- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Arkadaşlar selamlar, bir yakınımız babasını kaybetti, hastaneye kaldırdıklarında geçmiş olsun diye aramıştım, daha sonrasında vefat ettiği için cenazeye gittiler, eşiyle görüştük ve durumu iyi değil sonra arayın dedi. Ben de cenaze evinde zaten döndükten sonra taziyeye gideriz diye düşündüm. Eşim daha sonra aradı benim de başsağlığı dileklerimi ilet dedim, uzatmamak için bize kötü olduğunu söylemişlerdi çünkü. Bugün öğrendim ki eşimin arayıp benim aramamış olmama üzülmüş, ben burda üzülecek birşey göremedim eşim arıyorsa benim adıma da konuşabilir aynı şekilde tersi de mümkün. Ama hani durumu çok kötü dediği için eşi aramadık yoksa aramak başın sağolsun demek benim için zor değil hatta ilk gün arayacaktım. Böyle olunca insanın içinden aramak da gelmiyor, üzüntüsüne veriyorum ama ben de bir haftadır rahatsızım mesela kimseye de söylemedim evde dinlenip geçmesini bekliyorum, doğumuma da az kaldığı için zaten kötü şeylerden kaçmaya çalışıyorum. Siz olsanız arar mısınız merak ediyorum bu durumda.