BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umrumda olan birsey yok zaten evin zaten 4 üyesi eşimle beraber 5 üyesi oldu en azından biri gelebilirdi bir kadın dimi
İşte ben de onu diyorum, siz niye diğer kadınların olduğu yere gitmediniz? Neden siz değil de onlar sizin olduğunuz yere gelmeli? Tek başınıza bir odada oturmak sizin tercihinizmiş, başkalarını suçlamayın. Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz konunuza yapılan yorumlara bile verdiğiniz cevapların paçasından alınganlık akıyor.

Hormon o hormon....trip yapılacak bir durum yok. Ya ortama uyum sağlıyacaksınız yada karnınızı doyurup takılacaksınız .
"Ben saksı değilim " moduna gerek yok
Bişey yok muş gibi davranın

Ee sizde gidip otursaydınız yanlarına ne saçma tripler bunlar yada inseydiniz düzgünce olaysiz bir şekilde evinize .Allahım bu prenses sendromu mahvediyor türk kadınlarını ya .

İşte ben de onu diyorum, siz niye diğer kadınların olduğu yere gitmediniz? Neden siz değil de onlar sizin olduğunuz yere gelmeli? Tek başınıza bir odada oturmak sizin tercihinizmiş, başkalarını suçlamayın. Gereksiz alınganlık yapıyorsunuz konunuza yapılan yorumlara bile verdiğiniz cevapların paçasından alınganlık akıyor.
😊

Ya bu konunun sahibi tam olarak ne istiyor anlamadım.9 sayfadır neredeyse herkes aynı şeyi söylüyor,ısrarla kendinizi savunuyorsunuz.Madem özeleştiri yapmayacaksınız,neden konu açıyorsunuz ? Ya da neden soruyorsunuz,dert mi hormon mu diye.Yanlış düşünüyorsunuz diyoruz,hala açıklıyorsunuz.

😊 konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz 😊
Işte biz suna sasiriyoruz hanimefendi kendinize neden icerde unutulan bir esya muamelesi yapiyorsunuz ne gerek var yani orda garip garip tek basiniza duracaginiza iceri girerdiniz medeni bir sekilde ustunuz basiniz kapali sonucta ha yada asiri mahrem cok mahrem inanilmaz mahrem ya diyorsanız evinize inseydiniz iyi akşamlar dileyip kendinize gereksiz dert yaratmışsınız.

Işte biz suna sasiriyoruz hanimefendi kendinize neden icerde unutulan bir esya muamelesi yapiyorsunuz ne gerek var yani orda garip garip tek basiniza duracaginiza iceri girerdiniz medeni bir sekilde ustunuz basiniz kapali sonucta ha yada asiri mahrem cok mahrem inanilmaz mahrem ya diyorsanız evinize inseydiniz iyi akşamlar dileyip kendinize gereksiz dert yaratmışsınız.
Indim hanfendi onu da yaptım yolcu eden bile olmadı kendim çıkıp gittim kapıları açıktı biride kalkıp neyse ben bişey demicem😊

Herkes size olayı abartıp kv ve görümcenize boşuna trip atıp da tatsızlık yaşamayın diyor. Siz hala "yanıma gelmediler, yaşıyor mu diye bakmadılar, yemek getirmediler" diyorsunuz. Ne diyelim ki o zaman. Trip atın hatta kavga falan da edin çok istiyorsanız.

belki biz aşşırııı namuslu olmadığımız için anlamıyoruzdur. eşimin akrabası olan yaşıtım insanlar gelse, eşimin anne ve kızkardeşi de orda olsa çok rahat giderim otururum, arada sohbete katılırım. ki katılıyorum da.
böyle kendime kaşıkçı elması muamelesi yapıp diğer odada tek oturup insanlar kek getirmedi diye içlenmem.
(bundan point toplamak isteyen insanlar olması çok tuhaf ya, eşe mesaj atmalar falan)

Indim hanfendi onu da yaptım yolcu eden bile olmadı kendim çıkıp gittim kapıları açıktı biride kalkıp neyse ben bişey demicem😊

Kaç senedir bu insanlarla yan yanasınız,artık ailedensiniz hanımefendi.Beni uğurlamadılar,giderken hoşçakal demediler falan,bunlar şart değil artık sizin için,her gün görüşüyorsunuz zaten.Samimiyet oluşmuştur artık,anlatabiliyor muyum ? Bu kadar uzak durmayın insanlardan da.

Yo
Herkes size olayı abartıp kv ve görümcenize boşuna trip atıp da tatsızlık yaşamayın diyor. Siz hala "yanıma gelmediler, yaşıyor mu diye bakmadılar, yemek getirmediler" diyorsunuz. Ne diyelim ki o zaman. Trip atın hatta kavga falan da edin çok istiyorsanız.
Bütün yorumları okuyup sonra mı cevap yazdınız yoksa kendiniz mi paragraf olusturdunuz bana mesaj geliyorsa ben ona göre cevap vermem gerekiyor a ya b diyemeyiz kaldı ki kendimi güzel savunurum kavga vs de nedir bir cevap veririm biter gider sadece burdan nasıl biter fikir alırım diye düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X