisi bile olabilir bir yerinde...bilemezsiniz:)

acımasızca bir yorum olmuş:KK70:
hiç katılmıyorum:) herkes farklı insanlarla anlaşabilir istememek kadar uçlarda bir talebi olduklarını sanmıyorum sadece bazı açılardan daha iyi uyuşmuş olabilirler, çıkar ilişkisi bile olabilir bir yerinde...bilemezsiniz:)
Bence görümcem beni kıskanıyor 😌😌

Böyle onu arkadaş olduğuna pişman edecek başka bir arkadaşınız varsa onunla tanıştırın madem iflahı kesilsin. 🤔

Söyle simdi..
Bu benim basima her zaman gelir
Söyle birsey tatlim yaa, simdi öhöm öhöm..
Ben cok süper bir insanim simdi, kendimi övüyorum evet, burada rahat olmayacam da nerede olacagim
Bu enerjim yanimda olan insana kendini iyi hissettirmiyor
Akilliysa ne ala benimle iletisimde olup bundan faydalanir
Ama dedigim gibi herkesin harci degildir bu, senden iyi olani kabul edip örnek almak
Ben mesela benden iyi bir arkadas bulsam pacasindan ayrilmam, yok mu dolu ama bana denk gelmiyor
Mesela bir yazar arkadas olsa, o anlatsin sen dinle
Neyse iste herkes kendi dengiyle oturup kalkar
Mesela ben dedikodu yapmam, kiz benimle ne yapsin ona öyle bir insan lazim ben sikarim
O da gidiyor kendi gibi bir insan buluyor
Ama astim ben de bunlari, keyfime bakiyorum, cayimi aliyorum iciyorum falan
Tabi ilk tpekim vay yellozlar oluyor ama sonra geciyor
Ben yine kendi yoluma

Söyle simdi..
Bu benim basima her zaman gelir
Söyle birsey tatlim yaa, simdi öhöm öhöm..
Ben cok süper bir insanim simdi, kendimi övüyorum evet, burada rahat olmayacam da nerede olacagim
Bu enerjim yanimda olan insana kendini iyi hissettirmiyor
Akilliysa ne ala benimle iletisimde olup bundan faydalanir
Ama dedigim gibi herkesin harci degildir bu, senden iyi olani kabul edip örnek almak
Ben mesela benden iyi bir arkadas bulsam pacasindan ayrilmam, yok mu dolu ama bana denk gelmiyor
Mesela bir yazar arkadas olsa, o anlatsin sen dinle
Neyse iste herkes kendi dengiyle oturup kalkar
Mesela ben dedikodu yapmam, kiz benimle ne yapsin ona öyle bir insan lazim ben sikarim
O da gidiyor kendi gibi bir insan buluyor
Ama astim ben de bunlari, keyfime bakiyorum, cayimi aliyorum iciyorum falan
Tabi ilk tpekim vay yellozlar oluyor ama sonra geciyor
Ben yine kendi yoluma
Şimdi ben de eglencenkiyim Allah için,onları gorwen fena sıkıcı tipler. İkisi de ayrı ayrı uyuzun teki,hayatımda istemedigim insanlar aslına bakarsan ama boyke yapmaları zoruma gitmesi değil. 😔 Ben bir de fena gıybet yaparim 😒

Şimdi ne yapayım? Olay çıkarsam kıskanç diyecekler,cikarmazsam sinir küpü 🙄
Yok olay çıkartırsan bide kendi aralarında konuşurlar baya sinir bozucu olur senin için. Onu boşver. Aslında götüne takmasan başka diyarlara süzülsen olmaz mı? Şimdi 3lü planlar yapsan bilemedim uğraşmaya değer mi? Ama sen takmazsan gör bak birinden biri gelicek

Merhaba kk,
Görümcem ve yakın arkadaşım benim sayemde tanıştılar. Şimdi benden daha samimi gelip gidip her gün arasip gorusuyolarlar,fena bozuluyorum. Lakin belli edemiyorum,cool havamdan çıkamıyorum huyum kurusun. Ama içim içimi yiyor. Yazacak başka bir şey bulamadım 🙄
Konu bitti __ the and__
Olur öle seyler.Ataların bi lafı var hızlı koşan atla ılgılı.Ama 2 sıde ıyı ınsanlarsa frekansları tutmus olabılır.Yapacak bısey yok.

Back
X