Başsağlığına gitmeli miyim??

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba arkadaşlar..Direk konuya girmek istiyorum..
Bundan yaklaşık 1 yıl önce beni arkaadaşımın kuzeni için ailesi istemeye gelecekti ama annem onları uygun bir şekilde geri çevirmiş ve boşuna gelmemelerini söylemiş..
Ama annesi yinede geldi ısrarcı olduklarını gerekirse üniversitemin bitmesini bile bekleyebileceklerini söylediler..
Ama kabul görmedi tabi..Bu arada benim zaten 3 yıldır süren bir ilişkim var..
Her neyse böyle bi durum yaşandı,en sonda isteme konusunda 1 ay öncesinde yine ısrar edildi..Bu sefer sert dille uyardı annem.
Ben kötü bir konuşma yapmadım benden büyük biri sonuçta..
Şu anda İstanbul'dalarmış dedesi onlara ziyarete gitmişlerdi ama orada vefat etmiş..(Bu arada ayrıca karşı komşumuz..)
Burada toprağa verilecekmiş yarın nakledilmiş olacak..
Hem komşumuz,hemde en yakın arkadşımın yakın akrabası,başsağlığına gitsem mi gitmmesem mi kararsız kaldım :26:
Ne yapmalıyım sizce? Gitmesem ayıp olur mu,gitsem uygunsuz mu olur ?

Son düzenleme:
neden uygunsuzluk olsun ki canim sen gitme niyetini biliorsun bassagligini dile tabiki onlarda bu durumdayken bir pay cikarmazlar bence kayiplari var zetn..

bence gitmelisin annen onlara zaten gereken acıklamayı yapmış ...

Bende gitmeyi düşündüm ama birde şöyle bir durumumuzda var eklemeyi unutmuşum..
Onun dedesi ve babannesiyle,Benim dedem ve babannem küslerdi..
Birde en ufak birşeyden hemen dedikodu çıkarabilen insanlar daha önce yaşananlar olmuş..
Bu yönden korkkmuştum açıkcası.. :18:

ya ne bilim ölenleri varken de sanmiyorum hala dedikodu pesinde olcaklarini sana kalmis bisi nede olsa annenle gidebilirsin bir bas sagligi dileyip gidersiniz hemen yada baska zaman yolda görürsen dilersin bassaglini

ya ne bilim ölenleri varken de sanmiyorum hala dedikodu pesinde olcaklarini sana kalmis bisi nede olsa annenle gidebilirsin bir bas sagligi dileyip gidersiniz hemen yada baska zaman yolda görürsen dilersin bassaglini

Evet annem olacak zaten yanımda hem kalabalık olur sıkıntı olmaz diye düşünüyorum şimdi..
İçimide rahatlattınız ya saolun

İnsan İnsana Böyle Zamanda Lazım..
Uygun mu Değil mi ? Düşünülecek Zaman Değil Şimdi..

Evet annem olacak zaten yanımda hem kalabalık olur sıkıntı olmaz diye düşünüyorum şimdi..
İçimide rahatlattınız ya saolun

ne demek canim ne yalan söleyim insanlar böyle yakinlarini kaybettiginde düsmani gelse bile mutlu oluyor cok zor bir durum allahim yardim etsin

Çekinceni anlıyorum, ara ve başsağlığı ver, ayrıca annen gitsin bence de. Sen yine arkadaşının yanında olup onu teselli edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…