BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gor
Görümce kuzenine nasılsın bile die soramaz hani şey vardır ya biri bi dağın ötesinde biri bi dağın ötesinde slm as bitti tanımıyor ki yanında durması mantıklı olsun

Her söylenene bir bahaneniz bir cevabınız var. Şöyle diyelim o zaman belki rahatlarsınız; görümceniz sizin yanınızda oturmaktansa tanımadığı konuşmadığı kuzeninin yanında oturmayı bile tercih etmiş. Oldu mu?

Seninle aynı hassasiyetleri paylaşıyorum kardeşim, burada yok saçma sapan, yok nereden çıkıyor böyle şeyler diyenlere hiiiç takılma, bilmiyorlar çünkü. Gerçekten bilmiyorlar, bilselerdi böyle laflar söylemezlerdi. Konuna gelince tercihlerimi in bazı sonuçları var, bunları olağan göreceğiz. Kayınvaliden ve görümcen yanına gelebilirdi ama senin gibi değillerse ya da onlar açısından mahremiyet sorunu yoksa gelmemeleri normal. Relax ol bu konularda, özellikle dışlanmadığın sürece bil ki tercihlerinin sonuçları böyle.
Yorum yapıyorlar saygı duyuyorum da konuyu niye saptilar onu anlamadım benim bekledim cevap roman değil ki ya kayinvalideyle arana ssınır koy yada takma salla geç yada sende yokmuş gibi davran yada evet sende eve git falan bazı yorumlar heh tamam diyorum sonra bakıyorum bana tripli yorumlar😂😂

Her söylenene bir bahaneniz bir cevabınız var. Şöyle diyelim o zaman belki rahatlarsınız; görümceniz sizin yanınızda oturmaktansa tanımadığı konuşmadığı kuzeninin yanında oturmayı bile tercih etmiş. Oldu mu?
Konu benim doğal olarak tartışılmaya acilmissa bana da cevap hakkı doğuyor.

Yorum yapıyorlar saygı duyuyorum da konuyu niye saptilar onu anlamadım benim bekledim cevap roman değil ki ya kayinvalideyle arana ssınır koy yada takma salla geç yada sende yokmuş gibi davran yada evet sende eve git falan bazı yorumlar heh tamam diyorum sonra bakıyorum bana tripli yorumlar😂😂

Bence herkes gitmemek sizin tercihiz, kimse başınızı beklemek zorunda değil özellikle msafir varken boşuna trip atıp ortalığı germeyin demeye çalışıyor. Yani en azından ben öyle anladım.

Gor
Görümce kuzenine nasılsın bile die soramaz hani şey vardır ya biri bi dağın ötesinde biri bi dağın ötesinde slm as bitti tanımıyor ki yanında durması mantıklı olsun
İyi de demek ki oturası gelmiş, veya oturmasını gerektiren bir durum olmuş. Yanında durması mantıklı değil diyorsunuz ama bir şekilde durmuş işte kadın.

En basiti görümcenize mesaj atabilirdiniz. "Ben içerideyim, sen oturacaksan ben eve geçeyim" diye. Yani kocaman kadınsınız, odada bir başınıza saatlerce ilgi beklemektense yapabileceğiniz bir sürü şey varmış. Hiçbirini yapmayıp insanların sizinle ilgilenmesini beklemişsiniz.

Görümce normalde oturmadığı kuzenleriyle oturuyorsa demek ki ekstra bir durum var.

Ama hala görümcem kuzenleriyle konuşmuyor yanlarında oturmasına gerek yok diyorsunuz. Herkes tek fikir, konuda takılacak birşey olmadığını söylemiş zaten.

Sizin o odaya niye girip girmediğiniz ise kimseyi ilgilendirmez orada haklısınız doğruluğu yanlışlığı sizi bağlar bu tartışmaya açık bir konu değil, başkası için oluru olmasa da saygı duyulması gerekiyor ama yaşam tarzınızın da bir sonucu bu aslında, bu tarz şeylerle karşılaşmanız normal. O odaya kendi hassasiyetiniz dolayısıyla girmiyorsanız kayınvalidem, görümcem yanıma gelmedi diye dert etmezsiniz. Bir düzenin devamı şeklinde girmiyorsanız böyle takılırsınız.

Bence herkes gitmemek sizin tercihiz, kimse başınızı beklemek zorunda değil özellikle msafir varken boşuna trip atıp ortalığı germeyin demeye çalışıyor. Yani en azından ben öyle anladım.
Nöbetçi aramiyorum ki başımda hep yanlış kısımları ezberleyip yaziyorsunuz sonra da gereksiz trip yapıyorsunuz diyorsunuz yanlış anlamissinz en azından bi kismini

Konu sahibi dışında kimse anlamıyor konuyu anladığım kadarıyla. Sürekli benim anlatmak istediğim o değil ama öyle ama böyle.

siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. çünkü aşşırııı namus kavramından bihabersiniz heralde. bekar yaşıt akrabalarınıznan aynı odada oturuyorsanız demek ki.

Söyle birsey var: Benim tanıdığım bir bayan babası, kardeşi olmadıktan sonra eşi hariç başka erkeklerin yanına odaya girmez. Çayı yapar eşi götürür mesela. Onların tercihi bana laf düşmez. Sorunu surda görüyorum tek: Sizin esinizin ailesi sizin bu kadar hassas olduğunuzu biliyor mu? Bahsettiğim bayanda bütün köy bilir. Sizin ailenizin misafiri gelmişse görümceniz de misafirin yanında oturmak istemiş olabilir. Siz kendinize de birseyler alabilirdiniz. Yoksa mutfakta mi oturuyordular? Bence kin gütmeyin. Madem böyle bir tutum içindesiniz (ve bunu yargılamak kimseye düşmez) bazen yalnız kalma ihtimalini de kabul etmelisiniz.

E görümce de onların yanına gittiyse siz de gorumceyle gitseydiniz görümce kadın işte...
Hassasiyetınızı herkes düşünmek zorunds değil ki(ki akla gelebılecek bir hassasiyet değil)
Yani benım aklıma gelmezdi....

bence takmayın umarım hormonlardandır...
belki onlarda sizin hakkınızda isteseydi yanımıza gelırdi diyorlardır

böyle bir kararınız varsa e bazen de yalnız kalacaksınız...
Tercihinize saygı duyuyorum ama her tercıhın sonucu vardır illaki

Onlarida ilgilendiriyor baştan gorumcede mutfaktaydi görünmek istemedi sonra nolduysa kayboldu yanlarına

Yani misafir yaninda görümce ve kv'de vardi ve sen halen tuturuyorsun 5 erkek öyle mi? Asil derdin "ben hamileyiim, haamileee, hamis, bebis, gebe, yüklü, iki canli, haaaaamiiiis, millet mecbur benim dedigimi yapacak."

Yoksa derdin cidden haremlik selamlik olsa, kendi evine gecerdin. Kaldi ki bu sen bu sekilde hayati yasamak istiyorsan, görümce ve kv'de mecbur degil hayati o sekilde yasamaya. Onlar icerde akraba yaninda kalmak istiyorlarsa, tabiki hakkidir.

Siz o eve kırk yılda bir giden misafir değilsiniz ki.O evin gelinisiniz,evin kızı gibisiniz yani.Kapida ugurlanmak,yolcu edilmek,önünüze tabak konulması falan çok gereksiz istekler değil mi ?
Görümcenin kuzenlerle konuşacak bir şeyi olmasa da,o an orada oturmayı tercih etmiş,canı öyle istemiş yani.Tipki sizin odaya girmeyi istemediğiniz,tercih etmediğiniz gibi.

Yabancı erkeklerin bulunduğu odaya eşiniz ve kayinvalide-gorumceniz olduğu halde gitmeyecek bir hassasiyetiniz var ise,yapacağınız şey kendinize tabak hazırlayıp evinize inmek olmalıydı.Bir kenarda boş boş oturup birilerinin gelmesini beklemek değil.

Düşünceniz yanlış yani,herkes sizi doğru anladi...Kimseye kızıp gucenmeyin.

Yani misafir yaninda görümce ve kv'de vardi ve sen halen tuturuyorsun 5 erkek öyle mi? Asil derdin "ben hamileyiim, haamileee, hamis, bebis, gebe, yüklü, iki canli, haaaaamiiiis, millet mecbur benim dedigimi yapacak."

Yoksa derdin cidden haremlik selamlik olsa, kendi evine gecerdin. Kaldi ki bu sen bu sekilde hayati yasamak istiyorsan, görümce ve kv'de mecbur degil hayati o sekilde yasamaya. Onlar icerde akraba yaninda kalmak istiyorlarsa, tabiki hakkidir.
Haklısınız haykirin icinizde kalanlari😊

Siz o eve kırk yılda bir giden misafir değilsiniz ki.O evin gelinisiniz,evin kızı gibisiniz yani.Kapida ugurlanmak,yolcu edilmek,önünüze tabak konulması falan çok gereksiz istekler değil mi ?
Görümcenin kuzenlerle konuşacak bir şeyi olmasa da,o an orada oturmayı tercih etmiş,canı öyle istemiş yani.Tipki sizin odaya girmeyi istemediğiniz,tercih etmediğiniz gibi.

Yabancı erkeklerin bulunduğu odaya eşiniz ve kayinvalide-gorumceniz olduğu halde gitmeyecek bir hassasiyetiniz var ise,yapacağınız şey kendinize tabak hazırlayıp evinize inmek olmalıydı.Bir kenarda boş boş oturup birilerinin gelmesini beklemek değil.

Düşünceniz yanlış yani,herkes sizi doğru anladi...Kimseye kızıp gucenmeyin.
Kayinvalide böyle değildi hep ilk bebekten sonra bir rahatlama gelir ya sözde onu yaşıyor normalde önceki seneler hamile değilken bile hâl hatır sorardi hatta konu dışı örnek verim suan ki bebegimin cinsiyet süprizini küçük oğlum kayinvalide ye pakette vermişti benim zaten bir tane torunum var niye heycanlanim He hayırlı olsun diyor nasıl güzel anlatabildim2 mi şimdi böyle içerideki ev üyesini bi kenara bırakmak bence normal değil ben hep görmezden geliyorum umrumda değil çünki ama bu yapılan tuhaf oldu sonra nolduysa eşime mesaj çekip gidiyorum dedim sonra da gittim zaten

Kayinvalide böyle değildi hep ilk bebekten sonra bir rahatlama gelir ya sözde onu yaşıyor normalde önceki seneler hamile değilken bile hâl hatır sorardi hatta konu dışı örnek verim suan ki bebegimin cinsiyet süprizini küçük oğlum kayinvalide ye pakette vermişti benim zaten bir tane torunum var niye heycanlanim He hayırlı olsun diyor nasıl güzel anlatabildim2 mi şimdi böyle içerideki ev üyesini bi kenara bırakmak bence normal değil ben hep görmezden geliyorum umrumda değil çünki ama bu yapılan tuhaf oldu sonra nolduysa eşime mesaj çekip gidiyorum dedim sonra da gittim zaten
Normalde kadinli erkekli bir misafir hizmet olsa terligini giymeden koşa koşa gelir 626363 arar hadi gel olsun gel nerde kaldın bilmem ney sözde gelinini ovecek klasik kayinvalide tipleri sonra nolur hiç bişey herseyi toplar evine inersin böyle bir durum oldugunda da içeride tek kalmanın şokunu yaşarsın kayinvalide de gorumcede kendileri de olmak üzere herseyin farkindalar üstelik dedim ki adamlar falan geçer şimdi ben montumu giyineyim dedim tabi kızım giy diyor yani herkezin herseyden haberi var

Yahu ben taktik verin dedim dışarı ne alaka acaba 😊 evet günde milyon kez metrobüs kullanıyorum milyon kez bir adam gelip yan koltugumu paylaşıyor ama onun yanında mecburum yada zaten dışarı giyim belli vs ama ev ortamı ve tanimadigin adam ne kadar rahat olabilirsiniz sorun benim onların yanına girmemem mi yoksa onların beni içeride yalnız birakmalari mi ?

Senin girmemen

5 erkek dediğin eşin kp ve 3 kişi

Kv ve görümce de var sen de olsan gayet eşit bir ortam olacak

Otobüse metrobüse binen eve gelen hem de akraba erkeklerle odada da oturabilir

Benim aklıma gelmez o nerede ben yanına gideyim diye misafir vs varken

Oğlum gider odasında oturur hiç merak etmedim daha siz koca kadınsınız neden merak etsinler

Ayrıca tüm yemekler odada mı mutfaktan alsaydınız bence biraz naz niyaz modundasınız

O erkekler alkol alıyordu mu, ne bileyim bir alkol sofrası olur, içen olur vs. çekinceni anlarım da.
Öyle birşey yoksa da normal çay kahve içen insanın yanına da gecmediyseniz normal değil.

Alkol alan bi insana normal değil diyorsanız asıl bu yorumunu z normal değil
Hanımefendi şaka misiniz, ne munasebet, alkol alan bir insana normal degili çıkardınız burdan.
Bende alkol alırım, bunun anormali mi olur.
Okuduğunuzu anlayın, valla ugrasmayacagim baştan anlatmakla 😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X